Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg aki árulja az is egy sapkaszar..
nagyon hasonlít erre ez meg egy sapka szar
nincs mit.
a baloldali nagyon jol néz ki, 40 pénzért ajándék.
Megjött a váltókar, köszönöm szépen.
SIDIM még füzös volt meg tépözáras fölül de birta a kiképzést..hyhy az se most volt jut eszembe
A SIDI-t ha találnák olyat mint a régi (fogalmam sincs milyen lehetett), abból bespájzolnék :)
Az nekem is bejött! Bár a bokám abba törtem...
A FOX-om viszont hamar megadta magát, úgy vettem észre ritka szar helyen voltak a varrások, szétkoptatta a motor...
Erre a csizmára lennék kiváncsi.BMW motorrad cucc!40ezerért árulta újonnan a gyerek
én axo hoz vettem új talptad de nem tudták felrakni rendesen lejött felcsavaroztam az meg szétszakadt
Nekem nincs Sidi csizmám de a haver isteníti nagyon.Övé már jó 3éves és gyűri versenyen is de még bírja neki.Nekem is kell már vennem valamit mert kezd széthullani a régi Falcóm Az még egy jó csizma.De csak a régi tipus amibe raktak anyagot rendesen.
nálam egy csizma sem bir 1-1,5 évnél többet...

biztos bennem van a hiba...

ezt az sg-10-et amit használtam most elviszem cipészhez megvarratom, meg talpcsere, komplett nagyszerviz, és utána használom tovább amig szét nem esik..
nekem bejön nem zavar aza szar amúgy strapabíráról nemtudok sokat mondani mert nem sokat használtam eddig sajnos edigg ami nagyonjól bírta:(3év) axo rc6
sidi crossfire jo csizma, nekem személy szerint az nem tetszett benne hogy a forgozsanérnál az a csöcs nagyon kiáll, és nem lehet vele rendesen fogni bokával...

haverok ezt ugy oldották meg ,hogy kicsit leflekszelték legyezős korongal..
nem munka kezdődik
eddig nekemis tetszik
Jóebédet
Ronis azért van még egy jó csizma úgyhívják hogy SIDI
ebéd
és megéltük ezt is...
Ebben kivételesen egyetértek
gaerne a legjobb csizma, az összes többi csak utána jön.
szép morgent.
ahoy