Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pirelli scorpion midsoft. kibaszottul tol a szárazban a gyökereken a fákon... nagyon az is olyan egysoros mintázatú.
jön a patak van benne 3db hely ahol... 1m hosszan folyásiráynban ál pár fa. rámegyek... és mint mikor a jégre ésrsz...csak foroh a kerék és a vizszintes részen már csúszok is hátrafelé.... elképesztő volt. el sem akartam hinni.
persze a száraz témában gyökér fa ott birta a sziklát is. de mocskossul tol +nem ois kopott....csak az oldalsó bütyköket 3 motorozás alatt ledobálta. mint az elvált nök a bügyijaikat:-) szép volt bálintgasgas
maci cipész ?
de ennyit ?
viszont van csere csizmám sg-12 , ugyhogy no para.
Május végén csak olyanba lehet jönni Erdélybe
én is ma vittem vissza a cipésznek, a multkor talpat cserélt rajta, két motorozást birt és levált félig...
ezek már kinyalják egymást. hajrá ronis mutasd meg nekik ki a fasza gyerek:-))

zoozee
a viszes szikla sajnos alap követelmény meg a patakok telis teli vannak nálunk fákkal ágakkal amik ugye vizesek és nem kicsit gumialapanyag függő a játék.
ha valami hitvány gumi.... krosszgumim- mondjuk egy krosszban verhetetlen mislen star cross akkor én egész nap oylat szopoktam vele... többször is--mi rá kellett jönni ez nem jó endúrózni.
a guimi egy éves 14mm magas a bütyke!de nem is fogott szart se soha.... persz takony sárban meg csak sziklán jó de ahol előjön egy kis ág vizes gyökér na ott szétkapirgáltam a hegyet.. forraltam a berget..ami egyébként sosem forr fel!
ha egy ilan gumit veszek 18asban is akkor egy ilyen patakban...akkor ott leszopom... a kövekről a mohát is.-))

mc 5?
mert a kendát is jónak mondják csak a vizes fákra meg nem.
sixdays jó és az ára is tűrhető, de olyan ...kicsik a bütykeik a lazakavicsosban ?nem túl vérszegény?
régebeben volt egyik havernak 130/ 90-18as c-4 mitas
na az brutális volt és talán az anyaga is... de már nem emlékszem.
ja ennek 22mm magas a bütyke a 16,5mm magas crosszokkal szemben. kell ekkora?
a berg elforgatja még a 5cm acélcsavarokat is:-))azzal hiba nincs.
Csizmámat elvittem megcsináltatni de csak jövö 7en lesz kész .Lehet vennem kéne 1 Scott űrcsimmát
arrol nem is beszélve ha a c-10 meglátja a sziklát azonnal ledobálja az összes bütykét, mint elvált csaj a bugyiját...
Nagyon tudsz, nem vagy strucc?
nem lenne rossz ez a c10 -es ....mindenesetre egyik legjobb mitas ...

ami hátránya a vizes nedves sziklákon , fákon , gyökereken...pereg mint a szar...
földbe ahol belefog vagy helyből nekiverődős homokos falazósos banzájban nagyon tol míg új...és elérkeztünk legnagyobb hibájához ,hogy jóformán egy olajcsere intervallumot bír...
olvasni még tudok..
az bízza
az s 12 kétszer annyit bir,de az ha meg kopik nagyon vastag a töve a bütyköknek,a c10 nagyon tol de nem bírja a követ..én nagyon le engedem és kopottan hasonló mint egy fimes gumi...nagyon puha a fala,szinte egy vassal fel lehet tenni.
ez jo volt.
akkor a cross country 120as az lyaú?
de naon?
régen mikor még volt ilyen jük 19esben akkor én is ilyet használtam... az jó volt, de nagyon.
aztán lett belőle a spidi crokk vagy mi a rák egy új gumikeverékes faszság.... hiába a jó minta az a szar anyag azt mondták az rossz és leszakadozik a bütyök. de mostanában látta mújra bedobta a mitasz a c-10 st cross country néven ez már kroszzgumi nem valami nyikhaj gumikeverékesnek irja.
szóval akkor ez bevált?
vizes gyökeres szarban is fog frankón?
mer akkor az lesz.
legalább olvasol
kicsit jutubozok aztán teleirtok mindent... most olvashatok vissza.
a vége 400-ezer lesz áááááááá
akkor ez a taki nem az a taki.
nálunk is van itt egy taki az egyik legjobb haverom.
mi itt ahol lakom nem tudunk motorozni mert túl meredek helyek vannak csongrád-megyében:-((
a jó szopásért el kell utazni... a mániám a románia:-))
még háromat kell alukálni aztán két napra kiesz a penész. jönnek pöstiből vagy 10ensokan. kifáncsi leszek naon
de naon
én azt használom nekem bevált 0,5 bar
köszi ! próbálkozom majd vele
6-10 környékén fűznek
ezt ma olvastam valahol
Hát mifelénk mostanság a favorit mindenképpen a Michelin S12