amúgy azért erőlködök ezzel a vizes wd 40 es trükkel mert viszi a puhát is egész jól.....
darthdezsi csinált forrasztóból ...nem pillanatból hanem rendes 220 V- os pákából....nem túl nagyból....asszem ráhegesztett valami favéső elejét ...de ilyesmit GDaniék is mutogattak itt a neten....lehet onnan az ötletelés...állítólag viszi mint a szart
Nincs patentfogóm, de ilyen Ronis-Zoozee féle szerszámot gyorsban összefaragok, egy a gondom, nincs pengém bele én már ilyen eldobhatóssal karistolom az arcom
Na jó majd csórok nagyapámtól, de biztosan lehet még venni is
a gond csak az a vágással hogy a puha keverékeket nem lehet megvágni, ahoz már ez a profi melegitős gumi vágo kéne, esetleg csinálni egy olyat valami régi pillanatforrasztobol...
vagy marad a flex, csak az meg elég mocskos melo, de megéri.
amúgy úgy szoktam csinálni hogy bakra dobom a lovat forogjon a kerék... lelocsolom a gumit vízzel.....és kis kupakba nyomok wd40-et és abba néha belemártom eme elmés szerkezetet mellyel megmesterkedem a kerekem .....
szóval könnyen csússzon és néhány perc alatt kitologatom az éleket ....
a szalag vissza tud tapadni ha nincs basztatva az elején... amugy általában nyulik, vagy szakad...
ez a lovaglos térdépes csizma ötlet jo gondolat, némi csuklos vasalással beépitve, a gond csak az vele ha nagyon tekeredik nincs ami engedjen, akkor vajon eltöri a combcsontot, vagy a comb forgot,
bár az a test legerősebb csontja, és ezek a letalpalásos szallag szakadások viszonylag kis temponál előfordulo balesetek, csak a rossz pillanatnyi körülmények miatt fordulnak elő...
rossebb tudja, meg kéne kérdezni valami professzort aki jártas az ortopédiában...
Omv ,Shell v100 t hasznalom, nem volt gond,csak letakaritgattama motort,kiontottem a tankot,es amikor a funyiroba hoztam benzit beontottem ,h a kutig el tudjak menni.
Egyebk a ktm nek jo lenne a 95 is ,de Hberg az fel van komprimalva ,ott nem art a jo benzin,de nem azon a 30 ft mulik.Mol nal eleve nem tankolok.Ugysem tankolok csak 3-4 litereket ,nem vizhordo vk,legyen minel konnyebb.
Micsoda szerszámaid vannak!
Nálam jelenleg max padlóvágó kés akad, de bízom benne, hogy az is vinni fogja.
Mondjuk ez az eszköz tuti, csak egyszer kell rátolni és tuti nem vágsz be mélyen a tövénél.
ömv- nél ezt a carrerra 100 vagy mi a lófütyi a neve ...ezt használom /juk már régóta ...fain teljesen... bika tőle a ló..nem durrog faszán megy egyből indul....haverjaimnak az újabb lovai se olyan leböffenősek tőle....
próbáld ki csak ajánlani tudom..bár vagy 20 forinttal drágább mint a molos szutyok 95 ös...dehát ez működik ..van itt shell is és annak is van a ferraris benzinje kipróbáltuk ára annak is magas de nem érezni a plusszokat amit ömv tud... molnál az a plusszos hiperbenzin is szar...működik de talán az tudja a normál benzint ...persze drágán...
Egyebkent,ha snitzerrel xet,keresztet vagsz a blokk tetejere ,az is segit,sokkal elasztikusabb lesz a felfekvesnel.Nagyon nagy a blokk a gumidon,meg gondolom nem idei eresztes,jo kemeny is lehet,plussz alacsony homerseklet.Korcsolyazni biztos jol lehet vele,jol csuszik mindenhol...
Nem vk Pirelli parti,de biztos nem rossz az sem.Ezzel a Scorpionnal az a kis gond,h neha oldalaz,de ennyit bevallalok.Lassan cseres lesza gumim,vmi kozeppuhat,puhat kene vennem,bar felenk por szaraz a talaj mindenfele.
Nem sokszor tankoltam 95 benzint a motorba,de tegnap jol megszopatott ez a telaviv i olajtarsasagunk,2 oraig nem indolt be,gyertya ki,lekopve, melegit,vissza ,semmi.Eloveszem a Hberget detto..1 honapja nem inditottam be egyiket sem.Karburator leereszt,utana elkapta egybol.Hogy mit trukkoznek ezzel a benzinnel.....mostmar ,h etanolt kevernek bele ,talan megvan az oktanszama,de regen meg az sem volt 95 sztem.Bezzeg szlovakiaban jo volt a benzin...
darthdezsi csinált forrasztóból ...nem pillanatból hanem rendes 220 V- os pákából....nem túl nagyból....asszem ráhegesztett valami favéső elejét ...de ilyesmit GDaniék is mutogattak itt a neten....lehet onnan az ötletelés...állítólag viszi mint a szart
Na jó majd csórok nagyapámtól, de biztosan lehet még venni is
vagy marad a flex, csak az meg elég mocskos melo, de megéri.
nekem kicsi de legalább puha ...viszont büdös de nem baj mert hamar elmegyek
amúgy úgy szoktam csinálni hogy bakra dobom a lovat forogjon a kerék... lelocsolom a gumit vízzel.....és kis kupakba nyomok wd40-et és abba néha belemártom eme elmés szerkezetet mellyel megmesterkedem a kerekem .....
szóval könnyen csússzon és néhány perc alatt kitologatom az éleket ....
a zsilett penget egy m6 anya kore hajtod,es befogod a patentfogoba,kb.15 eve csinaltam az elso Hideg gumivagomat.
De ha elmesz vmi gumishoz .ahol teherauto gumit vagnak ,annak van futheto vagoja,csak vekony penget kell bele.
Egyebk a snitzerrel,nem siman vagod a gumit,h kis v profilt kene.
ez a lovaglos térdépes csizma ötlet jo gondolat, némi csuklos vasalással beépitve, a gond csak az vele ha nagyon tekeredik nincs ami engedjen, akkor vajon eltöri a combcsontot, vagy a comb forgot,
bár az a test legerősebb csontja, és ezek a letalpalásos szallag szakadások viszonylag kis temponál előfordulo balesetek, csak a rossz pillanatnyi körülmények miatt fordulnak elő...
rossebb tudja, meg kéne kérdezni valami professzort aki jártas az ortopédiában...
Egyebk a ktm nek jo lenne a 95 is ,de Hberg az fel van komprimalva ,ott nem art a jo benzin,de nem azon a 30 ft mulik.Mol nal eleve nem tankolok.Ugysem tankolok csak 3-4 litereket ,nem vizhordo vk,legyen minel konnyebb.
Nálam jelenleg max padlóvágó kés akad, de bízom benne, hogy az is vinni fogja.
Mondjuk ez az eszköz tuti, csak egyszer kell rátolni és tuti nem vágsz be mélyen a tövénél.
most akkor ketten érünk egy felet,
nyilván ha laposabb nagyobb a veszélye a felni oda ütésnek,
viszont felmegy mindenhol, valamit-valamiért.
leengeded a gumit rárakod üllöre a felnit pár utés egy samuval már nincs is hupli.
próbáld ki csak ajánlani tudom..bár vagy 20 forinttal drágább mint a molos szutyok 95 ös...dehát ez működik ..van itt shell is és annak is van a ferraris
orvos japánban.....délután mehetek megnézi a puncim...
Nem sokszor tankoltam 95 benzint a motorba,de tegnap jol megszopatott ez a telaviv i olajtarsasagunk,2 oraig nem indolt be,gyertya ki,lekopve, melegit,vissza ,semmi.Eloveszem a Hberget detto..1 honapja nem inditottam be egyiket sem.Karburator leereszt,utana elkapta egybol.Hogy mit trukkoznek ezzel a benzinnel.....mostmar ,h etanolt kevernek bele ,talan megvan az oktanszama,de regen meg az sem volt 95 sztem.Bezzeg szlovakiaban jo volt a benzin...