Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia cééé.....mizu? meló ? meleg ?
itt is...

jááj el kell mennem bankba....amik megölik a magyart....

veszélyesebb mint endurózni...
morgen
Szia!
Ok.
Jó reggelt!
Fincsinek tűnik reggelire ez a recept és tök logikus , ebédre is tudsz valamit ajánlani?
szia stahl bálint gazda !
jo reggelt.

reggeli recept a la bowden.

fogsz nagyobb fajta csavaros elektromos gyorskötöző kapcsot , kiveszed a műanyagbol, elfűrészeled félbe a két csavar között, ráhuzod a bowdenra mint állat utána lefűrészeled a kis csavar fejét, eztán tetszés szerinti ideig sosavba mártod had pezsegjen, és a nagypákával fullon befuttatod az egész fejet cinnel.

izlés szerint tálalod , wd-40-el izesited, és a helyére beszerelve tolva, vagy huzva erdő mélyén hangos lihegés és berregés közepette fogyasztod.

további receptjeinket a Sthal BálInt konyhája cimű adásunkban láthatják.
Van ilyen csavaros biz-basz fej. Nincs mit,ez neked csak 3ezer,mert törzsvendég vagy!
Azt nem lehet. Ő a sofőröm! Ha elrúgom a bokáját,ki fog vezetni?
szijjja
joo estét
SZIA!
Olvastam!
Holnap melóból reagálok neked ha nem késik
Ja...én mondjuk elvittem bowdenjavító/gyártó céghez anno mikor ilyen nyűgöm volt, úgyhogy nincs igazából kipróbált ötletem
Rajta volt mind a két végén ennek a tüske valahogy, pont az a kérdés, hogy tudom én rárakni, hogy rajta is maradjon, már ha egyáltalán kapok..., de végső megoldásként szerintem valami csavaros szorítással tuti rá tudnám tenni, a kérdés az van e jobb módszer, amiket láttam bovdeneket, azoknak csak az egyik végén van tüske, ami logikus is, hiszen a külső csövet másként nem lehetne ráhúzni
Szerintem az akkor már nem volt gyári, azoknak mindkét fele rá van sütve (forrasztva, mit tudom én).
Minden rosszban van valami jó: "legalább itthon vettem észre, hogy hajszál tartja csak a kuplung bovdenem, s nem terepen szakadt el"
El is vágtam, kell másik...
Kérdés: Egyik végén ha jól sejtem gyárilag rajta van a tüske, a másik végére fel lehet valahogy préselni, mi a jól bevált eljárás?
Előre is köszi az infót!
vagy bokán kell rúgni,had fájjon neki is és akkor Őt is be kell kenni vele hogy ne fájjon
Felajánlottam neki,hogy veszek a legelső kúton egy-két wunderbaumot,de valahogy nem díjazta az ötletet!
Legközelebb vigyél neki egy csipeszt az orrára
Már sokat javult,de még nem az igazi. Jó volt neki a kenyőcs amit küldtél(bár kibaszottul büdös) meg kaptam ilyen orvosi terminátorlábat.A terminátor lábba bele izzadtam mint az ökör,plusz még be is krémeztem. Azt mondta a haverom,csak úgy mehetek vele pestre,ha a lábamat kiteszem az ablakon!
ja nekem se vették föl és e mailre se válaszolnak
ÍGY VAN
fájol még?lábilag?
Csak keményen! ,