Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét
egy 120kilós olimpiai birkóválogatott kerettag volt a srác akitől ellestem. az a csávó nagyon dúrván nyomtaenki 6 kör volt minden izomcsopost benne.
csak annyit mondok:140kilóval nyomott fekve közbe na én ennyivel azért nem bírtam.(10% le vagyok maradva
dew
mi az a kar dió?
a kar az ember törzsének felső részéből kinőwő valami a dilyó meg a fáról aláhulló olajban gazdag nöwény.
ennek a két szónak az összerakásából keletkezet a kardió.

na ha eztet a két szót összerakod és a jelentésüktől elwonatkozol akkor kilyön az hogy a kardió edzés aza hart(németül nem tom mit lyelent, de angolul szív)
szóval a szivizmok és tödökapacitás növelésére lyátszó kondícilyonáló edzés.
pont nem olyan mint a badibíldingh.

mondjuk én konditeremben kardiózok súlyzókkal.
fogod a sujzókat és minden izomcsoportra edzel egy súlyzóval.
odakészíted és neki állsz.
egy képzelt körfolyamba beleilleszted az egészet.
majd pihenő idő nélkül! 4-5 körön keresztül csinálod folyamatossan megállás nélkül.
wágod?
pl: kar majd mell majd váll majd láb .ezt a kört 4-5ször semmi megállás.
ez csak 4 csoport de ez is jó már
az a fontos nagy izomtömeg ill súlymozgatás után kell egy kisizomtömeges mozgatás.
pl. mell után ne hátaz ill gugolj. kiugrik a szived.
kisebb izmok.pl kar váll has (ezeknél nem ugrik ki a szived a terhelésnél ill pihentetőleg hat a nagy súlyok után!

jó , mert rövid ideig tart(vesz el azéletedből ill a motorozásból:-))(kivéve az előkészület a súlyzók beállítása, de amúgy 20 perc elég is és a végén ki vagy púrcanva) erősödsz miközben a kitartásod szived tüdőd is erősödik!
heti 4 elég is ez lófasz nem 4x 20 perc nem is sok.
én két két fajtát csinálok váltva.
első:mell, bicepsz-váll, döntött tőrzsű oldalaemelés, hasizom. ebből 4kör.
második: láb, derék, ketlebel forgatás derék köröl (körbeadom a súlyzót a derekam köröl elöl hátul váltott fogással,ez kiba jó a motorfogásra!)tricepsz, hátizom.
ebből is 4 kör elég.

ha nagyon könnyen megy akkor mehet az 5-6 kör ill súlyok emelése.

azért irom ilyen részeltessem mert megvolt ma mind a kettő- de két nap pihi jön ilyenkor:-))
a bringázás...azzal járok dolgozni 13km
Minden elismerésem a többieknek is, ahogy írtam már.
Jó nektek, hogy így bírjátok!
Ez a bicó mekkora ötlet kéne szerválni egyet és tekerni. Bár elsősorban ha ki kell szedni a motort valahonnan, meg vagyok halva tőle, mindig a motor cűgölésben purcanok ki.
Ugrabugrát ezzel a hátsókerékkel nem vállalok, mert összeszakad
Mi az a kardióedzés?
Mondjuk ő versenyez, ahhoz ha jó akar lenni, tényleg sok dolog kell, én csak hobbi endúrós vagyok
egycő
rá kel szánni pár napot. innen szegedtől 130kmre van az első kis gyakorló hegység. ott fel lehet készülni a többire.
itt nincsenek nagy magasságok de olyan pálynyomvonjalk vannak a tarsolyomban hogy innen még senki ismétlem senki nem távozott úgy hogy azt ne mondta volna hú bakkerr ez naggyon király volt.
mert itthon sem kissebbbek a hegyek de ze valahogy...más.
ronis nagy mondása ez az első itt töltött hétvége után:
hát bakker ez más mint itthon, romániát csak romániában lehet megtanulni.
disznó-hály

fincsik a képek.

déw ne kulázz már.
a többiek is főleg itthon endúróznak mégsem döglött meg senki. igaz sokszor pislogtak főleg mikor lefelé a nagy sziklákról ugráltam ahol ők letolták:-)) de ez is belefér.
csak okossan kell vigyázni.
robi meg úgy is megmondja megéred é a pénzed:-))
ő si kint kezdte az igazit.
mondjuk az ember egy igazi acéltsávó. akár csak az öreg. ezek megcsinálnak mindent nem szarnak be semmitől,de semmitől. attól hogy elfáradnak...attól csak még keményebben tolják csak a témát.
van még egy fehérvári srác az is igazi nemelfáradós típus.
ezek mind sokat edzenek.
de nem gyúrnak- mondjuk azt is de főleg a kardióedzéseken van a hangsúly. ill ezek mind sokat sokat bringáznak. én is napi 20-40km. mert szeretem ill szeretek elfáradni.
olyankor nyugodt és kezelhető vagyok
Látom jó a résérzéked Jó sűrű az az erdő, ha csak ennyi fény van benne nappal
Szar is az, ha így beszorul valahova
Egyszer szoptam nagyot, amikor úgy feszült be a lábtartó szikla alá, hogy a hátsó teló faszán be volt rugózva, meg se mozdult a motort, ott ugráltam a tetején, hogy kicsit beljebb menjen a hátsó teló és ki tudjam lökdösni a lábtartót a szikla alól
ahoy
Jó reggelt!
na megyek át cseszkóba ...majd jövök fél egykor enni....... in the blackeagle
Na megvan mert foglaltat jelez?
oké...pont megtaláltam köszi
tibi lécci csörgesd a telefonomat mert széjjelver az ideg pont most kéne de azt se tudom hol van...aztán mennék már...
Most sasolom hogy küldtél képeket
NÉZD MEG A CITROMODAt...küldtem rá pár képet ...de még küldök csak most nem szarakodok mert valami lett a freemailommal...
mert biztos megizzadtam valami patakba és utána megfújt a szél....hujj ez az erdő csupa veszély....
Jaja hogy meggyogyulj
aztán motorozni
Nem
Orvoshoz aztán meloba nem!
tibi te nem is csináltál képeket ?
ja a múgy úgy megvagyok fázva és folyik az orrom meg tüsszögök mint az állat...rezeg a léc hogy melóba vagy orrvoshoz induljak -e előbb
szegény babarnak is jót tett volna pár ilyesmi a ruciján...Isten nyugtassa!
Hali.Látod milyen titkos elemlámpa van a hátizsákom oldalán?