Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne kostolgass Makki .
Nem aki feltette az egy kicsit többet írt mert így drágábban adhatja el..szerinte!
aki ismeri ...ugye Tibi? tudja
Amúgy kissé érdekes ez hogy épp az SX-en maradt ez a lengővilla és nem az EXC-n.2005-ben MXTibi motorján is már az újabb van.Pedig mindig az SX kapja meg az új cuccokat aztán jön az EXC Ez csak egy észrevétel
De tényleg
Lényeg hogy az a lengővilla nem 2007-es az biztos.Szerintem halványfogalma sincs róla hogy miről van leszedve
Ennyi marhát!..mind ugyan arrol beszélünk
Apjafaszát 2007-es 2005-ös SX-en volt még ilyen aztán többet soha!Itt a kép figyejjétek
Én ezt tudom csak ahhoz az van írva hogy 07 es,ami nem az!
tehát a kérdés az hogy 2vagy 4t motoré?
nézd csak meg
ma reggel 6-kor
Na az lehet hogy ígyvan mert a váz is más a 2T-4T-n.Meg Tibi lehet tutit mond hogy jó lenne ha 4T-be volt mert 2005-ben még az SX-eket ilyen sima oldalu lengővillákkal szerelték.(milyen jó hogy ilyen jól megjegyzem ezeket a különbségeket)
Igen 2005 től már van az oldalába 1 öntött csik de amugy biztos szinte hogy pl a 2004 es exc nek a villája jo lehet a milyenkbe is
pontossan ahogy írod
Errő beszélek én is!Haver is vett egyet mert neki meg elrepedt a heggesztésnél azt abba amit vett meg bele vannak rohadva a távtartó csavarok.Szopott is vele mire kiszedette jócskán....
Ja de az hogy sima az oldala akkor mi van!?Simán lehet jo is a milyenkbe sőőt
külömbség az a 2-4t villák közt van!
érdekes mert long Laci megcserélte a két motorjába és jó lett.
Ó de akkor ebből is gyártottak többfélét De csak 04-ig nyomatták ezeket az egyenes kívül fényes alu lengőkarokat nem?Nekünk már 2005-től gyártott érdesfelületü van úgytudom.
ez inkább 04 es mert az enyém ugyan ilyen,tiétek az nem egy sima oldalú hanem van a közepén egy végigfutó merevítés...
de jónak tűnik..be kábel kötegelőzték a tűgörgőt meg gl csukló vezető műanyag..
Te Bugic téveccc mert van különbség mivel a zozee vett is 1et és nem joo a milyenkbe!Halkan megsugom
Jóreggelt gázosok
Te tibi ez 2004-ig gyártott lengővilla
nem biztos ..de akár lehetne jó is ..csak meg kéne vizsgálni ..láttam már én is..csak már jó állok lengővillából..anyagilag viszont szarul...
szerintem Szatyinánál van...
volt ott egy 450 es bontva a télen
Itthon szabin még mindig
Te hol vagy? pihenőt töltöd?
Zoze itt vagy?ez nem olyan mint a mienk?
http://www.kepesmotor.hu/motor...