Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

átalakitot egy jo maros ember cirka 1 ora alatt megcsinál neked leméretezve kulcsrakészen pár ezer ft-ért
csak honnan szerzek adaptert... lehet maradok a hagyományos nyeregnél http://cgi.ebay.at/RADIALBREMS... itt a felső munkahengerem
bevannak ragadva a dugattyúk.. csinálok egy adaptert aztán teszek egy rá egy radiális nyerget és megint jó fékem lesz aztán kiszophat mindenkni
dobre morgen.

mé nem tudsz megállni?
na hálló. feladat adott: kell egy 95mm furattávolságú 4dugós féknyereg
király vagy zoozee
Helló Hori, Zozi. Hívlak délelőtt, köszi
szia darth dezsi zéé vagyok ... még dolgozom sajnos ..de van nálam cucc a tie vadászodhoz...majd vedd fel velem a kapcsolatot....

gecsának is megvan rendelve a cucc...

samsung s2 galaxy teló kell nekem azonnal vadi új ingyen....most
jaja joccakát
igeeen?még jó hogy tudjuk mikor kell hazajönni
na mosz lépek,pakolászok kifelé oszt alvás
szia most már nem is annyira mind az elmult pár napba
szióóóóóóóó
hogy milyen szar idő van itthon!
újra itthon
otthon,édes otthon
Fontos a helyes testtartás! :)
Jobb reggelt!
Kár volt kimenni tegnap...olyan a fejem mint kvazimodóé(milyen lenne, ha nem veszek be kalciumot? ) ráadásként megfáztam az esőben...
A jó dolog viszont, hogy fúj a szél és süt a nap, pár napja már nem láttam Napot.
dobre morgen
reggelt
ha holnap is mész dolgozni,és esetleg elfeljtetted volna akkor gondolj már majd rám 1 percet már ha meg van rendelve akkor jobban érzem magam,bár menni attól még nem tudok majd
gecire hiányzik már a krossz/enduro....Ricsiékkel is menni kéne romcsiba,de ha bejáratom akkor az első út oda fog vezetni!
na alszom
megettem
miért olyan rossz volt az a régi tabletta?
természetesen motorozni erdőbe ...mint állat ...felmegyünk a ronis féle felmenőn....

azt meglátja ronis , hogy kiépült mióta itt volt