akkor én is jó úton haladok a "nem pasi"-sodás felé...én se igen fogok elköltözni otthonról a következő 8 évben...hacsak nem sikerül kivándorolnom valami normális országba
lehet a hayabuja megy a háztól nem szégyenlem bevallani,az esés óta nem érzem magam olyan jól rajta mint azelőtt....próbálgatok visszazökkenni a régi kerékvágásba vele de nem megy.én meg aszondom,ami nem megy ne erőltessük,holnap megyek Győrbe megnézni mi a BMV felhozatal megprószálom,hátha azzal jobban érzem magam.nagyon tetszenek,most hogy Németországban voltunk láttam vagy 200-at,mennek is ha kell meg kényelmesek is...ja és jól is néznek ki
Apa aszondta biztos normális,velem van a baj mert velem meg a másik irányba szaladt el a ló,hogy mindig csak a buli,a barátok,a motorozás....pedig én csak szeretek élni,ennyi ki sem bírnám ha otthon kéne ülnöm anyucival egész nap,tuti felkötném magam rövid időn belül
hát azért mert megkell nyugtatni őket hogy semmi para és ha a híradóban azt mondják h nincs káros anyag akkor elis hiszik mert a tv ben halotak azok úgyvannak gondolkodni már rég elfelejtettek
exkatona
biztos jó fej,de nekem nem pasi aki 40 évesen anyucival él,se gyerek,se exfeleség........mégcsak barátnő sem az elmúlt pár évben.....szóval kicsit sántít a dolog,de majd meglátjuk meg nem jár sehova,nincsenek barátok......
szoval a barinőd összeállt egy exrendőrel.. nem egy jo pont.
mostanában jopár éve már csak arrogáns lekezelő ,ki ha én nem stilusban hozzám szolo rendőrökel találkozom, csak tudnám mirefel vannak ugy elszálva maguktol, nem őnekik kéne az emberekért lenni?
valami olyasmi hazugság van az autojukra irva hogy - szolgálunk és védünk....
na ebből egy betü sem igaz,
jaja, durva egy tűz volt, az elöbb olvastam a neten hogy a faszomtuggya milyen minisztérium emberei folyamatosan mérték a légszennyezést, DE nem jutott emberre ártalmas szenyező anyag a levegőbe....
az a rohadt nagy fekete füstoszlop ami látszott még siofokrol is az biztos egy oxigén termelő speciális füst volt.. tudnám mi a fasznak kell ilyen baromságokat összehordani a médiába.
tegnap délután motorozás katasztrofa turizmusba fulladt,
elmotoroztuk megnézni a lángokban állo videoton gyárat, durva látvány volt, és voltak közben szép nagy robbanások amiröl a hirek nem szolnak...
rendőrök nagy stresszben voltak mindenkit zavartak el, még a fotosokat, tévéseket is,
rikizuzda...six days -hez korábban kellett volna felkelni(már sima is alig sőt az sincs ..már lassan jönnek a 13 masok ...főleg a 250- 300 -450 -500 ....ezeket elkapkodják akármennyi van belőle.......van aki kettőt vesz a biztonság kedvéért...hiába rendelünk nem is tudnak küldeni se...valahol elfekvőben benmaradt esetleg véletlen ...olyat keress..
biztos jó fej,de nekem nem pasi aki 40 évesen anyucival él,se gyerek,se exfeleség........mégcsak barátnő sem az elmúlt pár évben.....szóval kicsit sántít a dolog,de majd meglátjuk
mostanában jopár éve már csak arrogáns lekezelő ,ki ha én nem stilusban hozzám szolo rendőrökel találkozom, csak tudnám mirefel vannak ugy elszálva maguktol, nem őnekik kéne az emberekért lenni?
valami olyasmi hazugság van az autojukra irva hogy - szolgálunk és védünk....
na ebből egy betü sem igaz,
a régi rendőröknek volt tiszteletük .
jaja, durva egy tűz volt,
az a rohadt nagy fekete füstoszlop ami látszott még siofokrol is az biztos egy oxigén termelő speciális füst volt.. tudnám mi a fasznak kell ilyen baromságokat összehordani a médiába.
jön ma a barátnőm,bemutatja az új lovagját,szegény 40 éves nyugdíjas fiatalembert
tegnap délután motorozás katasztrofa turizmusba fulladt,
elmotoroztuk megnézni a lángokban állo videoton gyárat, durva látvány volt, és voltak közben szép nagy robbanások amiröl a hirek nem szolnak...
rendőrök nagy stresszben voltak mindenkit zavartak el, még a fotosokat, tévéseket is,
rikizuzda...six days -hez korábban kellett volna felkelni(már sima is alig sőt az sincs ..már lassan jönnek a 13 masok