Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dezsinek látod jó lett a csizma... nem kellett vele semmit csinálni...meg a motorral se.....pedig állt a térdig érő vízbe vele sok percet...
na szewasztok ....látom mentetek ...de jó...én meg bicikliztem ...de egész nap fájt a fejem...szar napom volt amúgy...aztán esti viharnál kezdődött elmúlni a fájás....család ma hazajött nekem is ...úgyhogy többet nem maradok itthon....

ezt most szögezem le...vasárnap ..ne is számítsatok rám...részemről a fű se nő...csak motorozás....így van már 20 éve úgyhogy ettől nem tágítok...
ma megéltem a poklok poklát....

buzi aki nem motorozik ilyenkor
van hozzá egy gumi amit oda kell ragasztani!...menni nem lehet benne,és váltókart is cserélni kell a KTM en mert nem fér be alá és ha feljebb teszed beleér a lánckerékbe van nálunk most kettő scott meg kettő sg10 új....szerintem az sg tartósabb lesz!
irtam is elöbb hogy Vass Ákos hozott olyan scott csizmát felprobáltam, de nekem nagyon nem jött be...

semmi viz védelem nincs fél centis rések a viz azonnal bent van ,egész nap lehet bene tocsogni, plussz nagyon nyomta a lábfejem........
sziaaaaaaaaa Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuu
na végre ááááááá szó drága
jó éjt
lloooo estét heyyyy
oké , meg bocsájtok , ütlek. ütlek
az jó csizma,én is most nézegettem mert 10 éve nyúzom az MG-t semmit nem véd már,én is vettem másikat egy axo-t...ma éppen néztem a haverom a scott tipegőben hogy csúszkált a vizes köveken
elmentem aludnyi, kész vagyok mára.
sorry drága ,kicsit szétszort vagyok, büntess meg üsss,üssss...
én is téged én be-be nézek , csak má nem figyelsz rám
csok drága rég láttalak erre..
ááá ,én is bele voltam buzulva egy időben az amcsi autokba volt is egy csomo, aztán kiszerettem belőlük , dizájnosak de belül igen kacat mind, szerelni egy agyrém cserébe jol néz ki.
én is motoroztam ma jo sokat bár inkább csak ilyen turázosra vettem a figurát egyedűl, viszont jo volt.

jahh és ma vettem egy alig használt gaerne sg-12-öt 35 pénzért, le is teszteltem, egy hangyafasznyit szoros de nem törte fel a lábamat ugyhogy jo lesz.
tegnap amerikai autós-motoros találkozóztam
húúú,ha egyszer sok pénzem lesz.... voltak ám autócsodák
ittis elkezdett szakadni tök váratlanul
lehet menni sarazni,itt tájfun van minálunk
Fájdítod itt Zoozee szívét ezekkel a képekkel
Jó az a patakmeder
Na megcsináltuk az új feladatot!....volt ujra élesztéses motorozás
már járható a disznós árok felfelé!
elpakoltam annyi fát de kellene fűrész meg egy pár ember aki segít,én vittem rángattam fel az összes motort mert estek keltek....én meg lefotóztam őket
Nézzél meg egy RBR 2010 videót!
Jó estét! Volt motorozás?
Nekem első dolgom lesz, ha motort szerelek, hogy az a k... lábtartót fogom megflexelni, ma otthagytam minden energiám egy köves feljáróban, mert állandóan lecsúszkált a sáros csizmatalp a lábtartóról Kipurcantam egyszerűen nincs kedvem motorozni menni egy darabig, de szerintem ez csak pár napig fog tartani
én 6ra mentem dolgozni 2re értem haza és motorzni se megyek