tele kocsmákkal... körbe lehet menni ...hardenduróval...ettől egyszerűbb hely nincs esztergomba....
az még nem oldott meg semmit.
annak jobban örülnék, ha ilyen röhögősre tudnám venni a figurát.
hallod pár napig pihentesd a válladat mert csak szarabb lesz, és kenegesd valamivel.
... majd kommentálja ..még csak kéccáz kilométer van benne neki hard terepen..de egyenlőre meg van vele elégedve ... belülrő jó,,,kényelmes elsőre....tud benne motorozni ...vizet is állja mert kellett már patakba állni is ...kívülről fura kicsit nagynak tűnik de elfér vele végülis...na nem az erdőbe gondoltam hanem a lábtartón meg a váltókar stb. között...másik kollégám aki szintén most vett még nem hordja ...de lesz teszterdmény....figyelj én azt mondom hogy ha véd és kényelmes meg lehet benne menni motorral akkor nem sok a negyvenöt...ha megy két esetleg három évet faszán ,főleg amennyit mi megyünk akkor már ajándék manapság egy csimma ennyiért.....
bár attól megyünk fel nyáron is , hogy ilyenkor megy a kínlódás..
Mindenkinek igaza van, aki azt mondja a feszültség/idegesség csak ront a dolgokon minden területen, érdemes kitanulni nyugodtnak maradni, csak a hulla fáradt korszakban jön ez elő, amíg van energia van nyugalom is. Első mondatom így igazabb: "sajnos szoktam idegeskedni"