Tudhat valamit ez a Graham Jarvis srác leszámítva az erzberg bakiját, ott is lehet veri Taddy gyereket is.
Day2:
"To nobody´s surprise Graham Jarvis is the first to cross the finish line, that is not an official score of course. Everybody´s GPS data has to be evaluated. Behind him Chris Birch comes in second, while Letti is still out somewhere on the track."
Letti a 3. lett. 1. nap vidije Inkább tele van dumával, akció nem sok.
Márpedig én nem fogadom el!
Ha a 20+ évvel ezelőtt konstruált LC4-en meg tudták oldani a dolgot, akkor talán egy mai modern gépen is illene tudni megcsinálni normálisan...vagy aki ilyen balfasz hogy ennyire se képes, az ne tervezzen motort. Szerintem.
ez iylen így kell elfogadni a gas gas on, hondán is gyorsan koszolódik de felsorolhatnám az öszes motort valahol muzsály levegőpt kapnia mellesleg a ktm sxs eken még yilen +nyílások is vannak a légszűrőházon vagy fedélen vagy min h mégtöbbet kapjon, poros cross páylán egy egésznapos motorozáskor nemis elég 1 légszűrő
Szerintem nálad az a baj hogy szarrá van már görbülve a segédvázad és a légszűrőház is ilyen szépen idomúl a dolgokhoz!Ja és ne a négyütemekhez hasonlítsd már a 250EXC-det ember!A 2T mindig is többet szív mint a 4T!Haver 250RMX-ét is állandóan pucolta mert hamar beszippantotta a port!
Persze, gyorsan lehet cserélni - de muszáj is, mert 100 km nem túl poros terepen történő motorozás után kell már tisztítani/cserélni, mert orrán-száján dől bele a por, sár, szutyok a légszűrőházba
Az LC4, meg kisDR meg 5x annyit elment basztatás nélkül, mert normálisan oldották meg az airbox-ot...
Tegnap voltam kicsit supermotozni az EXC vel de nincs fülig érő vigyor a képemen.Kutyaszar ez az utcai motorozás a terephez képest Kicsit legyen hűvösebb azt rakom is vissza a bütykösgumit!
14 elsőgyári 8-10 euro.... a hátsó 25-35 € kb..lánc DID "x" ringes 70-80.... mindez 75 le-ig..ez 120 euro ami kb...32 ezer...esetleg kapsz kedvezményt ...
ilyesmiért tudok odavaló frankó cuccot amit merek ajánlani... ez persze csak egy alternatíva...
még nézz kürül mi hol mennyi....
ilyennel hajtok én is csak hátul kompozit rozettával...
Meg a 640-ben kisebb szűrő van még a 625-nél is, logikus hogy hamarabb elkoszolódik...
RBR. 1 Day.
prolog Pro Class.
romaniacs prolog edzés, fasza kis pálya, ezen mész 5 kört rendesen lezsibbadsz..
Day2:
"To nobody´s surprise Graham Jarvis is the first to cross the finish line, that is not an official score of course. Everybody´s GPS data has to be evaluated. Behind him Chris Birch comes in second, while Letti is still out somewhere on the track."
Letti a 3. lett.
1. nap vidije Inkább tele van dumával, akció nem sok.
a cz at erős mint barom de cserébe olyan szoros hogy egy kisebb csapat kell aki megpörgeti a kereket...
Ha a 20+ évvel ezelőtt konstruált LC4-en meg tudták oldani a dolgot, akkor talán egy mai modern gépen is illene tudni megcsinálni normálisan...vagy aki ilyen balfasz hogy ennyire se képes, az ne tervezzen motort. Szerintem.
Az LC4, meg kisDR meg 5x annyit elment basztatás nélkül, mert normálisan oldották meg az airbox-ot...
ilyesmiért tudok odavaló frankó cuccot amit merek ajánlani... ez persze csak egy alternatíva...
még nézz kürül mi hol mennyi....
ilyennel hajtok én is csak hátul kompozit rozettával...