Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo reggelt.

ez amugy ilyen fáktoris ora? mikor az ősktm-sek találkoznak és egymás csuklojára nézve rögtön elérzékenyülve benedvesedik a bugyijuk..
patent
jájj..az új órámat nem is mutattam vazze...
kiscsuka itt a koyo-d
525 csakis
Bakker, tényleg Bocsi, Zoozze!
Köszi az infót! Hétvégén lesz gyakorlás?
Ma útra kész állapotba került a motorom, megcsináltam a kis fűrészt is és felraktam, holnap kimegyek elrakok pár kidőlt fát az útból, vállam miatt nagy motorozás úgy se lenne
525 van neki
Egyen áram csakis!
Szia!
Mi újság, lecserélted már a 450-et 500-ra?
A KTM hűtő ventillátorok egyen vagy váltó 12V-ról működnek?
Köszi Mester! Ha te mondod elhiszem, gumi kalapács akad, meg talán fadarab is, sok türelmet majd veszek a boltban hozzá
szép
de jól üzemel nem repedt el sehol ez nagyon fazsa anyagbólvan
Ez aztán jó nagyot kapott, jól néz ki , enyém patika ehhez képest.
ezt ifa emelővel viszanyomtuk majdnem oylan lett mint a gyári
ez így van az enyémet is a ronis csínálta meg pedig én már letettem róla olyqn volt mint egy patkó
simán vissza lehet egyengetni, gumi kalapács, egy fadarab, és sok türelem.
nem fog kirepedni
hol? itt reggel ota folyamatosan szakad...
Bence, megvan még a váltokar, ha érdekel hivj fel, telefonszám az adatlapon.
egyszer támasztottam neki egy fának tempóban az RMX et, a rezomnak annyi is lett, még a hűtő sapkája is elcsavarodott, azóta is olyan...
Köszi az infót! Jól hangzik, na majd legközelebb...
Nekem már erősen trapéz alakú a hűtőm, visszahúzni nem akarom, mert akkor tuti kireped, erre meg négyzetet nehéz rátenni bár kicsit nagyobb foglalattal lehetne
Egy 300 as 2T-t küldhetnél belőle(gondolom akad valahol), úgy is olyan sok van ott, hogy alig fér.
Nem tudom milyen az a hely, de ezek a bicósok őrültebbek, mint az endúrósok, olyan helyeken lejönnek, ahol tuti nem kísérelném meg motorral. Valószínű a gyerek még csak gyakorolta, vagy sokat vállalt esetleg elcseszte... Túlélte a dolgot? Remélem nem lesz komolyabb baja.
Szép napot mindenkinek! Itt a nyár
Ronis, még júliusban kĺnáltál KTM topicba váltókart. Ha esetleg megvan még érdekelne
Lehotay Miki ,Dorog.

www.gasgas.hu

bontott cucc Szatyina Géza,

www.gerecsemotor.hu