Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy volt ma is ,jo nagy...
Helyes, pihenjél!
csapágy jólett?
mijaz? motorozás van ?
ja működnek...szép lenne ha nem működne...
nagyon köszönöm. :)
haza jött az asszony? és rögtön elküldöd spanyolba nyaralni.?
bazze te tudsz élni öcsém.
Háát,család itthon,ház belül kész,mindent kicseréltem Csinyálni kell,me nagyon kakásak vannak Nyaralni idő nem van,család meg megy spanyolba valakinek tartani kell a frontot
szeva csikusz, na ne csináld már hogy csak a telokra gerjedsz...
Jó reggelt 3 -kor feküdtem le,5 után már fent voltam
szép manőver 10 pontot adnák rá..
Szasz.Van benne valami
Vagyok Csak most is 4 helyen kéne lenni egyszerre.Endurocross edzés,telók,névnap-szülinap egyben,valamint Bp buli.Vacsorás ott alvás.Na, ebből kettő valósul meg,névnap-Bp.Úgyhogy, Vasárnap délutánig pihi ezerrel A telók pihiznek,két napot tudnak várni remélem a gazdik nem köpködnek szarrá emiatt
Jóreggelt így Délfele
Hmm a sötétzöld felénk is elég sűrün előforduló állatfaj.Több van belőle mint a vaddisznóbol vagy őzből.De sajnos rájuk nincs vadászat.Ja igen vadász!Na az megint egy szép állatfaj.Lényeg hogy az endurós a legkártékonyabb elsőszámu közellenség mivel már Bin Laden nincs többé!Az erdei motorozás már csak ezzel jár vagy foghatjuk úgy is fel hogy ha Enduród vagy Crossmotorod van akkor egy kártékony patkány vagy a szemükben!Nekem már hiányozna is ha nem lóbálnák a kapát a vikkendházas nyugdíjasok vagy ha nem úgy néznének rám mint valami pedofil sorozatgyilkosra!Próbáltam már gondolkozni a fejükkel mikor sétálnak az erdőben és azon jár az agyuk hogyan basszanak ki velünk.Megfog egy farönköt és kihúzza az útra hogy majd az biztos megállít engem és soha többet nem megyek arra Mert bizony vannak felénk ilyen nagy természetvédők hogy még az élő fát is kivágja az útra a cél érdekében.De hát ez a magyar nép már csak ilyen!Tisztelet a kivételnek!
Csak 6000-et forog?
egyszer biztos hogy tarkon baszok egy ilyen sötétzőldet, nem kicsit...
csikuszt már csak a telok érdeklik..
Bence feladtam, szerintem hétfőn oda ér.
Csikáról tud valaki valamit? El van tűnve!
morgen
Az időn kívül a többi csak dizájn rajta, vagy valahogy működnek is?
pálinkás joo reggelt kiáltok szasztok
Jó reggelt mindenkinek!
bizony fákkktorys karcóra....7 zenés

áá..azért ettől többről van szó esetemben mint óragyűjtő ...de amúgy is jó tudni mennyi az idő...
a limitált szériák meg mindenből érdekeltek mindíg is....
szóval ez a gyengém is...az csak plusz ,hogy kátéem...
ja és ezeknek citizen a bele he...
morgenny