Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudsz elesni ..neki kell támaszkodni a sok fának...
szewasztok....
Örülök, hogy bejött!
Hűtőket véded valamivel? Ha lesz valamikor új vasam, valami merevítőt tuti tesztek köréjük, mert az RMX-en most már mindenhogy áll az a hűtő, csak úgy nem ahogy kéne neki. Viszont még nem folyik belőle a hűtőfolyadék
Kipróbálnám én szívesen , de az EÜ állapotom miatt tudom, hogy nem nagyon menne, nem látok rendesen sötétben és az egyensúly érzékem is csak akkor az "igazi", ha látok, így csak esés lenne belőle
kipróbálnám
aztán téged ki kérdezett , te vadászok talpnyaloja.?
Na látod ezért fognak mégjobban utálni minket a vadászok. Sok értelme van! Tényleg jó buli!........
sok apro különbség van régi és új között,

először is dizájnosabb, ezen már egy picit nagyobb hütök vannak viszont sokkal vékonyabb gyengébb szarabb anyagbol, futomű jobban tetszik, meg ez a felső tartományban iszonyat megy és gyönyörüen énekel a rövid HGS kipufogo cucc miatt,

meg kell mondjam jo holmi,szeretem.
szeva.

volt tegnap is esti enduro ,fél tiztöl-éjfélig egy 5 perces megállásal ami kifér a csövön, enduro ösvényeken kb 50-60 kilométer, fuuu nagyon jo volt... ajánlom probáld ki mentálisan agyilag fárad le az ember legjobban, sokkal jobban kell figyelni ,koncentrálni.
Jó reggelt mindenkinek!
Neked is sok jót mára!
Lesz ma talaj átrendezés? Hogy muzsikál az új GG, van valami extra, amivel jobb, mint a régi?
reggelt
jó éjt megyek aludnyi , mert hulla vagyok
az igen ügyes vagy
1 év kellett ahhoz hogy a cicával összehaverkodjon most már egy tányérból esznek,együtt alszanak
szép , aranyos kutyi
így van jól
Bundásunk
mindig mondom neki,velem megfogta az Isten lábát
de ez fordítva is igaz
nem hiszem , jó járt veled
húúúúú gratulálok , én már ezt le se merem írni , nekünk 14.én lesz
köszke
nekünk meg szombaton volt 6 éve hogy Apának elment az esze és elvett feleségül
nem látszik
igen pénteken 38