Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem 1,5 mill-t mondott a srác,de lesz az kevesebb is!

Ezen van az írható,állítható mese gyújtás!
Valahol feszül,vagy a faszom tudja. Egyszer már vissza szedtem,de azóta nem volt időm baszódni vele. Talán majd a jövő héten lesz rá időm!
Szasz,cucc műxik babán?
Hopp ,szevasz!Benéztem,má tünök is
mondjad, hátha zsore ráizgul és megveszi
Amúgy tényleg nem sokszor használt.Én már többször ajánlottam neki,hogy adja kölcsön,aztán majd én ledobálom valahonnan,de valahogy nem tetszett neki az ötletem!
Akkor nem mondom.
jimmi aztán hány csilliot kér a haverod azért a 2-szer használt motorért...?

áááá ne is mond, sokkk..
gondolkodj el azon mikor az anyakönyv vezető elött kimondod azt a szot hogy ...: - nem..
Na el mentem hibátelkövetni :) Nősülni.Utánna go moccc:)
Ha KTM-et akarsz,a haverom árulja a motorját.Garantáltan hibátlan,2010-es,300 EXC,mindenféle fisz-fasz extrával.25 óra van benne,idén kétszer ment vele.
Abba igazad van hogy a 4T gasgas-ok azok az FSE vagy mi hirhetten nem megbizhatoak.Ennek szöges ellentétje a 2T gasgas-nagyon jok ezek a 2T motorok.Föleg most amik ki jöttek ujj gasgas ec-k.Én a 2T KTM annyira nem ismi csak hallok felöllüg ezt azt hogy a 250-300 exc jok azért.
én még nem találkoztam olyan emberrel aki a gasgas 2t-t szidta volna,
ez valami városi legenda, tény hogy a gasgas 4t-nek van baja bőven, viszont a 2t nagyon kiforrott és üzembiztos konstrukcio.

volt 300-as ktm-em 08-as öninditos, az én magán véleményem és tapasztalatom az volt hogy bőven tul van árazva, és nem éri meg azt a plussz pénzt amenyivel többe kerül, ráadásul én szereltem is mindkettöt és sok buta rossz megoldást láttam a ktm-en ami erősen illuzio rombolo volt, ne nagy dolgokra gondolj, csak ilyen részlet megoldásokra amit a gasgas-on egyszerübben megoldottak...

ettöl függetlenül jo motornak tartom a ktm 300 2t, csak nem igen találsz belőle használt eladot, főleg olyat amelyik még tényleg jo állapotu is, hacsak nem újat veszel.

szoval a lényeg számodra tul sok verzio nincs ha jot akarsz, vagy a ktm 300 exc, vagy a gasgas ec 300,
a többi tipust felejtsd el!
zoozee irtam neked emailt hengeről lenne szó
van ilyen .....múltkor meg rajtam kerestek téged nincs ezeknek telefonkönyvük

amúgy jobb reggelt ....
Na,mesterem elérhetőségedet meg rajtam keresztül keresték a szomszédodból ,de csak most értem haza Ilyet bammeg
még szép hogy van
megjöttem...kész vagyok
Kivertem köszi...Öööö...már a fejemből...Az a helyzet, hogy fingom nincs mi a helyzet 2T fronton. Érdekes, hogy ahány ház annyi vélemény. Pl. van aki a GG-től kap sikítófrászt...A rák se tudja már, hogy ki kivel van, meg merre hány méter...Asszem én majd végül maradok a kályhánál, eddig is csak a sógorék szarát vettem asszem ezután is így lesz. Pedig az endurósoknál állítólag műxik az is, hogy járt utat a járatlanért mindenképpen hagyd el!
elmentem alvadnyi.. kész vok.
jahh visszakaptam a régi számomat a telenortol potom 5 ezerért, miután az erdei tolvaj lenyulta összes számmal, hogy dögölne mge az ilyen...
petya.
hát azért alszom olyan sokat hogy kipihent legyek mindégh.
de látnád én akkor is kipihent vagyok mikor motorozunk. a chupakabra már csak ilyen. fának nekidől és osztya az ész veszettül. na ezt utálja az egész brancs:-))
meg jön a duma hogy nekem könnyű mert egész nap csak edzek... hát ez mekkora hülye...ség. bár kiedzhet de attól még szarmotoros fizikuma lesz.

bálint most akkoó jöszöl?
kaptá verdát meg visszaszerezted az erdei manótól a telefont?
voltam ott is sokat, aztán elmentem wellneselni..

holnap jössz? nagy menet van tervben.