Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd elszedem takitól a képeket
még ezen lehet sejteni valamit....mondjuk többet nem is csináltam...
szóval jani sajna nem sikerültek a képek ......mondjuk ez te vagy mocival...
maki se mondhatja hogy nem vigyázok a kölcsön lengővillájára
bekapta a szikla a motoromat ......de szerencse mert így nem esett bele a vízbe
morgenny
Gyerekek bocs,hogy itt rontom a levegőt de teljesen bezsongtam
Kész lennék áldozatot is hozni,hogy összetörhessem magam egy épkézláb enduróval ,

http://www.kepesmotor.hu/honda...
van ilyen nylonkesztyű....aids kesztyű vagy akármi a neve ...szóval nem a gumi ...
na abba kell olajoznod aztán nem leszel fülig szaros...

jó éjt amúgy ...

szia dezsi
még csak most tervezem, de gondoltam előbb bekukk még ide.
Látom te aztán egész nap talpon vagy, reggel az első aki ébred és az utolsó aki elköszön. Vagy csak szólsz az éjszakásnak írjon a nevedbe?
Na jóéjt, holnap hosszú nap lesz, ki kell szippantani azt a sok port a légszűrőből, ezt az egyet nem szeretem mosogatni, fújkálni, ragadok utána mindig mindenhol
nakinetaláljátok hogy alszotok
jövő hétre beszéltük.. megdumáljuk, mindenképpen el kel mennem vakahova, mert már unom a környéket..
oké, szolj majd,

elmentem alvadny, csá..
Zozi is lepattan melobol
Bálint igérd meg hogy akkor jössz mikor én is tudok menni Mondjuk SZERDA?
Jo estét.Hello bálint gazda.
lesznek by ronis telók
Nem most lenne esedékes hanem késöbb.meg veszi az olajat meg a szimeringeket és kocsival le vinnénk hozzád.Szol hogy mikor lenne jo én meg szolok neked.
elég ha kifizetitek
szvesen megcsinálom neki , de hétvégénél hamarabb nem fog menni , nem leszek itthon..
Azt mondja hogy ki tisztitotta de igy is szivárog az olaj.Ha értesz hozzá akkor be válalnád neki?meg mondod mi mennyi azt meg dumáljuk.
nem nagy téma, de lehet hogy csak ki kell pucolni a sok bevitt és beszáradt sártol hézagmérővel.