Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor én nyertem mert 6 ig váltok fel
deee már nagyon megy :) 2be felveszem és végig váltom 5ig :)
jo morgent..

szeva Andris
Zoozeekam, ugyanolyan faradt fejed van, mint 2 eve...

Jo az aprokavics kidorgo a motoron...
Hat egyreszrol tenyleg jo, mert azzal tenyleg nincs mar gondom hogy teletankoljam a kocsit mega motort...masreszrol (ami viszont tenyleg baj) hogy nem lehet egyaltalan endurozni .. ...minden maganterulet...pedig kurva nagy teruletek vannak...csak mind el van keritve..

vegre megvan a technika, erre csak szaros MX-re hasznalhatok egy TM 300-as endurot...vetek...
de napközbe kollégám permetezőjét azért megcsaináltam
ilyesmiktől meg visszaizgatom magam...
na pl. ilyesmikkel kezelem a hétközbe fellépő elvonási tüneteket..

erősen nyugtató hatású ló ez is így széttuningolva meg főleg
na milyen jól megtaláltad a helyet odakint ahol kikapcsolódhatsz meg a hobbyhiánytól sem őrülsz meg ........fasza...
tucc élni !
Tegnapi mokazas:
jó volt csak bal kezembe belement egy tüske szemből az ujjizületbe és mára csúnyán bedagadt és fáj kurvára....alig mozog ..
ezt leszámítva minden patika volt ...yoda nincs..

2 hete már nem voltam...
de én azért napközbe meg tezsteken meg itt ott azért megyek pár karistot mindenféle új géppel ami erősen nyugtat...
reggelt
Milyen volt a vasárnapi túra a dagobah rendszerbe?
Yoda meglett?
Mióta is nem voltál előtte?
Gyurika, nem is tudsz kerozni....
Bálint ez a védő tényleg munkás, tegnapi napom ráment csak a sablonra, amivel kitaláltam, mi hogy legyen, s most jön csak a java.
Viszont muszáj, szombaton már be is horpasztottam ez a védő nélküli csütörtökön felújított rezót, gondoltam kimegyek csak nem lesz baja sima terepen, hát nem jött be
Egyszer a lakáskulcsot hagytam el endúrózás alatt, kerestem kint az erdőben
és meglett , pedig csak 3 db kulcs volt egy karikán
Reggelt!
morgen
Ereztem hogy meg fogom talalni!:)
Mázlid van! Zsebedbe maradt a 6 ezer!
Tegnap este hagytam el egykero kozben.este nagyon nagy vihar volt. elmentem melo utan megkeresni es megtalaltam a susnyaban az ut szelen:)))
ugye-ugye mondtam , hogy nem tudsz majd a fejfájástól aludnyi
Nézem a holdat,az alkohol forgat!