Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenki!
Ment a galamb
Szia!
Mik az általad favorizált hajlítási méretek?
Renthal TwinWall

Ezzel milyet lehetne endúrózni
Szép reggelt!
Köszi az esti viharjelentést mindenkinek, volt olyan csihi puhi meg zuhé...
Esetleg karcmentes AFAM 22-es vastagfalú alu kormány valakinek? Hidegen tényleg nem lehet visszahajtani, ráraktam méteres csövet, de elhúztam a satupadot vagyis asztalt
ne hülyéskedj van belőle vagy 20 görbénk.... havonta kiugrik egy a kukába csak saját motorokból...gazdám fia úgy hajligatja , hogy már gyanus...lehet uri geller ..
tény, hogy talán a legnehezebben görbül de sajna az is hajtogatható....csak vissza nem nagyon sajna

emléxem eccer 1 kalandtúrán lenessel versenyeztünk és az lett a vége, hogy eldobta a vasat és a benzincsapig lehajtotta a twin wallt..jó monduk esett is rendeset szegény még valamelyik csigolyája is elpattant....ez is azt bizonyítja, hogy nehéz előzni engem na jól van csak vicceltem...
szóval életgarancia miatt abszolúte ne vegyétek meg amúgy tényleg nem rossz kormány....a normál dolgokat bírja nagyon...ára mondjuk 30 -60 ezerig attól függ milyen..van belőle jó pár féle hajlítású,magasságú...erre viszont nagyon érdemes odafigyelni mert míg anyagában ugyanaz a vezethetetlentől a szaron át a jóig mindenféle van belőle......

már itt a vihar és szakad az eső..kéne mennem dolgozni is .....motorral?...agyvérzés...

kiscsuka majd ebédkor felhíllak....mert akkor már látom a napomat...

lottón megint nem nyertem... marad a motorszerellllléses megoldás....hol a hányós szmályli?
Van egy eladó renthal twinwall-om, azokat eddig még senkinek sem sikerült elhajlítania.

Mindenki viszi magával élethosszig, az aktuális motorjába.

A végébe jó a dió azt hiszem, de a közepére más felfogató kell az biztos.
Esetleg nem csirke?
Köszi a viharjelentést mindenkinek, akkor inkább beszedek minden száradni valót, nehogy éjszaka elkapja a vihar.
Mostmár itt is! Amúgy estét mindenkinek.

Pont az előbb ajánlottam az internetszolgáltatónak,hogy az anyukájának csináljon egy gyereket,és még a nemi szervemet is felkínáltam nekik fogyasztásra. Egy hónapja nem képesek megcsinálni ezt a kibaszott netet.
Nálunk is
húúú,milyen vihar van minálunk
Hát ilyen szenny szerintem elfér
Elképesztő, hogy profi a profira 1 órát rá tud verni...
"Jarvis, Birch, Galindo, Letti...and an hour passed. At 14.26 Faja came in, at 14.44 Daryl Curtis and just now at 15.45 Austrian Lars Enöckl"
Akit esetleg érdekel (többet nem szennyezem vele a fórumot )
RBR
2. nap videója:
http://youtu.be/tjA5lwA3qTg
Írtam még egyet, ami még eszembe jutott.
Jó lenne, ha az lennék, mindjárt teremtenék minden GG fórumozónak motort amilyet szeretne, helyet ahol szeretne motorozni, meg annyi pénzt amiből mindezt tudja finanszírozni
de sajna csak egy földi halandó vagyok, akit szívatnak fentről a héten
Isten vagy
Köszi, megjött, meg válasz is repült
Jó ebéd, de keverjük még bele az összes vérszívót is, ami az erdőkben kering, már tele van velük a hócipőm.
Bár lehet nem jó, ha többet rosszalkodok, így is kiestem a pikszisből, nem szeretnek már odafönt
Tegnap a kuplung, ma a kormány...valaki azt mondta nekem, ezt a 22 es vastagfalú alut nem lehet elhajlítani, hát ma rácáfoltam, jobb oldal lehajlott mint a bili füle, olyan speedes lett, szét is ment a csuklóm mire hazaértem vele de minden rosszban van valami jó, vagy egy tartalék kormányom még jó, hogy nem adtam el. Lehet szerválnom kéne egy 28 ast, csak ahhoz befogó/átalakító is kéne. Hajtogatta már valaki meg a 28-at terepen, strapabíróbb, mint a 22 vastagfalú alu? Ja és a végébe annak belemegy a kézvédő csavar? Milyen átmérő lyuk van benne?
Ment a mail
szét hát...

amúgy itt voltál ..csak nem emléxel már rá...itt ettük paradicsomoshalat

cavintont kellett volna enni ...akkor emlékeznél

lassan már cavintonból is kettőt kell bevennünk , elsőt azért ,hogy el ne felejtsük a másodikat
ajánlat ebédre.

a la sötétzőld fején valo hátso keréken átfordulás. 2 személy részére

fogsz egy vagy több sötétzödet, (mostantol az egyszerüség szellemébe csak nevezzük stétződ-nek:) kicsit beledobod forro fáradt olajba megpárolod ,mikor már visitva puhul a husa, kiveszed ráveretett hátsokerékkel megforgatod némi homokba, utána valami diszno itatos trágyába göngyölöd, fontos a jo minőségű állott trágya ez adja meg a távolrol össze nem téveszthető jellegzetes illatát, szorsz rá némi sot, lisztet, borsot a szemébe, chili paprikát az orrába- szájába, egyébb izlés szerinti fűszerek használata javallott külőnböző testrészekbe nyilásokba, ezután hagyod dinsztelődni a napon pár orát, izlés szerint nyársra tüzve nagy lángon lassan forgatva tálalod.

barátok meghivása ebédre kötelező!

ha nyersz a lotton szétmotorozzuk ezt a hegyet,meg a vezuvot.
de ha nyerek....
voltam is ....nemörülök...

nagy élet lett kishazánkban....jól leszoppatták a parasztot...

szoktam volt mondani ..kimentek a tankok ...bejöttek a bankok....

na mindegy dolgozni kell úgyláccik tovább mert most se nyertem a lottón...
hali Zoli.á no melo pihi van.igen veszélyes üzem a bank....
morgen