Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia céé

miért a sarlós paraszt aki a vesédet ki akarta vágni ...az szar volt? ...
jó képek
az is megvolt...

nekem nem szöges drot volt hanem ilyen 5 milis ejtőernyős madzag, nekem is az volt a szerencsém hogy álltam.
tényleg megy már :) nem azt mondom, hogy holtpontozok,de magabiztosan tudok már menni és váltogatok is rendesen.

Ronis, nem kislányos motorok
szöges drot mell magasságban sem szar szerencsém hogy áltam
menjünk, csak ne ilyen kislányos motorokkal..
na ja...
..es kozben el is indulsz es kiengeded a kuplungot?
Szeva Balint gazda!
egyszer oda szögezte a kesztyűt a kezemhez egy ilyen giga tüske, ugy beleált a két bütyök közé...

egy kézell elő kellett venni a hátizsákbol a fogot hogy kihuzzam, ugy néztem ki mint krisztus a kereszten..
beáztatod a kesztyűt...?
menjünk motorooozni
szelepfedél tömítés az egy ezres max... de neked ajándék
olyanba nyomom én is csak pont tegnap nem abba voltam......
le is bénultam kézileg,,,,

nem baj majd holnap beáztatom...
dánkeschööön.
láncszettbe álljunk meg 130eurónál. kell egy szűrő is,plusz megkérdezed a gumit? meg a szelepfedél tömítés kéne. nem vészesen,de nyomja az olajat. 800km alatt 1,5dl.
megkérdeztem ..most hoznak friss gumihalmot....ha van félretesznek belőle ....sőt még lehet, hogy van itthon is csak meg kell néznie valahol nem a műhelyében ..de telefonál ma ...
lánc az 75-90 euro ----bár itt még kicsit változik a szemek mennyiségétől de nem lényegesen ...a lánckerék az 3.5 az első.... a hátsó meg 7-15 ezerig .....
már az olcsóbb határokon is a jó cuccok vannak a drágák meg a legextrábbakat jelentik ...

a légszűrő meg 4 forint
persze én nem tennék soha ilyet hiszen szeretem az állatokat..
ezért hordok évek ota csakis olyan kesztyűt amin vannak ilyen nagy bütyökvédők...

meg persze azért is ha egyszer be kellene baszni egy csunya nagy orros egyenest egy hőbölgő műzöldnek akkor fájjon neki..
és a gumit is megkérdezhetnéd
ismerős a dolog, nekem volt olyan felraktam egy zsir új kromos rezot, beértem az erdő, nagyon vidám tempoban és az első 500 méteren eldobott ugy egy kö, akkor estem mint atom...

a jobb oldalon ahol a legvastagabb a rezo ott behorpadt a felére, ááá kicsit sem voltam bosszus.
hát,itt nincs 6os néztél láncot meg légszűrőőt?
te vagy a szép