Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biciglizz el pecázni
igen és most elkérem a munkanélküli segélyemet mert az jár,közben meg visszajárok betanítom a helyemre felvett embert.nagy gondba vagyok pecázni vagy bicajozni mennyek?
Mizu Maki már leszámoltál?
vagyok!
Teljesen jó így is legalább nem kell mennem tótokhoz.
dél fele hívj és beugrok érte!
Szasztok!Te nem dolgozol cigánygyerek?
szewasztok..

maki itt vagy ?
na az a helyzet, hogy eladták a cuccot ....de rendeltem egyet ...magamnak.... mert az enyémet odadom neked .. ma délbe akár...és akkor verethetsz az erdőbe mint egy maki....legalább te legyél boldog... buzi_e vagy ?

én nekem úgysincs mibe beletenni ....

írj ide valamit és akkor nem kell telefonon buziznom..hogy vetted az adást....

majd gyere a szarodért!

vigyázzatok lehet lengővilla vírus van a levegőben....fertőző úgy tűnik

na háj béláim
Tegnap este 6 kor?
Reggelt!
Lengővilla betegeskedik.
Nálam a villa, himba az szerencsére patent, pont most zsíroztam át, amikor a rezo védő miatt szét kellett szedni a motort, hogy tudjam szállítani, viszont a hátsó kerekem az már kiesik alólam a hülye hanyag fejem miatt
6 órakor fordultam a másik felemre
Nagyon csúnya volt az enyém is..görgők félbe törve
jó hogy szétszedtem!..a tavaji lánc szakadásomkor nem is vettem észre hogy megnyomta a lengővilla porvédőjének a fészkét,faszán elrepedt most meg remegek nehogy az egész ovális legyen aztán barkácsolhatok én is!
látom beütött a lengővilla romlás ideje..

nemrég csináltam egy gizgaz-ét na abbol ugy öntöttem ki a lengővilla volt darabjait ilyen törmelékes por formájában...
a tűgörgő fém házát meg ugy kellet kisvésővel kiszobrászkodni belőle, ugy beleverte a falba, viszont az új tűgörgő szépen megállt benne a furat jo maradt.
morgen.
oks..mondtam én hogy ugyan az,lemértem a te kihullott görgőidet meg a csapot egyeztek az enyémmel.
maki ránéztem....úgy néz ki ugyanaz a cucc mint enyémbe....komplett szett teleárba 41 euro....cikkszám: 59404230110....majd sms-t írok mindjárt ha van....és akkor gyere át...9 től..
oké
Szeva

este kipréseltem én is a lengő villámból a tűgörgőt,a másik oldalon meg ahol elszakadt a lánc mindha ovális lenne,fosok hogy úgy jártam mint te! nézd meg nekem a tűgörgő szettet és átmegyek érte!..kössz!
na mijazez ? döglötök ?

reggelt!
ok
csak mire válszolok elmentek aludni....

ettől kicsit lassabb lenne már itt is lennétek reggel...
jahh el is mentem aludnyi..
még jó hogy szombatot beszéltük meg
csak mire válszolok elmentek aludni....

ettől kicsit lassabb lenne már itt is lennétek reggel...
ja értemén
nekem belül ..a felület ahova betolod a tűgörgőskosarakat...az van bentről kiszopódva,,,,

felrobbanok ettől a csicska nettől