én lehet ugy probálnám hogy a szembe falra felfutva, vagy azon legurulva még több lendületet vennék, a másik az hogy az ilyen nulla falakat (igy hivjuk amin még nem járt soha senki) először célszerü 8-10 alkalommal fentröl lefékezni , lehozza a leveleket laza szart a tetejéröl ,plussz látszik a helyes nyomvonal .
a legkomolyabb vérprofik is szokták csinálni a lefékezést, persze van olyan fal amin nagyobb para lemenni mint fel...
na a mai hamar végzek az most lett...sikerült dolgoznom ...
csak még most mielőtt bejöttem volna még gyorsan el kellett intéznem valamit és sikerült egy olyat esnem motorra,l hogy nincs bőröm...mindegy ma telezabáltam magam flektorral a fogorvos miatt....így nem is fáj...
ha a rezod nyakban rogy meg felfelé azt egyszerüen vissza tudod ütni egy faékel.
fogsz egy 5-ös padlot, és vágsz egy hosszu éket belőle sthill-el, ráfekteted a rezot a satupadra berakod a faéket a nyakba és megküldöd nagykalapácsal.
a horpadás már más játék,
1. összejelölöd 3 helyen a horpadásnál szétvágod milis korongal és egy vaskupon hibátlanra kiegyengeted, utána avival összevarrod nyom nélkül.
2,esztergáltatsz dugokat mindkét végére, egyikben egy szelep felfujod 5-6 bár-ra és lángal rámelegitesz az adott helyen, a régi tipusu vastag rezok nehezen jönnek ki a mostani papir rezok meg mint a vaj.
hátránya hogy utána elszineződik a rezo a melegités helyén.
3. szokták hogy megfurják 10-12-es furoval az ellentétes oldalon, és egy erős acél düznivel vaslapra feltámasztva kiütik ,szerintem nem tul célra vezető modszer, macerás és nehéz szépen megcsinálni, + a végén még be kell foltozni a lukat.
Tapasztaltaktól szeretnék kérni egy kis segítséget, infót a polcra, nem tudom megoldani ezt a fajta típusú feljárót.
Hogy kéne az ilyenen felmenni? Az aljától tőből kb. 60fokos, azaz nagyon nem lehet nekirongyolni, a második fele már egy fokkal jobb, onnan nem olyan meredek. A bajom az, hogy nem tudok elég lendületet venni, ha ráemeltem az elejét és a tövéből csőre húzom a gázt, akkor sem jutok fel a feléig sem, súlypontot meg muszáj előre tenni, különben hátra szaltó
Ez lenne az ami a képen van, itt még csak rápróbálom a motort, ott kéne ráfutni a feladat szerint. Hálás köszönet előre is
ja ja ....csak bőrömet visszanövesztem...de szerintem pár nap és kész
a legkomolyabb vérprofik is szokták csinálni a lefékezést, persze van olyan fal amin nagyobb para lemenni mint fel...
csak még most mielőtt bejöttem volna még gyorsan el kellett intéznem valamit és sikerült egy olyat esnem motorra,l hogy nincs bőröm...mindegy ma telezabáltam magam flektorral a fogorvos miatt....így nem is fáj...
biztos nem kell aludnom...
fogsz egy 5-ös padlot, és vágsz egy hosszu éket belőle sthill-el, ráfekteted a rezot a satupadra berakod a faéket a nyakba és megküldöd nagykalapácsal.
a horpadás már más játék,
1. összejelölöd 3 helyen a horpadásnál szétvágod milis korongal és egy vaskupon hibátlanra kiegyengeted, utána avival összevarrod nyom nélkül.
2,esztergáltatsz dugokat mindkét végére, egyikben egy szelep felfujod 5-6 bár-ra és lángal rámelegitesz az adott helyen, a régi tipusu vastag rezok nehezen jönnek ki a mostani papir rezok meg mint a vaj.
hátránya hogy utána elszineződik a rezo a melegités helyén.
3. szokták hogy megfurják 10-12-es furoval az ellentétes oldalon, és egy erős acél düznivel vaslapra feltámasztva kiütik ,szerintem nem tul célra vezető modszer, macerás és nehéz szépen megcsinálni, + a végén még be kell foltozni a lukat.
Hogy kéne az ilyenen felmenni?
Ez lenne az ami a képen van, itt még csak rápróbálom a motort, ott kéne ráfutni a feladat szerint. Hálás köszönet előre is