hayabuja lemosva,minnyá megyünk motorozni
mentünk volna előbb csak most szerelték fel a redőnyt,elment az idő a sok ökörködés közepedte haverokat kell híni ha munka van
szewasztok...remélem már leszek ....csak sok a meló meg utazás meg minden...késő estig tart....már most se tudok leülni csak 100 percre míg eszek ..aztán muszály még fakasztanom valamit...
kiscsuka neked is már összpattintom a gépet ..és holnap (igéretem van hogy hamar végzek) kész is lesz...aztán mehetek versenyre ismét stb..hányok..
tényleg most 20.-án köbölkúton verseny lesz....cross...
vasárnap meg annyira szeretnék endurózni mint az állat...
nem akarom elhinni,hogy már a 2.at akarja megvenni valaki itt a közelemben...am pont tegnap néztem ebayen 2,1milla....
Gabi barátom rendelt egyet a nyiregyi KTM-esektől,nem tudom megjött-e már neki,de itthon sztem picit drágább...
Jóreggelt
Hétvégén én is szedtem vargányát egy szatyorral de nem viselte jól a hátitáskában a hazautat.Na meg otthon derült hogy tele van kukaccal Ezek a férgek már mindenbe belemennek
mentünk volna előbb csak most szerelték fel a redőnyt,elment az idő a sok ökörködés közepedte
szewasztok...remélem már leszek ....csak sok a meló meg utazás meg minden...késő estig tart....már most se tudok leülni csak 100 percre míg eszek ..aztán muszály még fakasztanom valamit...
kiscsuka neked is már összpattintom a gépet ..és holnap (igéretem van hogy hamar végzek) kész is lesz...aztán mehetek versenyre ismét stb..hányok..
tényleg most 20.-án köbölkúton verseny lesz....cross...
vasárnap meg annyira szeretnék endurózni mint az állat...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Gondolom ez az ő műhelye, ha már ennyi teló van benne
Komolyra fordítva, meglett az övtáskája?
Rendelésre arák bukösisakot is tudok
Gabi barátom rendelt egyet a nyiregyi KTM-esektől,nem tudom megjött-e már neki,de itthon sztem picit drágább...
lehet hogy a vezuvon endurozik,
vagy csak szokásához hiven agyvérzést kap a meloba..
Robi lecseréli a 4T-t 2T-re?
Hétvégén én is szedtem vargányát egy szatyorral de nem viselte jól a hátitáskában a hazautat.Na meg otthon derült hogy tele van kukaccal