Hat egyreszrol tenyleg jo, mert azzal tenyleg nincs mar gondom hogy teletankoljam a kocsit mega motort...masreszrol (ami viszont tenyleg baj) hogy nem lehet egyaltalan endurozni .. ...minden maganterulet...pedig kurva nagy teruletek vannak...csak mind el van keritve..
vegre megvan a technika, erre csak szaros MX-re hasznalhatok egy TM 300-as endurot...vetek...
jó volt csak bal kezembe belement egy tüske szemből az ujjizületbe és mára csúnyán bedagadt és fáj kurvára....alig mozog ..
ezt leszámítva minden patika volt ...yoda nincs..
2 hete már nem voltam...
de én azért napközbe meg tezsteken meg itt ott azért megyek pár karistot mindenféle új géppel ami erősen nyugtat...
Bálint ez a védő tényleg munkás, tegnapi napom ráment csak a sablonra, amivel kitaláltam, mi hogy legyen, s most jön csak a java.
Viszont muszáj, szombaton már be is horpasztottam ez a védő nélküli csütörtökön felújított rezót, gondoltam kimegyek csak nem lesz baja sima terepen, hát nem jött be
szeva Andris
Jo az aprokavics kidorgo a motoron...
vegre megvan a technika, erre csak szaros MX-re hasznalhatok egy TM 300-as endurot...vetek...
erősen nyugtató hatású ló ez is így széttuningolva meg főleg
tucc élni !
ezt leszámítva minden patika volt ...yoda nincs..
2 hete már nem voltam...
de én azért napközbe meg tezsteken meg itt ott azért megyek pár karistot mindenféle új géppel ami erősen nyugtat...
Yoda meglett?
Mióta is nem voltál előtte?
Viszont muszáj, szombaton már be is horpasztottam ez a védő nélküli csütörtökön felújított rezót, gondoltam kimegyek csak nem lesz baja sima terepen, hát nem jött be
és meglett