Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van még GD-nek az EXC nem?De (szerencsére) már nem fogja használni mert szerinte szar a KTM az endurozás meg még szarabb és időigényes
Pont erre panaszkodott itt a fórumon pár ember hogy nem veszik fel a telefont meg emailre se reagálnak
neked milyen exc-d volt ?

miről is beszélünk hülyeségeket a szánkon ? utána meg eszünk vele ?

nem is védeném a ktm -et mert leszarom...csak mert mindenki fikázza amivel azért , hogy a tények közelében maradjunk széjjelszappanozzák lassan már mindenhol elég csúnyán a világ száját évek hosszú sora óta ..mostmár crossba is ...és amiről a legtöbb dolgot lopták le az évek során

de pont a légszűrőt említed ami agyonbassza az összes többi szart ami a piacon van ....ne viccelj...

a versenyzők ( ill. én nekik 20 percenként cserélem) ...itthon meg naponta az enyémen ...ezt a hondánál is így kell vagy említhetném akármelyiket...viszont a fos üléslevevős vázközészorítósos hosszúszárnyascsavarbetökölős agyvérzés megoldásától nem állna farkad...

csak pont A KTM-nél EGY PILLANAT ALATT SEMMI SZERSZÁM NÉLKÜL MEG ÜLÉSLEVÉTEL MEG EGYÉB ÖKÖRSÉGEK NÉLKÜL lehet ezt tenni 25 sec alatt úgy, hogy közbe a versenyzőnek nem kell leszállnia ...szóval...ja
és melyik utcára? ezek milyen árban vannak? lánckereket pedig valami gyárit hozzá?
E!
de mondjad már,nem akarok befürödni senkivel. érdekel hogy ki mit ajánl.
Szép példa erre az új Husqwarna(BMW).Csicsás modern dizájn és egy csomó bosszantó probléma ha szerelni kell.Enduroba az lenne inkább a lényeg hogy minél igénytelenebb legyen.De úgylátom ennek az ellentétét követik a gyártók
tudom,cz-t istenítetted
Ajánlgattam már én itt láncot éppen eleget, oda kellett volna figyelni kicsit...
akkor milyet vegyek? ami bírja is a ráncigálást,egykereket?
na mentem dolgomra. csá.
A KTM pont jó példa az elkurvulásra, az LC4-en még tök jól volt megoldva a légszűrőház, az EXC-n meg már ilyen 100 darabbol összetoldozgatott fos
Olyat ne vegyél utcára
nekem olyan lánc van a gasgas-on hogy : Tsubaki , made in japán.

eddig nem is találkoztam ilyennel de igen jo lánc, nem nyulik, kicsi a gördülési ellenállása, szoval tetszik.
erröl pofázok,..

én leszarom milyen márka van ráirva, milyen szinü és a többi,

engem az basz fel agyilag mikor réges régen is kitaláltak már igen jol müködő dolgokat amik egyszerüek voltak és jol be is váltak a gyakorlatban, erre az ujitás szellemében a sarokba dobják az egészet és megprobálnak kitalálni egy dizájnosabb szarul müködő faszságot...

kéne csinálni ilyen ötletbörzét ahol x-y kis részletmegoldásra mindenki leirná a jo ötleteket amit valamilyen tipuson látott, aztán abbol összelapátolni egy jo kis ötletmen motorcyclet..
most lényeg hogy did láncszett, 110dollár, de nincs benne o gyűrű
erre nem jön be semmi...
nézd meg a linkeket,oszt adjál tanácsot...napról napra fél centit nyúlik már ez a rohadt regina. ebbe sincs gyűrű
Ja...a kis gagyi DR-en meg tudták csinálni a japcsik, hogy könnyen is cserélhető/tisztítható legyen a légszűrő, mégse koszolódjon el 100 km-enként - a hűdeprofi, nagyonverseny KTM-en ez valahogy nem sikerült
nem neked irtam hanem ennek a derbivateravegyélolcsoolajattölem fasznak...
engem ne küldj el a picsába,csak tanácsot akarok hogy milyen láncot vegyek
sirva kérlek, menj a büdős picsába az olaj hirdetéseidel,

folyton telefosod vele az egész forumot, ha valaki akar olajat venni, kinyitja az aprot azon belül az olajat és vesz olyat ami neki kell.

ennyi!
szerintem az alkoholos filc nyoma nem maradna rajta ,mert a műanyag tankok mind lélegzők, talán ugy hogy bekarcolnád és ugy filc...

mondjuk hozhattam volna páldának a gasgas-on lévő gyári hűtő tulnyomásos tartályt, ami oda van felkanyaritva a váznyakra, sose romlik el, enni nem kér ,viszont igen jo holmi...

még lehetne sorolni a megoldásokat amik pl egyik tipuson igen jol bevált dolgok, és szerintem másik gyárto is nyugodtan felrakhatná,
sok pici ötlet megoldás, de mi motorosok sokat nyernénk velük...
vagy ez? és akkor ehhez lánckerekek