Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zéé féle játszotér jo hely.. csak kicsit sok benne a turiszt meg a sőtét ződ.
győri auneres vass Ákosnál 9600 pénz a komplett, mondjuk nekem csak a felső csésze kellene ahol kijön a bowden..
nincs olyanod fetrengöben 1 db, persze ingyé..
gyere ide itt minden van a játszóterünkön.... húsz éve gyakorlok benne és mindíg jön valami új ...hamar belejössz..... megunni se lehet.....
én mindíg predátorokkal találkozom csak ők nem láccanak....
morgen béláim ....

ronis 50 euro a komplett cucc kábé gumival markolattal tokkal vonóval........de szokott lenni ilyen szettbe olcsóbban ugyanaz a domino sparpartsba csak most az nincs nálunk ...az kb...huszonpár euro......ott nem adnak markolatot hozzá...de ami kell az pont benne ....érdemes megvárni szerintem azt..
Dew kenegesd lobalzsamal, van a zöld mentholos, meg a piros ütős...nekem szokott segiteni a nehéz napokon.
a multkor az igazi Télapo-val futok össze aki itt endurozik a bakonyban , most meg két bokornak öltözött fejjel... mi jöhet még?
háhh képzeld tegnap mikkel találkoztam az erdőben,

két ember jött egy erdei szakaszon szembe velem ilyen talpig álca ruhában, de valami komoly cucc volt ,rohadt nagy pufok ilyen kabát szerü valami , ugy néztek ki mint valami busok,mint a mesterlövészes filmben a tom berenger csak a fejükön nem volt rajt a jelmez, az egyik amugy egy szőke csaj volt.

elrobbantam melettük ezerrel akkor kapcsoltam huubazzeg ez a két bokornak öltözött fej meg mi volt..?
csokolom a sexi szempilláidat..
jo morgent.
Sziasztok! Szigony! a számom a régi, ha hívsz du 3 körül, ha lehet,mert előbb még nyomom a szundigombot.
mijaz darth dezsi nem bírsz aludni ? megcsináltam skypot csak nem vagy rajta ...
Van itt domb, amin gyakorolhattok, egy a baja, hogy gyorsan lebontjátok Meg kéne locsolni egy kis cementes vízzel
Vasárnap voltam gyakorolni,de a rohadt lágy homokba a fellépőt is gyakoroltam de nem sokat fogott a gumi
Na de ez is kihívás
Meg a falazással is bohóckodtunk
http://www.sportmotor.hu/motor...
hát méé, azt vagdosod
én is ezt kívánom , nekem pénteken volt a 30.
jobb idő ááááááá azt mondják
Majd helyre jön, csak idő kell neki, meg amit javasoltak itt sokan, csak nem tudom megemészteni, pihenés...

Megy a gyakorlás? Pálya alakulóban?
Szép estét!
Elég baj az Dávid hogy bekakílt a vállad
Jobbulást neked.
Látod csak velünk megy az igazi hard buli
Azon még gondolkozom,hogy a kipufogóba ültetek muskátlikat!