Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de akkor valami rohadt vékony perselyt kéne bele fabrikálni max 0,5-ös fallal, az is kivesz átmérőben 1 milit.. és ott nem tul vastag a fal.
mondjuk ez más szitu volt de ez heggesztve lett de a lánc belemart egészen a csapágyig és ugráltam vele egésznagyokat még régen pályán és a mai napig jó
tennék fel fotókat csak baszaxik a netem
hegeszteni nem tudod mert nem férsz bele...

kimarni ki lehet de nem eccerűen...bele lesz téve egy persely ..
szóval meg lesz patentül csinálva ..csak nem hétvégére...
nem lehetne viszaheggszteni és kimarni?
lentről iylen
lengővilla tűgörgők hazamentek...de a baj az az hogy szétszedtem és beleebédelt a villafülbe ...gyakorlatilag hamarabb kellett volna cserélni ..észrevettem időbe meg neki is álltam a csereprojektnek de késő lett..és ennyi...aztán vettem egy komplett villát de nem pont jó...na most neki vannak állítva a marósok lézerrel meg pupitászórákkal és gyártódik lefelé a cucc...ami baj hogy főmarós drehás ember szüretel és csak jövő héten lesz kész a lovam...

Ha nincs elforgatva a kamera, ez akkor is meredek
Onnan soha ne essél vissza, mert
Mi lett a motoroddal?
Estét!
te most hétvégén ki akarsz menni zé-vel erre a regiment13.as versenyhelyszinre,,?
én néztem a videokat annyira nem izgultam rá ...
szeva.
nem oylan vészes amúgy csak ez kép sztem eég ltványos lett kicsit elbasztam azért sikerült iylenre amúgy ha terv szeritn csinálom akor picit elemelkedve simán fel lehet ugratni vagy felgurulsz rajta
gút nályt.
me abánatos redva baja van a lengővilládnak? eltört vagy mi?
na ez egy jo kis bevállalos felugros helynek néz ki.
nincs mit az 5 ezer lebegjen a szemed elött ..

jotanács , mérj rá mindenképpen mert a jobb láncok simán birják a méreten tuli használatot, de olyankor már tul nagy a kockázat.

simán szétbassza a blokkot , néha még olyankor is ha van rajta lánckivezető

na az nagy szivás..
én ma voltam
Köszöntem! :)
szia bálint gazdi ..látom te motoroltál...jó neked ..még nincs motorom ...és hétvégét illetőleg nem tudom mi lesz velem ..agyvérzés mindenképp...de majd megpróbálok tesztmotort szerezni...akkor viszont adok az elvonási tüneteknek
szeva zééé
hello
amugymeg jajdejot motoroztam délután ,az elöbb értem haza...
estét.

gondolom azért akarod kiszedni mert már nem tudsz ráspanolni...

mérd meg elötte, tolomérő a görgök közti távolságot ,a titkos szám 7,1 mm. ha anyi vagy több akkor dobd el ne kockáztass...

a méréssel midig fogod tudni hogy éppen hol tart a láncod élettartamban...
kiszedni ugy hogy elflekszeled a csap végét alá raksz anyát és egy régi patentszemet fogoval megfogva kiütöd..

nincs mit 5 ezer, behajtom.
Sziasztok
Persze szokásomhoz hűen megint akkor írok amikor valami bajom van
Láncból szemet kiszedni megéri-e? Illetve hogyan kell elvégezni ezt a precíz műveletet.