Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azokat ne véglegesen méretezd át ... mert van amikor elkúrod az eredetit ..tudod..
milyen Dani ?
új nevet adtál nekem,de kösz inkább matadok a Tominál
az volt a szoppantyú,hogy el voltak tolva egymáshozt képest szal srégen kellett menni
a 3 sor gumi közt mikor kikapartuk a földet(már az edzésen ki lett) az alatt meg akác rönkök voltak rakva,hogy ne ássunk mélyebbre...az meg csúszott,hogy meg se tudott tapadni rajta a gumi...
hogyhogy ilyen kicsik a képek?
Sajnos igy átméretezve nem jok a képek.Eredetibe faszák de ugy nem ment föl
Ezt a szart! .% képből ez az 1 ment föl
szewasztok
kik ezek?
engem érdekelne !
Hali.Nem igazán.Szép helyeken jártunk meg persze szoposon.Tetszett volna ez is nektek
Halihó! Ugyan azon körön voltatok?
Jóestét
Én meg megvárom a hétvégét,elvileg esőt mondanak
Na meg dolgozok is úgyhogy csak a hétvége marad.
Jo estét Ma ismét jot mociztunk
Jó Estét!
Hűtővédőt készítettem a cimborámnak,hátha érdekel esetleg mást is!
bálint küldtem a chellodra egy emilt.
ott vannak a képek töltsd már fel ide légyszives
dani ez király. igazi szopató a gumik távköze.
szutyok.
gané
szopattyú
hogy kell ezt a képet az asztalról ide bevágni?
pár nap és megszokod.

Amúgy gratula, ügyes voltál, hallottam durva volt a pálya.
nos a hamarosan az el lett kiabálva... 8 perccel a vége előtt ment el a netem... köszönöm... 80perce töltődött...és az csak 1 videó... áhhh
http://youtu.be/O2QerAqTbaQ

volt hogy olyan jól áttettem rajta,hogy magam sem hittem el,még most visszanézve is ... hamarosan azok is fent lesznek
Nem lehet, hogy csak a kormány, vagy a kuplung szöge rossz? Nálam azóta van hasonló jelenség, amióta új kormányom van és az istennek se tudom beállítani, bedurran mindig az alkarom.
Esetleg vedd le és olajozd át a bowdent, sokat szokott dobni rajta.

Trükkös!
Pont múltkor mondtam Ronisnak, meg kéne tanulni kerekezni.
Ez tipikusan az az akadály, amin egykeréken 100% egyszerűbb átmenni szerintem, itt csak zavar az eleje.
csak annyi,hogy hiába teljesen akadálymentesen tudom húzkodni a kuplungkart,nem is nagy erőkifejtés hatására,de basszus akkor is elfárad az ujjam... egyszerűen már nem bírtam behúzva tartani a kuplungot akkor amikor kellett volna és emiatt mindig roszkor fulladt le...így buktam el
perzse ezért magam is hibáztathatnám,de a KTM-en ha 3 hónap után ültem rá se fájt az alkarom 2x ennyi kuplungolástól sem
jah és mindig mikor már megveszi az ember a motorját,akkor lesz a piacon egy olyan amit igazán szeretne... én pl 300exc-t és össze is kuporgattam volna rá a lét,de már késő
ez hihetetlen. nem tudom berakni ez a szkály lályn ez sziwat.
pedig elég jók a képek. persze nem lankít de még igy sem rossz.