http://www.youtube.com/watch?v...
holnap mehetek tesztvezetni,most híttak
na akkor bankba is mehetek,hátha úgy beleszerelmesedek hogy le se szállok róla
Szerintem mindegy ki milyen életet él(otthon ül vagy bulikban pörög) meg az is mindegy 40 éves fejjel volt-e felesége van-e gyerek stb.
Az a lényeg, hogy boldog-e az életében vagy nem, s szerintem egyik életforma sem több vagy kevesebb!
A párkapcsolat meg úgy is azon múlik egymásra találnak-e vagy sem. Ha a barátnőd nem ez a típus, hosszútávon úgy se fogja bírni a srácot és fordítva, ha elmúlik/átalakul a szerelem, úgy is elő jön a személyiség és a gondok, ha nem passzolnak. Na megint összeírtam a sok hülyeséget
Szurkolok nekik, hogy egymásra találjanak!
"társasági élet": leginkább csak amennyit "muszáj" (versenyek, ilyesmik), magamtól a legritkább esetben megyek emberek közé...inkább fúrok-faragok valamit otthon vagy labdázok Zizivel az udvaron...motorozni is egyedül szerettem a legjobban...
de te élsz egy kis társasági életet,vannak barátaid,nem csak otthon poshadsz.....van érdeklődési köröd,nem csak vagy a nagy világban hogy meglegyen a létszám tehát nála azért egy kicsit több vagy
nem a motoromat kell szeretni hanem engem
akkor már egy joképű villamosvezető.
azért téged még birni foglak ha ilyened lesz akkor is,
amugy persze hogy nem ..
ideje lenne már felöltöznöm,nem?
na ez pont olyan
holnap mehetek tesztvezetni,most híttak
na akkor bankba is mehetek,hátha úgy beleszerelmesedek hogy le se szállok róla
mondtam neki,valami motoros csávót igazán összeszedhetne
Az a lényeg, hogy boldog-e az életében vagy nem, s szerintem egyik életforma sem több vagy kevesebb!
A párkapcsolat meg úgy is azon múlik egymásra találnak-e vagy sem. Ha a barátnőd nem ez a típus, hosszútávon úgy se fogja bírni a srácot és fordítva, ha elmúlik/átalakul a szerelem, úgy is elő jön a személyiség és a gondok, ha nem passzolnak. Na megint összeírtam a sok hülyeséget
Szurkolok nekik, hogy egymásra találjanak!
amennyire én ismerlek,te nem vagy begyöpösödött