én is megházasodtam. én még együtt élek az asszonnyal ez szar ragozás, mert nálunk a férj nyal az asszony... opik:.-))) persze csak mikor 69re áll az idő:-))
gratula.
nekem a legfájóbb az volt hogy egy motor árát egy nap alatt eltapsolni...ha bele gondolok beleremeg a berg a garagéba
szoval jó drága az az két tál sültkrumpli velővel töltött szték-húsmártásban:-)
hova a retekbe fejlődsz már . a végén tévihit lályt(angolul david knályt:-)) sehol sem lesz már.
egyszó elmegyek hozzád az sírva fogok fakadni a lemaradások milyatt:-((
gyere le inkább zarándokolni és megent azt fogod csak mondani..:romániát csak romániában lehet megtanulni:-))
én nem nősűlök többet az életben, ez elvi kérdés...
persze van az a szitu amiért feladom az elveimet mondjuk egy 76 éves német öreg lány halálos betegségel , hasonlo 76 millio euros vagyonnal, akkor persze feladnám az elveimet, és a bankkártya szerelem rögös utjára lépnék..
látod csak nem tök hülye ott mindenki.4 század az lyaú.
nálunk a seregben is annyi volt.
mondom hogy jó a négy század.-))
út-, hídépítő zászlóalj =2 század
zártelepítő =1 század
ellátó 1 század.
mondom a 4 század jaú.
használd egészséggel.
a mai motorozás nagy tanulsága,
akármilyen rutinos vagy és gyors, a fáradtságal egyenesen arányosan jön a hiba faktor, és csunyán be lehet bakizni a nehezebb helyeket... ez már csak egy ilyen bicigli...
Nekiálltam nagyon alaposan 2-3 mmes közökkel méregetni fentről lefelé 2 síkban és érdekes dolog jött ki. Ovalitás az egész hengerben 0 ott nincs gond. Viszont a 68.00as méret csak a felső kb.3 mmen van meg utána végig a henger teljes hosszában 1 századdal nagyobb egyenletesen. Hogy ez hogy sikerült összehozni azt nem tudom. Na mindegy, így most akkor valójában van 4százados illesztésem a dugattyú "lényeges" részén.
Ez így fog összemenni aztán óvatos járatás következik!
Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget ! Most már jegelem ezt a témát
gratula.
nekem a legfájóbb az volt hogy egy motor árát egy nap alatt eltapsolni...ha bele gondolok beleremeg a berg a garagéba
szoval jó drága az az két tál sültkrumpli velővel töltött szték-húsmártásban:-)
jol nézne ki mögötte egy futo rajta pár krossz motor.. csajozos verda.
amit persze nem bánok..
nincs most autom..
egyszó elmegyek hozzád az sírva fogok fakadni a lemaradások milyatt:-((
gyere le inkább zarándokolni és megent azt fogod csak mondani..:romániát csak romániában lehet megtanulni:-))
persze van az a szitu amiért feladom az elveimet mondjuk egy 76 éves német öreg lány halálos betegségel , hasonlo 76 millio euros vagyonnal, akkor persze feladnám az elveimet, és a bankkártya szerelem rögös utjára lépnék..
nálunk a seregben is annyi volt.
mondom hogy jó a négy század.-))
út-, hídépítő zászlóalj =2 század
zártelepítő =1 század
ellátó 1 század.
mondom a 4 század jaú.
használd egészséggel.
lefingom a fejükröl az agancsot..
akármilyen rutinos vagy és gyors, a fáradtságal egyenesen arányosan jön a hiba faktor, és csunyán be lehet bakizni a nehezebb helyeket... ez már csak egy ilyen bicigli...
mindig van hova fejlődni az enduro ilyen.
csak vicceltem,gratulálok,nem olyan rossz dolog az,én már elkeltem,tudom
Faterom mindig azt mondta: Nősülj meg fiam,neked se legyen jobb mint nekem!
Nekiálltam nagyon alaposan 2-3 mmes közökkel méregetni fentről lefelé 2 síkban és érdekes dolog jött ki. Ovalitás az egész hengerben 0 ott nincs gond. Viszont a 68.00as méret csak a felső kb.3 mmen van meg utána végig a henger teljes hosszában 1 századdal nagyobb egyenletesen. Hogy ez hogy sikerült összehozni azt nem tudom. Na mindegy, így most akkor valójában van 4százados illesztésem a dugattyú "lényeges" részén.
Ez így fog összemenni aztán óvatos járatás következik!
Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget
emlékszel mit mondtunk az öreggel neked a multkor.? ezt a hibát mindenkinek el kell követnie legalább egyszer az életben..
azért én kivánok neked és a nejednek sok boldogságot....