Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezért is érdemes endurózni, ezeket az élményeket senki nem veszi el tőled sose
Tegnap hívott a srác, elvileg 2 hét múlva lesz esedékes, de gondolom egyeztettek majd. Tényleg eshetne egy kicsi eső, de csak kicsi, ami megpuhítja ezt a beton kemény földet.
Jó reggelt!
Na most már kezdenek múlni a fájdalmaim, úgyhogy megyek is ma egy karikát
szétaludtam az agyamat..
A drz ami nem berúgós
mire felértem már egy új helyen küzdöttek a rályderek. annak a tetején örültem is a pihinek hogy szuszogjon a bergecske amíg fölér a csapat. an ez a hely is megszórta az embereket ill lyó kis videók készültek... majd felrakom ha hazajöttek és átküldik.
volt ott minden. motorhaigálás gyertyából, gyertya motor haigálásból:-))sok nevetés küzdelem..akció
de aztán mindenki felét volt aki került itt már megent látszódott hogy fogyni fogunk.
aztán küldtük felfelé a hadiősvényen és egycő csak megent megfort a berg... jó jó mert voltak kitérő rövidítéseim felfelé... amíg meg nem fort ...a kúúúrva édes...akkor megáltunk megint pihegnei mert a banda negyon szétesett + motorszerelés.. az egyik önindítós nem indult a berugókarral sem.. ugyanis nincs is rajta berugókar ...sem:-))
minek egy endúróra berugókar?
válasz: hogy induljon ha az aksi behal.
az én extra kérdésem minek egy endúróra aksi meg önindító... válasz, ...nincs válasz az enyémről is hiányzik ezáltal 10 kiló mínusz!

ekkor már gyanakodtam valami hibára a bergnél. miért forr fel?mer valamit eljavítottam a héten. ekkor még nem tudtam ..hoyg az újonnan felrakott hűtő kiszúrásgátló, hűtő elé rakott perforált lemez..igaz hogy perforált mégis elzárja a levegő útját!
pedig mit nem dolgoztam vele és még szar is

ja ekkor már jó 1 órája mentünk felfelé!mondom hogy geci jó a hely!
aksi buzergálás hűtő töltés és gó. fel a tetejére ahonnan olyan kilátás volt... ultra dúrva wonderfulllll.
pirongattun kfent egy kicsit a gerincen majd újra belekarmoltunk a lecsőba ...leereszkedtünk a füves hegyoldalt párszáz métert a birkák és a birka méretű kutyák kikerülése céljából majd ismeét fel... igazi úndorító 30cm gödrös tevefüves sziklákkal is erősítettt valami felfelé..olyan igazi rázó kinyírom a kezed típus.. na itt oszt kifolyt a verda a rályderek kezéből.. fent pihegés csapat egyesítés... wokitokival!eddig röhögtem csak rajta de itt már láttam hogy mire is jó...mert jó!

aztán elindultunk lefelé megint végtelen ideeig egy sziklás életveszélyes...hibátlan nyomon bele egy kispatakátkelőbe amit a kanyarban helyből...melletted meredeklen leomó 10m mély vizesárok kanyarból pedig helyből fel egy 5méteres kellemessen meredek kijárt nyomona sziklák meg benne...fínom volt. az aksiproblemes gép hol fulladt le.. ha ott. akkor lementem érte visszacibáltuk majd lezuhantunk mind a ketten,de a végén felraktuk a sziklákon is majd a srác kétségbeesés hiánnyal küzködve egy 5m lejtőn beindította.. ez azért volt érdekes mert ha ott ne makkor csakis felfelé van az út és felfelé begurítani egy motort..lássik be lehetetlen.de a zember megoldotta az öt méter lejtön
szépen átért a csapat ..voltak kishitúűek de mivel látták hogy kell illetve lehet átmenii fel a patakból a sziklák közt .. meg se nyikkant senki, mindenki tette a dolgát...
na innentől kezdett el meredekedni a lefelé
Tovább! Tovább!
Írj még
a hely.
ide nekem háztól szállásig 270km úgy 4és fél óra(ez számított érték, romániában egy óra alatt kb 60km/órával kell számítani, nem sokat tévedtem(5 perc:-)) , a hegy 2200m magas néhol de sokszor van 1800 felett.
szóval már szép nagynak tűnik:-))
zé ék már voltak kint és a verseny előtt... mondták űber jó a hely jobb mint a bihar ill a zaránd...
együtt

na szaúval a versenyről kapott infók alapján ...ami +meglátásba helyezten nagyon az indulási oldalt, és a zé csapat...szóval pénteken hajnalban gó hogy reggel 9re az indulásra, odaérjek.
ez fél ökor számítódott de a négy órási kelést nem birtam kivitelezni.
egyszerűen nem ment. este a filmplusszon volt a farkasok birodalma... és majdnem meg is néztem...
fél egyttől forgolódtam az ágyban. kettő ig vergődtem mint hal a szatyorban majd, ráhagytam a bénázást felkeltem és 2.30kor már brüntyögött a lattam a kis társam anatt...illl a vanett:-))ezzel úgy 7re ott leszek akkor meg már ébredhetnek:-))
ez igy is lett.

sokan voltunk az induásnál (11!) de ez gyórasna szelektálódott.
kb a faluban 5 percig poroszkáltunk és egycő csak... már léptünk is felfelé egy verseny ösvényen.na ott már kijött a az agresszív énem:-))ill a berg errőssége...a felfelé megállíthatatlanul.
mocskos jó felfelé volt. hosszó jófajta+ belevodott az elején két zarándi felfutós butameredek nyélgázos...na az fínom volt.
hamar kiismertek a többiek..én is öket.-))
aztán jött az első gond. amíg a többiek küzdöttek a vezető azt mondá itt sokára jönnek fel mind ...szóval visszmentem és vertikális nyomot csináltam magamnak az aljától a tetejéig aminek a végén ...megfort a felnem forró bergem
vály miért?
nagyon szimpatikus fílyatalemberek vagytok:-)) mert úgy lám mindenkinek vannak élményei és képes is megosztani...nem úgy mint egy másik fórumban ahol mindenki megtartotta magának...gyakorlatilag egy fórum attól működik hogy mindenki mesél..és egy itt...
le a kaplappal
Szassztok ZOZOOOO!

Nagyon korán indultok motorkázni, mi csak kaja után megyünk asszem valamerre.
Én egyedül tuti megyek mert, most lett kész a hátsó kerekem végre.
brút morning.
igen ki akartam menni péntek hajnalba. de már nem akarok.
mert tegnap écaka vissza is értem:-)) az első nap az lyaú volt.
a második nap meg ... brutálisra sikeredett, de nagyon extrém brutálra.
mindgyá írok csak szerintem nem lesz...túl rövid mert annyi aukció meg esemény tőrtént...mindenkivel hogy ...nincs annyi bályt a neten hogy gyorsan elmondhassam.
na öltözök ...meg megyek... szétkávéztam magamat
király vagyol vazze!
ki motoroztuk magunkat :)
hali Zolikám
Hája nehagassá a buezarntra
szewa cééé
na mindegy majd meglátjuk ...megyek tollászkodni ....felkészülni a hangulatra..

itt az okosság
jooo reggelt
Na mennyetek motorozni orion árokba!Mutassátok meg milyenek arrafelé a kispolszkiméretüsziklák Én ma bent rohadok a szolgálatban.De nem is baj kicsit pihentetem a lábam.Tegnap szépet gurultam egy árokba utánam meg a motor amit sikerült térdel levennem.Amúgy a tegnap akkor is 5-ös volt
tényleg jó lenne ilyen menet ma orionnal...
Á szerintem akkor mi másikba mentünk.Ez Nagysáp felé volt légvonalba onnan a hegyről.
szewa...gyere be ! mindjárt felkapok valamit ...meg le kéne ugranom a bástyába