Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de na erről a fiam jutott az eszembe,3-4 éves lehetett,nyár volt,jöttek hozzánk apa haverjai
az én pici fiam meg odament hozzájuk hogy gyertek be a medencébe fürödni csak ne pisiljetek bele a vízbe mert azt nem szabad
fuu abba a fekete sünibe rohadt kellemetlen bele lépni...
én nem bánom a monokiniset sem, muti nem vagyok szégyenlös..

a harmadik képen ugye nem a vizbe pisilsz..?
fogtunk egy csomó halat is,egyet én is,kb másfél óra alatt
jó lenne minden nap ilyen szép helyen lubickolni
én ott bomba csajnak számítottam a sok német csúfság között
Hanem teljes toplesst?
szuper bizony,mindjárt keresek pár képet,no nem félmeztelen monokiniset
csok drága. remélem szuper volt a tengerparti ejtőzés.
stét, ejj de jot motoroztam

voltam katasztrofa turizmus motorozáson, felmotoroztam azon a hires malomvölgyi patakon ami a multkor elmosta almádit.

mit mondjak fincsi terep, full szétmosott sziklás kanyon,tiszta romcsi filing ,kár hogy hamar véget ér,
Üdvözletem
Megjöttem Báger országból
estét
jo lehetett , irigykedek ..
én motoroztam az elöbb esőkabátban rotyogoval zsanér vásárlás, csöppet vizes lettem...
ha kell jövök segítek összerakni, gg sztenderen van és sokáig azon lesz mert nicsn lóvé megcsinálni szóval kéne egy működő motor
nem tudok ma motorozni itthon vagyok szerdáig,de ha ilyen szar idő lesz nem tudom mit csinálok.ma elmegyünk moziba,megnézzük a Harry Potter mittudoménmelyik részét
Adrián voltunk csak,de nagyon jó volt
amúgy csak egy dugó cuppant ki.. a többi nem akar. ezért is koptak ferdén a betéteim.. hétfőn vagy kedden megperselyezik a felsőpumpát,akkor nem lesz levegős és akkor hátha ki tudom majd nyomni a több dugót is..de ha nem,akkor hogy szedjem ki? jó lenne még idén motorozni új nyerget meg nehéz találni,ami jó is,mert adapterrel nem akarok játszani,95ös furattávból meg elég kevés van. mentségemre szolgáljon hogy pont van most egy ilyen nyereg liciten ebayen
az egyik dugó tetejétől számítva 2-3 mm hosszan van 1-2 karc benne...szóval lehet már soha nem lesz jó.. ill eddig is így volt, szóval.. kellene egy QTM nevezetű átalakító. de nem lehet sehol kapni. radiális nyergekhez csinálták
engedd be a svéd rokonokak(öklendék)
1-es szabály.: minden hányásban van borso meg répa
Mégcsak az kéne! Az előbb is majdnem színeset ásítottam!