Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, így van, rengetegszer tapasztaltam én is, ha úgy állok oda, húú ezt hogy a fenébe lehet megcsinálni, tuti nem sikerül, de ha látok valamit, akár meg se nézem merre menjek, csak megnézem hova kell fel/átjutni nekimegyek és kész, azok jobban szoktak sikerülni. Azaz totál igaz, itt is, hogy fejben dől el.
Mindenkinek igaza van, aki azt mondja a feszültség/idegesség csak ront a dolgokon minden területen, érdemes kitanulni nyugodtnak maradni, csak a hulla fáradt korszakban jön ez elő, amíg van energia van nyugalom is. Első mondatom így igazabb: "sajnos szoktam idegeskedni"
na érzékeny búcsú fijugg...mennem kell dolog van....
ma én is megyek erdőbe csak nem motorral hanem gyalog
Turul madarat megnézzük,nem repült-e el valamerre
ez a leaszfaltozott buszvégállomás....sima....bár vannak gödrök úgyhogy kocsival járhatatlan kategória tud lenni tele kocsmákkal... körbe lehet menni ...hardenduróval...ettől egyszerűbb hely nincs esztergomba....

gondoltam mint csirkeútvonalat ezt bírná....
csak ront a dolgokon ...

elmondom bár ti már pontosan tudjátok ez az enduró nagyon fejben eldőlő dolog tud lenni .....ha ott fönt a dobozban lóg a léc vagy valami bajság van...(persze alapból ehhez kell hogy idióta legyél nem tagadom ) de ha a szó rossz értelmébe vagy ideges természet akkor lehet akármilyen ruhád meg motorod nem terem babér .....

látom emberek szanaszét bírják stresszelni magukat még mielőtt legalább a feladatot látnák....ott már mikor valamit kéne kezdeni már hullák...

úgyhogy nyugalom és lazaság...
én is úgy vagyok ezzel ,hogy ha meg kell halni akkor meg kell halni hiába akármi úgyis magához szólít a jóIsten..
ha meg még nem akkor addig úgyis motorozhatok...

esésekről meg annyit hogy ahol fűrészelnek ott hullik a forgács....ezt tudumásul kell venni ..
Nem lesz valami Zarándi menet?
oksi!
De a buszvéget kihagyom/ legalábbis remélem/
buszvégen, az melyik hely az erdőben?
amugy ha egyszer felveszem a lábamra azonnal eldöntöm tetszik-e vagy nem,

lehet beszélek Ákosal mingyá.
idegeskedni azt SOHA NE ... az még nem oldott meg semmit.
ja és scottinak cserélhető a talpnál a lábtartóbetétje...ez ami általában a leghamarabb szokott hazamenni a csimmákon...
akármikor jöhetsz ha van kedved majd beállítjuk az útvonalat olyanra ami neked megfelel...mindenféle alternatíva adott...jól fogod érezni magad hidd el...

(itt fogsz kőrözni a buszvégen)
Jó Reggelt mindenki:)
Tervbe van, csak még sokat kell tanulni és gyakorolni hogy feléd érdemes legyen mennem

Ismerős a szitu, sajnos idegeskedni szoktam, amikor leszállok/ugrok a motorról és nem bírok megállni a két lábamon sem úgy csúszik a talaj, esküszöm a motor gumi sokszor jobban tapad, mint a csizma talpa, annak jobban örülnék, ha ilyen röhögősre tudnám venni a figurát.
szewa..hát igazság a pihentetés...

tudom milyen szarul gyógyulnak az ilyen húzódások ficamok ha állandóan rámotorozik az ember...minden félét kipróbáltam már én is mikor voltak bajaim de az ilyesmik rosszabbak mint egy törés...

törésekkel 4-6-8 hét után vígan motoroznak...ezekkel meg el tud menni akár egy év is...
nekem 1,5 évnél többet még egyik csizma sem birt ki...

ez az utolso gaerne sg 10 volt eddig talán a legjobb csizmám, de szegényke kezdi beadni a kulcsot, nézegettem hogy megtalpaltatom van is itthon 1 pár new talp, de csomo más helyen is döl szét nem sok értelme van.

vennék ilyet megint de also hangon 60 pénz.
szeva, hallod pár napig pihentesd a válladat mert csak szarabb lesz, és kenegesd valamivel.
Köszi, kenegetem, hétvégére patika lesz, muszáj neki
Jó reggelt!
ilyen....

de itt firkál néha (dezsisix álnéven ) rendes neve Darth Dezső mióta felvette a csillagromboló csizmáját ... majd kommentálja ..még csak kéccáz kilométer van benne neki hard terepen..de egyenlőre meg van vele elégedve ... belülrő jó,,,kényelmes elsőre....tud benne motorozni ...vizet is állja mert kellett már patakba állni is ...kívülről fura kicsit nagynak tűnik de elfér vele végülis...na nem az erdőbe gondoltam hanem a lábtartón meg a váltókar stb. között...másik kollégám aki szintén most vett még nem hordja ...de lesz teszterdmény....figyelj én azt mondom hogy ha véd és kényelmes meg lehet benne menni motorral akkor nem sok a negyvenöt...ha megy két esetleg három évet faszán ,főleg amennyit mi megyünk akkor már ajándék manapság egy csimma ennyiért.....

ő is 45 forintért vette győrbe ákosnál ...
jahh a hétvégén én is eröltettem eső után a nyálkásban ,az ilyen szárazon is rendesen megtisztelős helyeket..

szintén csak a fetrengés ment, fel nem jutottam.
te Zéé, milyen a haverodnak a scott birodalmi csizma,

kacérkodom a gondolattal 40 környéke az új, és valamit vennem kell.
estem annyit mint a dög ...de nem a nyelezős erdei utakon ....hanem fákon , farakásokon meg meredek oldalakba ...ha nem ment fel akkor háttal visszacsúszásokból eredő brillírokból ugráltuk a fejeseket..egyik oldaláról felállítottam a lovat már estem is át a másikra ...ment a szerencsétlenkedés....de inkább nevetséges esések voltak.. nem is számoltam....lábon nem tudtam állni...síeltem le a motorral háttal meg ilyesmi burleszkekekt nyomtam....halálra röhögtük magunkat...
kell nekünk isilyen sárba a kutya felmenőket erőltetni amin nyáron se lehet felmenni.. bár attól megyünk fel nyáron is , hogy ilyenkor megy a kínlódás..