kocsidat kifizették mááán ? mert ide jöhetnél ... véletlen most jó az idő...kiváncsi vagyok ha holnap nem kell sehova mennem szopni akkor jó idő lesz -é? gondolom nem ...ahogy az lenni szokott....
délután megmondom a karmantyús ember nevét....meg hogy merre hol ki....mi mennyi ...
amúgy patent cuccokat csinál mert versenyeznek cuccaival...(ki hal meg hamarabb a fék miatt országos bajnokság)
lényeg, hogy a dugattyúid jók legyenek , meg a henger része se legyen szétbaszva....
amúgy lehet , hogy az olajtól meg az évektől megdagadtak a karmantyúk és azért szorul nem pedig a kosztól....
gondolom kiszedted őket eltakarítottad egészet stb...
és mégis ragad a dugó bele..
ezek úgy működnek, hogy a karmantyú nem csak a tömítőfunkciót látja el hanem ezen hintázik a dugattyú...mikor nyomod nem is csúszik jóformán át rajta a dugó(csak a kopás után megy át fékezésnél nem igazán ) hanem csak előremegy és viszi magával a karmanytyút és mikor elengeded és megszűnik a nyomás visszaleng a rugalmas karmantyún a dugó.......
tehát az se jó ha nagyon be van dagadva oda a gumi mert rugalmatlan közegként szorítja a dugót mint a beton...igaz nem folyik de szar ....
ez lehet nálad...
szerintem
le kell számoljak hogy itthon lehessek .....úgy látom ...este is vagy 11 kor értem haza ..és még kocsmába se voltam ....
motorommal mivan?
amúgy patent cuccokat csinál mert versenyeznek cuccaival...(ki hal meg hamarabb a fék miatt országos bajnokság)
lényeg, hogy a dugattyúid jók legyenek , meg a henger része se legyen szétbaszva....
amúgy lehet , hogy az olajtól meg az évektől megdagadtak a karmantyúk és azért szorul nem pedig a kosztól....
gondolom kiszedted őket eltakarítottad egészet stb...
és mégis ragad a dugó bele..
ezek úgy működnek, hogy a karmantyú nem csak a tömítőfunkciót látja el hanem ezen hintázik a dugattyú...mikor nyomod nem is csúszik jóformán át rajta a dugó(csak a kopás után megy át fékezésnél nem igazán ) hanem csak előremegy és viszi magával a karmanytyút és mikor elengeded és megszűnik a nyomás visszaleng a rugalmas karmantyún a dugó.......
tehát az se jó ha nagyon be van dagadva oda a gumi mert rugalmatlan közegként szorítja a dugót mint a beton...igaz nem folyik de szar ....
ez lehet nálad...
szerintem
amúgy jó reggelt vietnaaaam!
pedig összesároznám még a ribancot.
mondjuk egy köztes kellemes tavasziasban kiegyeznék...
tele van a tököm ezel a kibaszott angliával..