Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó délután volt, igazán termékeny
- Motor rádőlt a kocsira, ajtó behorpasztva, végigkarcolva
- A rezo pont ugyan ott kapott egy nagyot, ahol a múltkor, most már a fele leömlő keresztmetszetnek annyi, meg szépen elhajlott nyakban is
- Az előbbi hatására teljesen megbolondult a motor, a power szinte már alapjárat közelében nyit, főzi a hűtővizet...
- Hűtővizet a hengerfej csatlakozónál engedi kifelé
- Hátsókerékből kitört még egy küllő, mondjuk ez a felni már amúgy is kuka
- Csizma orrán a vasalás kettétört, nem tudom hogy

RGO hétvégén átvizsgálás/szerelés lesz, nem motorozás
Mondjuk a rezoval nem tudom mi a sz... csináljak egy biztos, ha kerül rá valaha egy jó, körbevasalom saválló acéllal az egészet ahogy RONIS-nak van, ez a 4-es alu ami most van rajta az egész körül, nem védi meg a nagy ütésektől, kicsi-közepes ellen mondjuk tökéletes volt.
Drága sport ez az extrém endúró, ha nincs megfelelő védelem a motoron.

Ha fel van melegítve a horpadásnál izzásig, hány bár kellhet bele, hogy kinyomódjon a rezo?
Egyéb ötlet valakinek? A fújjam ki púrhabbal szerintem nem nyerő, mert utána hogy szedem ki belőle?
Előre is köszi a tippeket!
VASÁRNAP megyünk!
mikor megyünk motorozni? ha esik mehetnénk kifelé... bár a köv. 2 hétvége nekem nem jó...de mehetünk 7közben is
Köszönöm a választ!
Már megint ezek a mocskos gondolatok!
Akkor hozzám jöhet a barinéni...se motorom, se autóm, se villamosom
napot kivánok
ezde durva joszág...
Manka ne menj bmw t nézni itvan helyete ez szerintem kihagyhatatlan ajánlat!

klikk
az is jó de nem beszéljük róla , mert mindjárt itt van
jó a francokat , akkora a lábam ááá , és allergiám is van
hát ez tényleg szörnyű az a kis rohadt sperma , és hogy tud fájni a francba
na elmentem hátso féktárcsát meg láncszettet cserélni.
avagy Nyári Károly, alias Carl Sun...
nyári kari..
életed első darazsa, jo neked,

engem 2 hetente csipkednek , most legutobb pár napja robogon a tarkomat csipte meg egy lodarázs..

de a legjobban azt utálom mikor a poszméhe bemegy a hálos páncél alá ,és mire letépem magamrol a cuccot vagy 6-8 helyen szarrá csip a kis sperma...
egyszer van egy évben karácsony,had legyen akkor már megadva a módja
most nézem rohadt drága egy karácsonyfa az a bmw...

uristen enyiért 2 db normális motort is lehet kapni, ráadásul olyan a hátso ülés alatti rész mint amit elfelejtettek befejezni vagy törött volt és nem csinálták meg...
arrol már nem is szolva hogy nincs meg a lengővilla fele, tiszta tescogazdaságos motor..
az hát ezek a fiúk
persze hogy a Jani a hibás
amúgy engem sem csípett volna meg ha nem lövi vizipisztollyal a kölköm
az is jó
tegnap engem is a lábamat , életem első darazsa , de ez is csak Jani miatt volt , meg pöckölte , ott álltam , oszt , jó belém csípet
bítlis
az a baj , hogy a mai lányoknál ott kezdődik a be sorolás , hogy mid van és itt a gond
megcsípett egy darazsantyú tegnap,úgy nézek ki mint akinek behúztak egyet megpattantak az erek a szememben,még jó hogy kitalálták a napszemüveget le sem veszem 3 napig