Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

joo napot
Na az igaz
Neeeeem bőgtetek le de legalább nem ugy mentetek haza hogy minek utaztunk el ezekhez
Jónapot! Na mik a hírek,nagyon lebőgtünk?
Nagyon faszavolt a tegnap,képeket küldjetek ha van valakinek.
Azért nem tartott addig az út,
csak mire elpakolgattam, vacsora stb...
Megyek be nemsokára majd beugrok.
Hali!Huu akkor értetek haza?Na akkor gyertek máskor is ha lessz időtök.
nem tudom megint a kódot
lent vagyok a garázsba festem kiscsuka szélkerekét,lusta vagyok megkeresni és bekapcsolni
:)
Szerncsére izomláz nincs, egy két kék zöld foltot találtam :)
De az kell!
Szerintem mondhatom nyugodtan többiek nevében is, jól éreztük magunkat! Köszönjük még egyszer a "menést". Mindannyiótoknak.
(Fél 1-es lefekvés után most reggel 5-kor kicsit nehezen keltem)
SKYP?
Hali.Syp?
Hali!
Na milyen volt tegnap?..majd meg őrültem úgy motoroztam volna egyet.
nagycsoport volt megint?
Ha valakinek kellene esetleg 1 AXO BOXER 45 ös csizma akkor 10 ezerért odaadom.Olyanokra gondolok akik esetleg most nem tehetik meg hogy vegyenek ujjat de a lábukra azért szükség van
mi is jot mentünk tegnap...
hidd el nekem ,és másoknak is kell némi idő egy másik kormányra valo átálláskor, picit mindegyik más és elsőre furának érzi az ember....

mondjuk enyém jol fel van huzva , hogy a végei kicsit felfelé álljanak, mivel én 95%-ban állok a motoron igy tartja frankon a csuklomat.
szerinted miért hivjuk ugy Viktor az Állat..?

valljuk be nem egyszerű az ember,van baj a fejében nem kicsit, én viszont nagyon szeretek vele hajtani mert azok mindig jol sikerült motorozások szoktak lenni,
Szia!
Nem a szélessége a baj, hanem az, hogy nem dől eléggé hátra, hanem egyenes és csak a kisújjam tart, ha nincs kitekerve a csuklóm, nem tudom jobban leírni Bár ha keskenyebb lenne
Megnéztem az adatait, nem is értem. 120mm magas és 87mm hajlik hátra, akkor miért nem jó Egyébként ez csak 795mm széles.
Köszi az infót, majd törpölök még rajta
Jo reggelt.Tegnap kurva jot mentünk mi is.Voltak itt a RAKS ék vendégmotorolni nálunk.Zozi elhivta őket.Azthiszem jo élményekkel és borzaszto izomlázzal kelnek ma föl .
Reggelt!
Dew , ha csak az a bajd vele hogy tul széles akkor vágjál le a végeiböl 2 centit, máris jo lesz...
morgen.
Hú bameg, te nem lehetsz semmi csávó, tőled is tudnék mit tanulni
Ez így szavakkal vetítve is elég durvának hangzik.
A csipet csapat többi tagja hogy bírta a dolgot?
Azt hiszem ez a túra nem éppen kezdőknek való
Minden tiszteletem a résztvevőknek!
Hély ezek ma kutyák ..megtámadtak mi a fasz ....
a bergtársa utána ment menteni.. mi meg hároman szereltük tovább a motort. ki a kipufogót, görbitettem vissza rajta, majd vissza a helyére.
a rádioban szóltak elindultak visszafelé majd mennyünk mi is. készen lettünk majd elindulván vissza... a háznál minket is fogadtak a birka méretű nem túl barátságos kutyákból álló csorda.
ezekkel én nem kivánok tárgyalni úgyhogy mikor észervettek és rám rongyoltak egy erőssebb gázfrecssel 3dikban fájó búcsúcsók nélkül távoztam...tunk.
zsé ott akart minket megvárni megált és akkor mentek neki a kutyák.. tiszta őrület...erre eliszkolt úgy hogy hazáig robogtak a bergtestvérek:-((

a faháztól finom erős sebességű lefelé ösvény volt, racer ösvény. nyaltma a szájam szélét mikor az aljába értünk ..15 percnyi utazás a patak melleti földúton és már otthon is voltunk. 3 részletre szakadva, de otthon.
ki is telt vele a nap megint majd öt óráig.

szépen bepakoltam a berget a vanettba és mivel a hajnali órákban egy matricaárús sem ébredt fel előző nap..és zséék mondták őket lestoppolta egy rendőr és kérte a matrica igazolót..ennek okáért kénylemessen megfürdöttem megvacsiztam megnéztünk a fotókat ill egy pár videót is és mikor elkezdett volna szürkülni elindultam haza. este csak kissebb esélyel igazoltatnak?nem

de kiderült az is zséket azért szúrták ki a konvolyból mert nem volt becsatolva az öve és ez nappal nem kicsit látszik!
eseménytelen hazaút 18.15 től 10.40ig tartott visszafelé.
had ne mondjam vasárnap reggel fél nyolcig szundiztam

a kipuffanóból kiváhgta ma horpadt 8cmes szakszt és már be is illesztettem a helyére az új daarbot. felpontoztam hogy jól áljon holnaop meg felhegesztik co val szépen.
szerencsés zakó volt. végül is akár a blokkom vagy a hűtőm is elgatyásodhatott volna.
de megúszta ma kipufanó javítással.

end of the part two
csáá, Úúú,de fut a minden,gyorsan tünök innen