Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóljá csikuszank, pik-pakk megvarrja neked az egészet.
Csika1 itt a SP-n, néha benéz ide, de mostanában, csak az olajos telókat szeretgetni, ide már nincs is ideje írkálni
ronis......Értesz a telo szimering cseréhez meg a szétt szedéshez?Havernak az 525.öse szimeringes lett azt fossa az oilajat.És kéne szaki aki ért hozzá.
szeva, hézagmérővel kitakaritani már probáltad ?
Hali! Te is jössz meg másik Robi is?
Szerintem a válasz egyértelmű azok alapján, amit mondtál róla, otthagy a picsába még így is, hogy nem ismeri a terepet de legalább lesz kitől tanulni
Bár még én se nagyon ismerem az utat, más felé akarok kezdeni, nem arra amerre veletek voltunk a múltkor, csak el ne tévedjünk
Hétvégén is bevittem a srácokat a málnásba, mentünk egy úton, egyszer csak vége lett az útnak és bozót, mondom nem baj, arra kell menni, szerintem szidtak, mire kiértünk, ahova ki akartam lyukadni
Tud valak iSegiteni Telo szimering ügybe?Szimeringe slett és kéne hozzá szaki.aki beválalj aa jevittást,.
van ott minden , frisssen letört zsengő erdei faág-al és szikszalag komboval megmerevitett első fékcső, 6-os csavarral kipotolt váltokar, de ha kell meg szikszallagozza a törött kormányt, viszont mindent megcsinál a helyszinen azonnal..
Köszi a tippet
Kuplungkart megoldotta a természet, jó nagyot letesteltem egyik helyen a kövekre és szépen méretre igazodott magától, azóta tényleg sokkal jobb így röviden
A fékkarom szart se ér, megint fel van ütve az első tárcsám nem fog rendesen az első fék de nem is nagyon kell húzogatni mondjuk most hétvégén a skacokkal tempóban kellett amikor berongyoltam a kanyarba és a hátsó kerék csak pattogott motor meg semmit nem lassult
Kíváncsi Vagyok Robi hogy tolja hozzád képest
bruhaha, ne viccelj már ,látnád Viktor tanya-fighter szutyabergét,, ahoz képest a te motorod szalon motor...

az a motor ugy néz már ki mint amit a medve megrágott, és a chupakabra meg kiköpött.
Pedig csak kímélni akartak
Az tényleg idegesítő lehet, ha széthordják a nagy munkával összerakott pályád.
Nekem csak nehezíteni szokták, azt hiszik, ha keresztbe döntenek fákat, az majd megállít
Most pénteken kimegyek kis erzbergbe és mit látok...markoló túrja a pályát, nem néztem még meg alaposan mit alkotott, de szerintem csinált pár fincsi fellépőt
oké
Dew, kuplungkar le van vágva rövidre? vágd le ha nincs ugy nem huzod rá az ujjaidra és tudsz fogni három ujjal folyamatosan ,

fékkart meg állisd ki maxra, akkor ott meg négy ujjal tudsz fogni,
Köszi a lehetőséget, szerintem egyszer biztosan élek vele, tán jövőre.
Mondjuk lejön most Robi és előbb megtanít motorozni kicsit, rám fér.
Számomra az a legszimpibb Romcsiba, hogy nem kell parázni semmitől, mehetsz nyugodtan bármerre, nem fog lelőni senki, nem vár szöges deszka, stb.(esetleg medve ) na meg a helyek, de ahhoz szerintem fel kell nőni.
Amiket írkálsz, az alapján úgy gondolom leszopnám magam a túra elején, ahol a berg meg te szívsz, mit akarok én ott a 2T rom RMX el és kevés nagy hegy tapasztalattal? Nagy feljárók sose mennek.
Mondjuk tanulni ez is tökéletes alkalom, hely és oktató!
agyonbasz az ideg amikor pályát kell vissza pakolnom, egyedül .

mert valaki gyalogösvényt gyárt.. faszomat!
zoozee irtam neked a ktm-be..
Köszi az infókat, most bedöntöttem előre a 2. vonáshoz, kíváncsi leszek, így milyen lesz, eddig az 1-es vonásnál volt, lehet a kuplung meg a féket is lejjebb állítom, mert én is rengeteget állok és kicsit furán áll így a kezem, bár ha már lejjebb tekerem akkor meg úgy lesz szar, ha ki kell ülni a hátuljára. Kicsit gondban vagyok, de majd kísérletezek legfeljebb lesz pár zakó a kormány miatt
mennyit írtál bélám ! nem győzöm olvasni ....de jól leírtad mert egy két felmenőnél hallom a motor hangját
Jó estét! Most keveredtem haza pestről, ilyen hosszú szakmai egyeztetésen sem voltam még
a chupaszkabra ellentéte volt az
a szőröskabra
na jó estéket uraim....
stét emberek..

ezuton szeretném elmondani ha esetleg olyan járt ott aki olvassa a forumot hogy...- hello, a wellnes völgybe farönköket félre huzigálni nem ér...
plusszba lehet berakni behuzni bármekkorát, de félre huzni és ugy könnyiteni a nyomot főbenjáro vétség,
Sziasztok
van egy super quadom ,sajnos el kell adjam,ha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_450-5156824
most viszont kimegyek motorozni egyet.
itt voltunk a környéken, a bakony olyan részén amerre nem nagyon szoktunk járni, egy ottani turavezető srác vitt minket pár fincsi helyre, Szentgál, Urkut, Kab hegy környéke, jo kis helyek vannak arra felé..
ronis.
ez így van
merre jártál?tatok?

az esztergomi banda vendégmotoroztatott?
meséljetek, aukciók voltak?leárazások?

dew.
meséli robi hogy két hét múlva...megy hozzád nyiregyről.mért nem jöttök ki ide a zarándba, mutatok olyat +még tetszeni is fog a dolog.
ez nem ungarise itt minden vad és barátságos.
a hely mindenképp vad,
barátságos:mert az emberek itt segítőkészek jóindulatúak!nem úgy mint ... az emberek akikkel az erdőben találkozol nem leütni akarnak a motorról, hanem ha épp olyan a szitu még segítőkészek is! nem magyar ződgyökér.