Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem bmw-kell , hanem trabantos
téged
az a "farokhosszabbító" nekik
de csakis egyenruhában
nem neked veszem,nem kell hogy tetszen
nem a motoromat kell szeretni hanem engem
autos pasik mind a szaros autojukra bűszkék... pfff mind azt hiszi több és nayobb ember lett egy bmw-töl..

akkor már egy joképű villamosvezető.
fuuu ez nekem tökre nem tetszik,rut egy jármű , egy magas sulypontu teleaggatott karácsonyfa...

azért téged még birni foglak ha ilyened lesz akkor is,
akkor gyalogost
nene, autost ne...
nana ... ez nem teljesen igaz.. najo csak vicceltem.

amugy persze hogy nem ..
minek ? én lassan levettem a fehér ruhát
vannak még csodák a mesében
minnyá dél
ideje lenne már felöltöznöm,nem?
jól néz ki amennyit én értek hozzá
persze hogy nem hülyeség...csak vannak olyan dolgok amire kapásból aszondjuk hogy "halott ügy"
na ez pont olyan
http://www.youtube.com/watch?v...
holnap mehetek tesztvezetni,most híttak
na akkor bankba is mehetek,hátha úgy beleszerelmesedek hogy le se szállok róla
de az autós is jó
nem hülyeség amit írtál , én már csak tudom
én is eztettt mondom neki
de , hogy vagy te hülye , csak szeretsz élni , de mikor , ha nem most
szurkolok én is persze
mondtam neki,valami motoros csávót igazán összeszedhetne
Szerintem mindegy ki milyen életet él(otthon ül vagy bulikban pörög) meg az is mindegy 40 éves fejjel volt-e felesége van-e gyerek stb.
Az a lényeg, hogy boldog-e az életében vagy nem, s szerintem egyik életforma sem több vagy kevesebb!
A párkapcsolat meg úgy is azon múlik egymásra találnak-e vagy sem. Ha a barátnőd nem ez a típus, hosszútávon úgy se fogja bírni a srácot és fordítva, ha elmúlik/átalakul a szerelem, úgy is elő jön a személyiség és a gondok, ha nem passzolnak. Na megint összeírtam a sok hülyeséget
Szurkolok nekik, hogy egymásra találjanak!
jaj de vártam hogy megmagyarázd
amennyire én ismerlek,te nem vagy begyöpösödött
"társasági élet": leginkább csak amennyit "muszáj" (versenyek, ilyesmik), magamtól a legritkább esetben megyek emberek közé...inkább fúrok-faragok valamit otthon vagy labdázok Zizivel az udvaron...motorozni is egyedül szerettem a legjobban...
de te élsz egy kis társasági életet,vannak barátaid,nem csak otthon poshadsz.....van érdeklődési köröd,nem csak vagy a nagy világban hogy meglegyen a létszám tehát nála azért egy kicsit több vagy