pirelli scorpion midsoft. kibaszottul tol a szárazban a gyökereken a fákon... nagyon az is olyan egysoros mintázatú.
jön a patak van benne 3db hely ahol... 1m hosszan folyásiráynban ál pár fa. rámegyek... és mint mikor a jégre ésrsz...csak foroh a kerék és a vizszintes részen már csúszok is hátrafelé.... elképesztő volt. el sem akartam hinni.
persze a száraz témában gyökér fa ott birta a sziklát is. de mocskossul tol +nem ois kopott....csak az oldalsó bütyköket 3 motorozás alatt ledobálta. mint az elvált nök a bügyijaikat:-) szép volt bálintgasgas
ezek már kinyalják egymást. hajrá ronis mutasd meg nekik ki a fasza gyerek:-))
zoozee
a viszes szikla sajnos alap követelmény meg a patakok telis teli vannak nálunk fákkal ágakkal amik ugye vizesek és nem kicsit gumialapanyag függő a játék.
ha valami hitvány gumi.... krosszgumim- mondjuk egy krosszban verhetetlen mislen star cross akkor én egész nap oylat szopoktam vele... többször is--mi rá kellett jönni ez nem jó endúrózni.
a guimi egy éves 14mm magas a bütyke!de nem is fogott szart se soha.... persz takony sárban meg csak sziklán jó de ahol előjön egy kis ág vizes gyökér na ott szétkapirgáltam a hegyet.. forraltam a berget..ami egyébként sosem forr fel!
ha egy ilan gumit veszek 18asban is akkor egy ilyen patakban...akkor ott leszopom... a kövekről a mohát is.-))
mc 5?
mert a kendát is jónak mondják csak a vizes fákra meg nem.
sixdays jó és az ára is tűrhető, de olyan ...kicsik a bütykeik a lazakavicsosban ?nem túl vérszegény?
régebeben volt egyik havernak 130/ 90-18as c-4 mitas
na az brutális volt és talán az anyaga is... de már nem emlékszem.
ja ennek 22mm magas a bütyke a 16,5mm magas crosszokkal szemben. kell ekkora?
a berg elforgatja még a 5cm acélcsavarokat is:-))azzal hiba nincs.
nem lenne rossz ez a c10 -es ....mindenesetre egyik legjobb mitas ...
ami hátránya a vizes nedves sziklákon , fákon , gyökereken...pereg mint a szar...
földbe ahol belefog vagy helyből nekiverődős homokos falazósos banzájban nagyon tol míg új...és elérkeztünk legnagyobb hibájához ,hogy jóformán egy olajcsere intervallumot bír...
az s 12 kétszer annyit bir,de az ha meg kopik nagyon vastag a töve a bütyköknek,a c10 nagyon tol de nem bírja a követ..én nagyon le engedem és kopottan hasonló mint egy fimes gumi...nagyon puha a fala,szinte egy vassal fel lehet tenni.
akkor a cross country 120as az lyaú?
de naon?
régen mikor még volt ilyen jük 19esben akkor én is ilyet használtam... az jó volt, de nagyon.
aztán lett belőle a spidi crokk vagy mi a rák egy új gumikeverékes faszság.... hiába a jó minta az a szar anyag azt mondták az rossz és leszakadozik a bütyök. de mostanában látta mújra bedobta a mitasz a c-10 st cross country néven ez már kroszzgumi nem valami nyikhaj gumikeverékesnek irja.
szóval akkor ez bevált?
vizes gyökeres szarban is fog frankón?
mer akkor az lesz.
akkor ez a taki nem az a taki.
nálunk is van itt egy taki az egyik legjobb haverom.
mi itt ahol lakom nem tudunk motorozni mert túl meredek helyek vannak csongrád-megyében:-((
a jó szopásért el kell utazni... a mániám a románia:-))
még háromat kell alukálni aztán két napra kiesz a penész. jönnek pöstiből vagy 10ensokan. kifáncsi leszek naon
de naon
jön a patak van benne 3db hely ahol... 1m hosszan folyásiráynban ál pár fa. rámegyek... és mint mikor a jégre ésrsz...csak foroh a kerék és a vizszintes részen már csúszok is hátrafelé.... elképesztő volt. el sem akartam hinni.
persze a száraz témában gyökér fa ott birta a sziklát is. de mocskossul tol +nem ois kopott....csak az oldalsó bütyköket 3 motorozás alatt ledobálta. mint az elvált nök a bügyijaikat:-) szép volt bálintgasgas