Skywalker volt az SG-1 korábbi neve...az enyémet 2004-2005 telén vettem és azóta is teljesen jól működik, a talpa tényleg kezd elkopni, meg 2-2,5 éve már sajnos beázik, de amúgy semmi baja.
Most jutott eszembe,hogy a legelső csizmám volt gaerne. Az volt a neve,hogy skyvalk. Úgy nézett ki,mintha nyomtatott áramkör lenne az elején. Motoroztam benne 1,5 évet,meg a srác akinek eladtam még vagy3-3,5 évet. Semmi baja nem volt,csak a talpa kopott szarrá.Az idióta meg nem kicserélte,hanem kibaszta a kukába a csizmát!
Én azért nem veszek drága csizmát,mert 1-1,5 év alatt az is pont ugyanúgy szétmegy,mint az olcsóbb.Az a lényeg hogy kényelmes legyen,meg tartsa a lábat,a többi nem érdekel!
nekem volt 3 db tcx pro2, az első két párral igen meg voltam elégedve, 1-1,5 éves korukban még tök jol egyben voltak kaptak egy talpcserét, és még eladtam őket közel félárban..
nem is volt kérdés hogy megint azt veszek, na a 3.pár az valami gyalázatosan szétesett, még egy évet sem birt ki, mindenhol elengedte a varrás, az már román gyártásu volt, utolag megtudtam azért voltak anyira akciosak mert gyártási hibásak ...
állitolag azota megint jo minőségüek, nem tudom...
Nekem a FOX szarrá ment 1 év alatt! Próbáltam már THOR márkát,de olyan kemény volt,hogy 10 motorozás alatt sem törött be rendesen,kényelmetlen volt. Aztán vettem egy alpinstars tech valahányast,annak meg olyan buzi gömbölyű orra volt,hogy nem tudtam vele váltani. A haverom ajánlott egy jóárasított FM-et,kicsit fostam tőle mert nem annyira elterjedt márka. Több mint 2 éve használom,kényelmes és eddig semmi baja. A kiscipőnek egy kicsit elengedett a ragasztás az orrán,de elszakadva nincs. Pedig nem arról vagyok híres,hogy sokat mosnám vagy ápolgatnám a cuccaimat!
persze hogy hajlik bokában, nem is veszek olyat ami nem,
szerintem enduroban alap követelmény a bokában csuklos csizma, tul sokszor kell huzni vonni a cájgot meredek lejtőkön le-föl, és olyankor egy merev csizma halál...
Csizma tapasztalat:
Stylmartin Motech volt az leamortizálódott 2-3 év alatt, lehet a téli viszontagságok miatt, de a műanyagok át vannak varrva és ott szépen leszakadtak a pántok tőből, illetve kirepedt az oldala, igaz nem ázott be.
Talán egy éve nyúzok egy TCX PRO 2-t, nekem bevált, beázni beázik, ami nyáron jó, kap egy kis hűtést a lábam strapabírást még nem tudom, egyenlőre egyben van mindene, szerintem nagy előnye, hogy bokában jól hajlik több irányba.
A kivehető bélés sem hátrány, előbb kiszárad. Ami szar benne az a csat Illetve a belső cipő bélés sarok betéte nem bírja mosást, szét ment.
Biztos nincs köze se ehez a BMW csizmának!A Bajorok azért eléggé odafigyelnek a minőségre főleg ruházat terén!Katonai cuccaik is messze a legjobb legtartósabb darabok!
sidi royal 1986
az a műanyag pöttyös sidi ...szerintem tudjátok milyen...
Én azért nem veszek drága csizmát,mert 1-1,5 év alatt az is pont ugyanúgy szétmegy,mint az olcsóbb.Az a lényeg hogy kényelmes legyen,meg tartsa a lábat,a többi nem érdekel!
a mostaniak már mind kinában készülnek, anyira el vannak számozva hogy egy vicc a 48,5-es nem ment rá a 43-as lábamra
nem is volt kérdés hogy megint azt veszek, na a 3.pár az valami gyalázatosan szétesett, még egy évet sem birt ki, mindenhol elengedte a varrás, az már román gyártásu volt, utolag megtudtam azért voltak anyira akciosak mert gyártási hibásak ...
állitolag azota megint jo minőségüek, nem tudom...
szerintem enduroban alap követelmény a bokában csuklos csizma, tul sokszor kell huzni vonni a cájgot meredek lejtőkön le-föl, és olyankor egy merev csizma halál...
Stylmartin Motech volt az leamortizálódott 2-3 év alatt, lehet a téli viszontagságok miatt, de a műanyagok át vannak varrva és ott szépen leszakadtak a pántok tőből, illetve kirepedt az oldala, igaz nem ázott be.
Talán egy éve nyúzok egy TCX PRO 2-t, nekem bevált, beázni beázik, ami nyáron jó, kap egy kis hűtést a lábam
A kivehető bélés sem hátrány, előbb kiszárad. Ami szar benne az a csat
Hajlik az a gaerne bokában?
Mi az a csavaros fémlap a G felett?
Hogy vagyunk ma?
akkor töletek jön ez az itéletidő hozzánk..
arra kelek,vízszintesben esik az eső