Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a balost csajt ismerem
meg is huztam .D
motorozni kéne,de sajnálom a gumit... úgy pörög a slick ilyen időben,hogy 100méter után látszik a szövet
tudtok élni vazze
nem ezt akartam ezt
heyhó
holnap itt jó idő lesz motorkázni ...
mocskos irígye vagyok mindenkire ahol faja eső esett esik.
nálunk seggeden esett wagy..két tócsányi
ez egy igazi kula hely. se egy dimbi dombi se eső. + valszeg romcsiban sem esett bár remélem azért ennyi igen és akkor holnap jó leszen nekünk.
ne csináld déw

csak azok aküllők hosszabbakamik már elnyúltak.
ugyanis ezek nyúlnak mind a takony.
azért is kell utánahúzni nem.
nem azért mert megy össze a kereked hanem nyaúlik a küllö

ilynekor az van hogy a küllőanyában egyre beljebb jutol és van hogy egycő csak megszorul. kész
az már ... hát véletlen sem kuka!
kiveszed a küllőt. levágsz belőle kisflekszel 2mmert és visszarakod.
és lám meg tudod majd húzni.

a fékolaj... fékfolyadék hát az megmar mindent azt ott szépen szedd szét mert úgy össze fog rohadni mint atom. igaz hogy előfordul hogy kimarja a koszt és megindul de utána pár év alatt úgy összerohad mint egy erős ragasztóval megragasztott valami.-

én sima láncsparlywel szoktam defújni.
ilynekor mindég lazító helyett kicsit lazító irányba szoktam először majd kéthárom menetet oda visszatekergélek és utána meghúzom szépen.
nekem is volt a 19 es kerekemben 1db bengás küllő azt az istenért sem tudtam megindítani...4 éve. leszartam pedig pályán is ment a berg .a 20as asztalok cska úgy siklottak alattam és nem szakad szét a kerék egy küllő miatt. endúróban ez még kevésbé fordul elő.

csak jó küllőkulcsal álj neki!
olyan vizpumpafogóval szoktam ellentartani aminek egészen a nyakánál be lehet fogni a küllőt! vágod?
egészen a nyakánál= a fogó csavartengelyéhez legközelebb eső rész ahol a legnagyobb erővel tudsz szorítani. na ha ott is elforog akkor van a baj. nekem az a rossz küllőben olyan lenyomatot rakott a fogónak a fogsora...mert van bennem erő...nem kicsi

remélem segítettem.
sok sikert
hát itt is hideg van , a múlt -hetihez képest , hétvégén még napoztunk , fürödtünk , most meg de hát ez van októbert írunk örülök , hogy meg vagy
megvagyok köszi igen itt már az van vége a jo idönek de hát ez van
szió drága , mizu ? látom , ott már tél van
szia drága ZSu
nem a 30,32 ,35 hosszabb mugy zoli ezt tanulta suliba küllös zoozee
Szép napot!
Kéne egy kis help, biztos van a tarsolyban ötlet.
Szóval küllőcsavar, be van rohadva elég rendesen, tegnap sikerült egyet kivenni és lemérni a küllő hoszt, de 1db az messzi van a 36 tól és küllőt azért nem akarok venni, mert rá van rohadva a küllő csavar.
Szóval a kérdés az, hogy lehetne leszedni róla úgy, hogy a küllő ne sérüljön. Csavarlazító hiányában próbáltam belefecskendezni fékolajat, ez odáig jó volt, hogy most legalább meg tudtam őket húzogatni, azaz elvileg szuperálnak, de lefele nem jönnek, mert ha lazul a küllő, már elforog az agyban, megfogni meg nem tudtam semmivel, elforgott a francia kulcsban is Próbáltam melegíteni is, hátha, de az se jött be Le lehet róla flexelni? Egyébként mindegyik küllő a kerékben ugyan olyan hosszú? (Csak 1et mértem le)
Hálás köszönet a tippekért
hali Zolikám németbe
hol vagy északi sarkon ?
jo napot szakad a ho mind állat
Ej de szép időnek tűnik!
Aki teheti menjen!
Én meg megyek fölrakom a fölös dolgokat a motorra, csak hogy átmenjen a műszakin!
Kíváncsi vagyok mibe fognak belekötni
dobrííí
ejj de morgen.
bálinyó.
ez a dik a végén kúrvára nem tetszett. olyan dikmány no...
oszt egycő(egyszer -eccő -egycő:-)) csak valahogy rámentem gy képre és ott láttam a port fólilyót. oszt ott kijavítottam. zarándolra. ez már azért csak igaz is meg nem is dik.

itt is esett az eső. inkább nem is esett csak szálingózott. lett két tócsa az út mellett,de már azt is elszívta a homok.
talán annyi, ha maki- megyek akkor nedves lesz a homok és nem száraz.
de holnap már megent uggyan úgy fog porzani.

remélem kint a hegyben esett az eső mert hétközbe ki kellene menni a mániát kicsit megsímogatni.

az új 18as kerék brutál nagyot terül. sárban ki kellene próbálni.