Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh, ki is néztem már egy jo képességüt cseszkoban, plzen.
gondolom mentek
na megyek hogy jöhessek gyorsan ...majd jelentkezem....
miért megyünk oda is ?
egyre jobban szét van szedve.... rakom össze mert már nem férek el tőle...csak még lett kis kötelező melóm...

le kell számoljak hogy itthon lehessek .....úgy látom ...este is vagy 11 kor értem haza ..és még kocsmába se voltam ....
á milyen fain lessz majd télen a hoba dobcsiköfele
már rég túlpihente magát
pihen
hello
motorommal mivan?
kocsidat kifizették mááán ? mert ide jöhetnél ... véletlen most jó az idő...kiváncsi vagyok ha holnap nem kell sehova mennem szopni akkor jó idő lesz -é? gondolom nem ...ahogy az lenni szokott....
erre nem fájt a lábad
szia céé
melyik tengerben szedted magadra a sót ?
ja szakmai felvilágosítás fékműködésről és tanácsadás 5000 huf/ alkalom....
délután megmondom a karmantyús ember nevét....meg hogy merre hol ki....mi mennyi ...

amúgy patent cuccokat csinál mert versenyeznek cuccaival...(ki hal meg hamarabb a fék miatt országos bajnokság)

lényeg, hogy a dugattyúid jók legyenek , meg a henger része se legyen szétbaszva....

amúgy lehet , hogy az olajtól meg az évektől megdagadtak a karmantyúk és azért szorul nem pedig a kosztól....

gondolom kiszedted őket eltakarítottad egészet stb...

és mégis ragad a dugó bele..

ezek úgy működnek, hogy a karmantyú nem csak a tömítőfunkciót látja el hanem ezen hintázik a dugattyú...mikor nyomod nem is csúszik jóformán át rajta a dugó(csak a kopás után megy át fékezésnél nem igazán ) hanem csak előremegy és viszi magával a karmanytyút és mikor elengeded és megszűnik a nyomás visszaleng a rugalmas karmantyún a dugó.......
tehát az se jó ha nagyon be van dagadva oda a gumi mert rugalmatlan közegként szorítja a dugót mint a beton...igaz nem folyik de szar ....
ez lehet nálad...
szerintem
ahoy
tegnap úgy terveztük ha jövünk haza lemossuk magunkról a sót a Balatonban,de mikor odaértünk úgy szakadt az eső mint állat
itt minden patent ..süt a nap csipognak a madarak..motorozhatnánk ..de munka van

amúgy jó reggelt vietnaaaam!
tegnap délután is mennék motorozni , erre leszakad az ég de nagyon..

pedig összesároznám még a ribancot. mármint a kis drágámat.
gyorsan igyál rá, rögtön aznapos leszel és emulik.
vagy olyan meleg van mint atom, vagy esik hetekig...

mondjuk egy köztes kellemes tavasziasban kiegyeznék...
Reggelit. Itt nem esik egy csepp eső sem,viszont annyira másnapos vagyok,mint az anyasertés!
tudtam én hogy kár volt hazajönnünk,itt is esik
jahh és esik megint, folyamatosan

tele van a tököm ezel a kibaszott angliával..