Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ronis, sikerült feladni a csomagot?
jó reggelt mindenkinek!Tomi ha változás van vasárnappal,remélem nincs!akkor szólj ok! by by!
kiszophatják az anyjukból a......a sok ingyenélő naplopó ...tolvaj
Hézagmérő.
Mivel szeditek ki a sarat a telószimering alól? Szerintem aláment a retek,mert mind a kettő folyat.
Így nem ismerem fel sajnos!
Nekem csak 100kmt kell mennem és ott valóban nem kell foglalkoznom hogy kivel találkozunk
Sokszor nem is találkozunk senkivel
már ma nem leszek.... írj emailt,azt el fogom olvasni este,vagy 10után esetleg skype

Ott a jó, nem kell parázni senkitől, csak menni amerre tudsz. Kár, hogy rengeteg kilométert kell érte menni.
Te felismered a helyet a képek alapján, ahol eltörtem ma a farokidomot?
Ez az az árok, ahol lefelé mentünk, csak én most felfelé kíséreltem meg
Úgy néz ki,hogy lesz menet hétvégén és ha összejön nem is akármi emberkékkel
Persze helyszín nem kis hazánk.
jó kis hely itt aztán lehet gyakorolni nekem is lassan kész lesz a gép aztán megyek gyakorolgatni
Általában jók a megérzéseim, ma egy helyen rossz érzésem volt, de nem törődtem vele, amíg meg nem láttam pár emberkét jönni felém..., pedig nem ember járta utak környékén megyek, de bejöhettek a motor hang után, nem vártam meg kik voltak eltűztem onnan(egy darabig nem is megyek arrafelé, pedig jó hely volt )
Mondjuk nálam alap, ha valahol embert látok, megyek el onnan rögtön, senkit nem akarok zavarni!
S igen, ha netre kiírsz valamit, vagy felteszel vidit, benne van a kockázat, hogy aki ismerős arra, felismeri a helyet...
Ha csinálsz vidit, zártan tedd fel valahova és csak azoknak add oda a linket emailben, akit ismersz és meg akarod mutatni neki, egy rizikóval kevesebb, de a legjobb amit Zoozee meg Ronis csinál, se kép, se vidi, az a biztos.
Képekkel illusztrált farokidom törés leckét olvashatjátok.
1. Keress egy jó kis fellépőt, állj elé, másodikban kellemes gázadással helyből ugord meg.
2. Amikor a motor elejét kivágja a fellépő, felejtsd hátul a súlypontot, érdemes még a lábtartóról is lecsúszni a lábnak
3. A többi már megy magától, a lényeg annyi, nem szabad elengedni a kormányt
Jó estét!
Az előbb láttalak skypon
Vagy?
nos srácok,nekem eddig semmilyen tapasztalatom nem volt a "sötétzöldekkel"... de kaptam egy hírt,hogy a feltöltött videóim,'sebeket' tépett fel valami "gyökérzetben"...
És az ottani srácok emiatt szívnak... nos ezúton is elnézésüket kérem,hogy említést tettem valaha a helyről!Biztos,hogy olvassátok,mert ez egy fórum,és a legtöbben csak olvassák,így a "sötétzöldek" is nyomon követnek mindent...sose gondoltam volna,de ezek szerint tény,hogy ők is idekaptak....

Továbbiakban,szót nem ejtek arról,hogy hol motorozok,még arról sem,ha a mezőre tévedek ki...
Béke!
Na szerencsére akkor nem a haverod.Persze így is tragédia.Nyugodjanak békében
persze mindentöl az sem véd meg... sajnos....

isten nyugosztalja őket...
ott a motor alatt az a nagy fehér tartály az ejtőernyő, 350 e ft. egy olyan cucc, add némi biztonság érzetet 2000 méteren.
nem ő volt, viszont egy igen tapasztalt pilota vezette a gépet, sajnos ha ott fent eltörik a technika akkor leesik a holmi.

amugy az ő gépén van mentő ejtőernyő, rakétával lővi ki azonnal belobban de még igy is a legkisebb nyithato magasság 50 méter .

menyivel biztonságosabb az enduro, ha nekünk valami beszarik legfeljebb megáll a technika talajszinten , de nem fog zuhanni pár száz métert.
Üdv Ronis!
Hallgattam a híreket hogy lezuhant felétek egy sárkányrepülő.Ketten meghaltak Remélem nem a haverod volt..
Dew vigyél segitséget, jo farönkös akadályokat 2-en lehet gyorsan összedobni.
jahh és nem hordok orát cirka több évtizede.