Így nem ismerem fel sajnos!
Nekem csak 100kmt kell mennem és ott valóban nem kell foglalkoznom hogy kivel találkozunk
Sokszor nem is találkozunk senkivel
Ott a jó, nem kell parázni senkitől, csak menni amerre tudsz. Kár, hogy rengeteg kilométert kell érte menni.
Te felismered a helyet a képek alapján, ahol eltörtem ma a farokidomot?
Ez az az árok, ahol lefelé mentünk, csak én most felfelé kíséreltem meg
Általában jók a megérzéseim, ma egy helyen rossz érzésem volt, de nem törődtem vele, amíg meg nem láttam pár emberkét jönni felém..., pedig nem ember járta utak környékén megyek, de bejöhettek a motor hang után, nem vártam meg kik voltak eltűztem onnan(egy darabig nem is megyek arrafelé, pedig jó hely volt )
Mondjuk nálam alap, ha valahol embert látok, megyek el onnan rögtön, senkit nem akarok zavarni!
S igen, ha netre kiírsz valamit, vagy felteszel vidit, benne van a kockázat, hogy aki ismerős arra, felismeri a helyet...
Ha csinálsz vidit, zártan tedd fel valahova és csak azoknak add oda a linket emailben, akit ismersz és meg akarod mutatni neki, egy rizikóval kevesebb, de a legjobb amit Zoozee meg Ronis csinál, se kép, se vidi, az a biztos.
Képekkel illusztrált farokidom törés leckét olvashatjátok.
1. Keress egy jó kis fellépőt, állj elé, másodikban kellemes gázadással helyből ugord meg.
2. Amikor a motor elejét kivágja a fellépő, felejtsd hátul a súlypontot, érdemes még a lábtartóról is lecsúszni a lábnak
3. A többi már megy magától, a lényeg annyi, nem szabad elengedni a kormányt
nos srácok,nekem eddig semmilyen tapasztalatom nem volt a "sötétzöldekkel"... de kaptam egy hírt,hogy a feltöltött videóim,'sebeket' tépett fel valami "gyökérzetben"...
És az ottani srácok emiatt szívnak... nos ezúton is elnézésüket kérem,hogy említést tettem valaha a helyről!Biztos,hogy olvassátok,mert ez egy fórum,és a legtöbben csak olvassák,így a "sötétzöldek" is nyomon követnek mindent...sose gondoltam volna,de ezek szerint tény,hogy ők is idekaptak....
Továbbiakban,szót nem ejtek arról,hogy hol motorozok,még arról sem,ha a mezőre tévedek ki...
Béke!
Nekem csak 100kmt kell mennem és ott valóban nem kell foglalkoznom hogy kivel találkozunk
Sokszor nem is találkozunk senkivel
Ott a jó, nem kell parázni senkitől, csak menni amerre tudsz. Kár, hogy rengeteg kilométert kell érte menni.
Te felismered a helyet a képek alapján, ahol eltörtem ma a farokidomot?
Ez az az árok, ahol lefelé mentünk, csak én most felfelé kíséreltem meg
Persze helyszín nem kis hazánk.
Mondjuk nálam alap, ha valahol embert látok, megyek el onnan rögtön, senkit nem akarok zavarni!
S igen, ha netre kiírsz valamit, vagy felteszel vidit, benne van a kockázat, hogy aki ismerős arra, felismeri a helyet...
Ha csinálsz vidit, zártan tedd fel valahova és csak azoknak add oda a linket emailben, akit ismersz és meg akarod mutatni neki, egy rizikóval kevesebb, de a legjobb amit Zoozee meg Ronis csinál, se kép, se vidi, az a biztos.
1. Keress egy jó kis fellépőt, állj elé, másodikban kellemes gázadással helyből ugord meg.
2. Amikor a motor elejét kivágja a fellépő, felejtsd hátul a súlypontot, érdemes még a lábtartóról is lecsúszni a lábnak
3. A többi már megy magától, a lényeg annyi, nem szabad elengedni a kormányt
Vagy?
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor..
.
És az ottani srácok emiatt szívnak... nos ezúton is elnézésüket kérem,hogy említést tettem valaha a helyről!Biztos,hogy olvassátok,mert ez egy fórum,és a legtöbben csak olvassák,így a "sötétzöldek" is nyomon követnek mindent...sose gondoltam volna,de ezek szerint tény,hogy ők is idekaptak....
Továbbiakban,szót nem ejtek arról,hogy hol motorozok,még arról sem,ha a mezőre tévedek ki...
Béke!
isten nyugosztalja őket...
amugy az ő gépén van mentő ejtőernyő, rakétával lővi ki azonnal belobban de még igy is a legkisebb nyithato magasság 50 méter .
menyivel biztonságosabb az enduro, ha nekünk valami beszarik legfeljebb megáll a technika talajszinten , de nem fog zuhanni pár száz métert.
Hallgattam a híreket hogy lezuhant felétek egy sárkányrepülő.Ketten meghaltak