Reggelt!
Na sakcok, új vassal nem lesz stoppie, amíg ki nem kötik az ABS-t de tuning se cikk
Akkor az endúrókra is raknak majd ilyen szarokat, elvileg alkalmas közúti közlekedésre
Csípem a jogalkotókat, mindig kikérik a szakértő közvélemény véleményét szakmában is mennyi baromsággal találkozom ami a jogot illeti
Úgy érzem melletted,nem hallhat ki a topik
Sajnálni nem sajnálom csak nem bírok annyit írni mint te
Csíkcsicsón /Ciceu/ voltunk az Csíkszereda mellet van 5kmre!
Szállás? Van kint Levi barátom és ott vagyunk elszállásolva
Idő:Tökéletes!
Első nap délután 3an mentünk lágyat
Második nap:4en mentünk,jó volt gyönyörű táj! Kerestünk magunknak szopós részeket
Harmadik nap: 6 fő és főleg mászóka Szépvíz környékén. Erről raktam vidit fel és mostanság is rakják a kinti srácok a vidiket innen
Muz,Jaxy
Tanulási folyamat: Folyamatos ,legalábbis remélem
2 nagy perec volt
Fáj még a bal kezem rendesen
De az a rohadt feljáró baszottul idegesít, és ha még oda kijutok addig nem hagyom ott a helyet, amíg ki nem megyek rajta
elvileg lezárják a környéket, a helyiek is tudják hogy hétközben nem szabad arra kolbászolni,
mondjuk én már anno motoroztam be amcsi f-16-os gépek alá mikor pont célra száltak és lőttek, huu bazzeg nagyon hangos...
meg olasz harckocsizok közé és mentem már be motorral mikor mentek tökön-babon bokroson kisfáson keresztül, de nem volt para kikerültük egymást és integettünk vidáman..
hétvégén lehet mert eu konform előirás hogy olyankor nem lőhetnek..
bálint. nálam ugyan ez van +kétezer öccá az ára. ac 10nem.
s12 nincs. mc 5 ill sixdays.
de vágom sixdayzi
riki.
irogassál szépen és a topik feltámad mint turul madár a tórul.
mi volt kint mesélj már vagy sajnálod?
merre voltatok?
szállás?
idő?
barátok ?
légy szám?
tanulási folyamatok.
kis kiflik és a nagy perecek.
stb stb tbc
bálint.
ha nem jössz el a zarándba akkor nekem kell felmenni,,hozzád.
építgesd a kis pályát. már a múltkori is franyec volt. tegyél bele foll meredekedő sziklás rász végén 2-3 rönkakadály és utána két motor múlva újabb rönk akadály... na az majd megfogja a p...parasztot.
az itten kispályám ahol megtanultam motorozni...meg a többiek is ...elbaszták mert méheket vittek oda és ... félek hogy belémrepül egy ...és... én leszek a méhember.
nem anyaméh csak síma kaptáros:-))
sikerült ma egy olyan new nyomot csinálnom a kispályámon, hogy ajjajaj, leszopkodtam szépen magamat, azért harmadikra felment, de trükkös egy nyomvonal
valakinek bontott 525 öse nincs? esetleg...se
Na sakcok, új vassal nem lesz stoppie, amíg ki nem kötik az ABS-t
cikk
Akkor az endúrókra is raknak majd ilyen szarokat, elvileg alkalmas közúti közlekedésre
Csípem a jogalkotókat, mindig kikérik a szakértő közvélemény véleményét
nyomon követem,hol is jártok...
jók a videók youtubeon!
remélem még motorozunk majd együtt!
A természetet!
Tudod mit utálok?
A természetvédőket!
Sajnálni nem sajnálom csak nem bírok annyit írni mint te
Csíkcsicsón /Ciceu/ voltunk az Csíkszereda mellet van 5kmre!
Szállás? Van kint Levi barátom és ott vagyunk elszállásolva
Idő:Tökéletes!
Első nap délután 3an mentünk lágyat
Második nap:4en mentünk,jó volt gyönyörű táj! Kerestünk magunknak szopós részeket
Harmadik nap: 6 fő és főleg mászóka Szépvíz környékén. Erről raktam vidit fel és mostanság is rakják a kinti srácok a vidiket innen
Muz,Jaxy
Tanulási folyamat: Folyamatos
2 nagy perec volt
Fáj még a bal kezem rendesen
De az a rohadt feljáró baszottul idegesít, és ha még oda kijutok addig nem hagyom ott a helyet, amíg ki nem megyek rajta
mondjuk én már anno motoroztam be amcsi f-16-os gépek alá mikor pont célra száltak és lőttek, huu bazzeg nagyon hangos...
meg olasz harckocsizok közé és mentem már be motorral mikor mentek tökön-babon bokroson kisfáson keresztül, de nem volt para kikerültük egymást és integettünk vidáman..
hétvégén lehet mert eu konform előirás hogy olyankor nem lőhetnek..
türsicherheitsschlüsselbund.
ez a leghosszabb német szo...
jelentése : A Dunai Gőzhajózási Társaság kerekes gőzhajó-kapitány kabinajtójának biztonsági kulcsa.
csak ugy mondom...
s12 nincs. mc 5 ill sixdays.
de vágom sixdayzi
riki.
irogassál szépen és a topik feltámad mint turul madár a tórul.
mi volt kint mesélj már vagy sajnálod?
merre voltatok?
szállás?
idő?
barátok ?
légy szám?
tanulási folyamatok.
kis kiflik és a nagy perecek.
stb stb tbc
Írj még mert lanyhul a topik
Majd skype-olunk
ha nem jössz el a zarándba akkor nekem kell felmenni,,hozzád.
építgesd a kis pályát. már a múltkori is franyec volt. tegyél bele foll meredekedő sziklás rász végén 2-3 rönkakadály és utána két motor múlva újabb rönk akadály... na az majd megfogja a p...parasztot.
az itten kispályám ahol megtanultam motorozni...meg a többiek is ...elbaszták mert méheket vittek oda és ... félek hogy belémrepül egy ...és... én leszek a méhember.
nem anyaméh csak síma kaptáros:-))
kiváncsi lennék hány száz milkát kapnak 1-1 ilyen idegen ország hadserege itt háboruzik tipusu történetért..
környékbeli önkormányzatoknak lenne annyi merszük, kérnének belőle részesedést, mégis csak az ott élők szopnak a háborusdi miatt a legtöbbet...
sikerült ma egy olyan new nyomot csinálnom a kispályámon, hogy ajjajaj, leszopkodtam szépen magamat, azért harmadikra felment, de trükkös egy nyomvonal