Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zééé! Mi a helyzet lessz motorod hétvégére?
Hello zééééééé.Letelt?Méé nem vagy skypon?Amugy hello mindenkinek
A szabályok arra valók,hogy megszegjük őket
na mi van motoroztok ....

valakinek bontott 525 öse nincs? esetleg...se
Reggelt!
Na sakcok, új vassal nem lesz stoppie, amíg ki nem kötik az ABS-t de tuning se
cikk
Akkor az endúrókra is raknak majd ilyen szarokat, elvileg alkalmas közúti közlekedésre
Csípem a jogalkotókat, mindig kikérik a szakértő közvélemény véleményét szakmában is mennyi baromsággal találkozom ami a jogot illeti
szewa all! most vettünk egy ktm et éppen...
Ámen

nyomon követem,hol is jártok...
jók a videók youtubeon!
remélem még motorozunk majd együtt!
kinek persze a hajabuja.
csok drága bujahölgy.
Nem annyira csúnya kép
Tudod mit szeretek?
A természetet!
Tudod mit utálok?
A természetvédőket!
Szép kis szócska
Úgy érzem melletted,nem hallhat ki a topik
Sajnálni nem sajnálom csak nem bírok annyit írni mint te
Csíkcsicsón /Ciceu/ voltunk az Csíkszereda mellet van 5kmre!
Szállás? Van kint Levi barátom és ott vagyunk elszállásolva
Idő:Tökéletes!
Első nap délután 3an mentünk lágyat
Második nap:4en mentünk,jó volt gyönyörű táj! Kerestünk magunknak szopós részeket
Harmadik nap: 6 fő és főleg mászóka Szépvíz környékén. Erről raktam vidit fel és mostanság is rakják a kinti srácok a vidiket innen
Muz,Jaxy
Tanulási folyamat: Folyamatos ,legalábbis remélem
2 nagy perec volt
Fáj még a bal kezem rendesen
De az a rohadt feljáró baszottul idegesít, és ha még oda kijutok addig nem hagyom ott a helyet, amíg ki nem megyek rajta
elvileg lezárják a környéket, a helyiek is tudják hogy hétközben nem szabad arra kolbászolni,

mondjuk én már anno motoroztam be amcsi f-16-os gépek alá mikor pont célra száltak és lőttek, huu bazzeg nagyon hangos...
meg olasz harckocsizok közé és mentem már be motorral mikor mentek tökön-babon bokroson kisfáson keresztül, de nem volt para kikerültük egymást és integettünk vidáman..

hétvégén lehet mert eu konform előirás hogy olyankor nem lőhetnek..
Donaudampfschifffahrtsgesellschaftsraddampferkapitänskajüten
türsicherheitsschlüsselbund.

ez a leghosszabb német szo...

jelentése : A Dunai Gőzhajózási Társaság kerekes gőzhajó-kapitány kabinajtójának biztonsági kulcsa.

csak ugy mondom...
bálint. nálam ugyan ez van +kétezer öccá az ára. ac 10nem.
s12 nincs. mc 5 ill sixdays.
de vágom sixdayzi

riki.
irogassál szépen és a topik feltámad mint turul madár a tórul.
mi volt kint mesélj már vagy sajnálod?
merre voltatok?
szállás?
idő?
barátok ?
légy szám?
tanulási folyamatok.
kis kiflik és a nagy perecek.
stb stb tbc

Írj még mert lanyhul a topik
Majd skype-olunk
Viktor én a sixdays venném 15-ért, Marko Istinél, vagy az s-12-öt 16-ért ,vagy az ac-10-et 11-ért, zééé-nél.
bálint.
ha nem jössz el a zarándba akkor nekem kell felmenni,,hozzád.
építgesd a kis pályát. már a múltkori is franyec volt. tegyél bele foll meredekedő sziklás rász végén 2-3 rönkakadály és utána két motor múlva újabb rönk akadály... na az majd megfogja a p...parasztot.
az itten kispályám ahol megtanultam motorozni...meg a többiek is ...elbaszták mert méheket vittek oda és ... félek hogy belémrepül egy ...és... én leszek a méhember.
nem anyaméh csak síma kaptáros:-))
mondjuk neked olyan mintha a kertvégében folyna a háboru...

kiváncsi lennék hány száz milkát kapnak 1-1 ilyen idegen ország hadserege itt háboruzik tipusu történetért..

környékbeli önkormányzatoknak lenne annyi merszük, kérnének belőle részesedést, mégis csak az ott élők szopnak a háborusdi miatt a legtöbbet...
stét.

sikerült ma egy olyan new nyomot csinálnom a kispályámon, hogy ajjajaj, leszopkodtam szépen magamat, azért harmadikra felment, de trükkös egy nyomvonal