Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok ...akkor tényleg kivontad magad a forgalomból ...fain

pihentesd és gyógyulj meg bélám !
Nem nem olvastam vissza:)Éjjeles voltam gondoltam igy éjszakás után kis extrémezés még bele fér az életembe :).De akkor ugy látom nem.Gyogyulgass öreg roka aztán adunk az élvezetnek.

Oszt hogy történt az eset?Jegyzköny?helyszinelés?Nyomozás meg történt?:)
Ricsi vissza olvastál, ma reggelig, ? járni sem tudok, jelenleg...
semmi extra , egy jo meredek lefelé nyálkás domboldalban , egy fa ami jo hegyes szögben volt azon gurultam át, elcsuszott a hátulja , a lábam meg egy pillanatra lent akadt..

sajnos 1000-böl-1-szer előfordul, hogy baszná meg....
Morgen.Ronis ma mocc?erre mifelénk egyet?
Dew vágd meg az ac -10-et, az egyik olyan gumi amit meglehet...

pl a puha keverékeket nem , s-12, 6days,

amugy a nagyon nyálkásban kiválo dolog a bütyökbe kivűlröl behajtott 110 db csavar, csak ha alacsony a bütyök magasság, és tul sokat pörget a polgár akkor hamar kirepülnek,

viszont ugy megy át a legnagyobb vizes csuszos nyálkás kidölt fán is mintha csörlövel huznák..
Hogy sikerült mindezt összehozni?
amugy valaki feltalálhatná már a kiborg robot technologiát,,de fasza lenne ,ilyenkor betetnék ilyen geci erős kevlár szallagokat, titán térdkalács, háromszoros éles látás, persze éjjel tök sötétben is,,

mint a vill szmisznek az én a robotban, de fasza lenne..
tegnap kifordult a jobbos térdem oldalra....és még láttam is...

valloszinű megint elszakadt benne pár szallag, szoval egy darabig nem kell motorozni, még járni sem tudok...
jo morgent gázos népek..
Reggelt!
Az előbb keltem. Beleöntöm a kávét az arcomba,aztán futok is,ovi meg árbájt!
kibaszott beteg vagyok ....kurva anyját ...

ti meg alszotok fogadjunk
Jobbulást neked!
Volt valaki, aki ma nem tört össze valamit?
az...esett az eső és lemosta oda a sarat.
kidőlt egy fa és annak az alámosott árkába estem..szét tört a térdvédőm sisakomon komoly nyomok vannak..én meg alig élek
gondolom ott már nem tudsz belejavítani a zuhanásba .......ezért kéne azt a kurva ejtőernyőt hordani sima hátizsák helyett

ez a fodorion alja mi ?
nagyon csúnya volt
elesett előttem a rózsa,én meg hogy ne üssem el félre próbáltam menni..álló kerekekkel vizes füvön meg fákon át előreszaltó egy kövekkel teli árokba ahol felfelé álló fák vannak.. láttam leperegni az életem
hallom horitól hogy feszíted szét az árkot .....tönkre fogsz menni ...

megnézted a vízmosást belülről ?

de hála Isten nem lett bajod
Sziasztok! kérdésem lenne 06 EC-450-röl meg bizhatoság érdekelne alkatrész elátás stb sokat halom a elektronika problémát! rem közületek van valakinek vagy volt kicsit irjon róla! köszönöm!
Ezzel legalább nem lehet pihenni.Dolgozni kell vele egész nap!

Vagy 1000km-en nevelt slick gumi!

na ma ujra születtem! sikerült életem egyik legcsúnyább esését elkövetni...
csini ez is
ja király volt belementünk olyan katlanokba térdig érő ganyé volt.
betonra ?

amúgy állítólag ha pirelli akkor a scorpion xcms cucc még király...

Jó világos van arra felé is
Látom, volt arra is eső