Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rikizuzda.
majd holnap tudunk skálypolni.
addig is irj mi volt kint a hétvégén.

a csimma meg a térdvédő ,szemüveg karaj lett. ömlengeni nem fogok de ha kell valami akkor most már rikizuzda parilla debrecen
Szerinted én mit hallok itt? De ez nem zavarja a vadállományt, ugyhogy nyugott vagyok.

S ilyenkor hogy biztosítják a terepet?
Odavezető utakat lezárják az édes kevés, mert túrista, meg endúrós simán odakavar.
Bár lehet elszabadult a Predator arra felétek és csak őt akarták kilőni
szoljatok ha keveset irok mert tdok még:-))
a gábor haverod mc 4sssel járt falcban,de az 6 hónapig úgy ment mint a barom. igaz akkor ledobta mind két drótperemét. múzzal járt!kb úgy nézett kiaz a gumi mint mikor a duplabelsővel defektet kap az ember! annyira lapos volt már szegény múz.
én vettem mc 4et és semmi ilyen nem volt vele de a hegyekben a sziklán mocskossul kopik.
most rendelődött meg a gumi és holnapra itt leszen.
lesz a polcon egy:
választás:mitsz kilőve
kenda kilőve
michelin kilőve
dŰnlopp kilőve
pirelli kilőve
maradék-mer ez van itthon a polcon és az ára is... a mitsztól egy forintal sem több.
120/90-18 as mc5 metzeller 15 ezer huf forintért
ill
140/90-18 as sixdays metzeller, ez 17ezer öccá lesz
na most akkor melyik legyen.
bálint?

dew
a ffelnihez sok sikert kívánok.
nekem úgy volt hogy kb fél éve kerestem embert aki elcserélné a ktm 19es felnit egy ktm 18asra. még egy 10est rája is küldtem volna.
senki...
akkor agyaltam a felni küllő átszerelés témán..az jó de akkor a 19essel mi lesz ill az is nem kicsi lé. 20a felni(néha van 10enért is használt +15 a küllő +ha elküldeted fűzetni akkor posta oda vissza +fűzetés az vagy 8 rugó
átfűzetés után vagy 30-40 rugónál járunk és csak egy kereked van!
ha ügyes vagy ennyiért már majdnem kaphatol is egy agyas küllős felnis kereket egy bontóban vagy...
és akkor van egy kereked tartalékban!ha amazzal történne valami...csapágytörés agytönkremenetellel-havernak volt ilyen csak az agyat kapta 40ést és tapsolt a két seggepartjával örömében hogy kapott enyniért egy ... agyat.
vágod?

én is nem keveset ... aztán a héten ölembe hult egy... pár kilóméterre innen és még 40 sem volt!
ezt holnap felpapucsozom felgumizom és a hétvégén már ezzel kopik a kárpátok lába karánsebesnél:-))

csak az a kérdés sixdayzt vagy az mc 5öst vegyem le a pócról.
agy haverg is azt mondta mint bálintgazda csak ő a falcolós dologról nem tudott semmit ill azt hogy mióe ez van azóta nem vett mást ill a mitasz nevet kitörölte...még az emlékeiből is.pedig az ürge előtte nagy mitaszrajongó volt(meg ac 10)

mitast kereskedőt hivom reggel.
kérdem mostanába melyik krosszgumi fogy tizen8ból és mondja: mostanában egyik sem nem is érti mert eddig az ért vitték... mondom az a baj hogy az ára... mitasz felment 15000 fölé a metzeller meg lement 15000re.
amúgy 11-12 ért még azt mondtam volna,de igy...
zoozee.
ez lyaú volt. de legalább a főnöknek nem kell aggódni az othoni virágágyás dugványozása miatt és ö is ezáltal jobban tudja dugványozni a tsaját.hahahaha

bálint.
csak a Zirígység beszél belőled. tely is lehetnél vadászpilóta ha nembukol el az orvosira menetben- tudod a veleneszwőlgyben
ill lehetnél áll ződ...de a gasgas az kék... úgyhogy buktad a part
it.
de ha a amgé merga hejett egy ződtelepjáróra kőtenél...
akkor odaköltöznék és járnánk együtt a ződ utat.

van egy nagyon lyaú mondás a bakonyban:
bombázás ideje alatt ne mennyé oda motorozni, mer megzavarod az őzek párzási rítusát a mig huszon9essel.
magyarul az őzet nem tudgylya seggbekúrni akkor a rakettályával a okos pilóta.
Ilyenkor kéne ki ültetni oda az összes áll zöldet,aztán had tiltakozzanak ,közben meg leszedhetik az összes védett gyomot mert hát úgy is lángolni fog minden,vagy ez a tevékenység lényegtelen mert ez fizetős mi....
gondolom egy ilyen hadgyakorlat az erdei állatokra teljesen ártalmatlan... a golyo lepattanik roluk, a robbanás elkerüli őket ésatöbbi,, ilyenkor szarvasbőgés idején..
jelentem itt meg kitört a háboru...

kibaszott vadászgépek bombázzák már megint szerencsétlen bakonyt, itt fordulnak a balaton fölött, de ugy hogy az ablakok remegnek ...
Jó reggelt!
Köszi az infókat mindenkinek! Csak érdeklődtem, mennyi zsét kell gyűjtenem kb., remélem míg összejön nem esik ki alólam a hátsókerék.
jo, de kijaza János ?
morgen.
Magázva, vagy tegezve?

( mert egyáltalán nem mindegy.)

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni.

Felbérel egy detektívet, hogy
kiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:

-János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent.
Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a
feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.

- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!

- Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.

- Akkor elmondanám még egyszer:

János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből.
Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.
jobb reggelt urak!
ha valakinek szüksége lenne ilyesmire:
Van 2 db michelin bib mousse-om eladó! 19 illetve 21 es méretben, sértetlenek,be voltak kenve is míg motorban voltak 2009es és 2010es gyártásúak!
darabja 17ezer kettő együtt 30ezer
Szia(sztok)!
Itt vok. Hozd csak oszt maj' dumálunk.
Majd csörgess meg.
szia szigony......mizu felétek? tise pálya megvan még ? alagút ?
üdv mindenkinek!Tomikám jelentkezzzzz ha vagy,itt kerülgetem a gumidat a lakásba :)ha jo mostanába elvinném neked talán holnap? oksa.!
Csakis .Gyerekkoromba haverom volt a játszotéren na meg a szomszédom
Viktor mit nem értesz már a multkor is elmondtam neked, az mc-5 sokat bir tartos elég kemény keverék, és nagyon merev oldalfalu gumi mint atom, lofaszt nem terül, 0,3-0,4-en ér valamit ott meg szét eszi belül a fakc szerkezetét, egyszerüen szétporlad a belseje.

probáld ki majd meglátod.
hát pedig a c18 az nem egy sikersztorijuk mitaszéknak.....fordítva kell feltenni, hogy kicsit legyen valami vele...(amúgy úgy volt hogy váltja a c12 ---vagy a c20 pont őt mert leszavazták....de most azt hallani ,hogy új a keveréke..de ez nem készpénz...
akkor a vizes fára csak a sixdays?
vagy az mc 5 is lyaú?
tudom a szárazba mindegy.
amúgy mióta nem 18as kerekm van azóta téma a gumi...előtte... mindegy milyen voiolt rajta mindég tolt.
c18 120as az is jó volt
kenda 772 fos... az is
egy év alatt ezek koptak el...
mert fél év egy gumi pedig minden héten mániáztunk.
szewa dezsi....már rég elmúlt május