Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vágd le
jaj azt még nem szeretnék
itt most van ennyi és hoo
nem tudok írni mert hosszú a körmöm,átlóg a 4-esre
neked
jót n4ek4ed is...itt hajnalban 1 fok volt
joo reggelt 3fok
Neked is hálás köszönet az infóért , sajna egyik sem volt itthon, de 1-2 hét ha minden igaz és át lesz küllőzve, bár most hogy meg tudtam húzogatni és valamelyest centírozni egész jó lett
Köszönöm még 1x
Egyszer biztosan sor kerül egy romcsira is, csak aztán lehet annyira megtetszik, hogy máshol már nem is lesz jó, csak ott
Miért kell neked megfázni.
Na ha már így alakult, akkor jobbulást!
Sajna ebbe az időben a legkönnyebb megfázni, még én sem tudom miben is kéne menni motorozni, túlöltözni se jó, meg alul se, mit is vegyek fel
Jó reggelt!
Na végre esett elég eső, hogy már nem beton a talaj, ma nem lesz gyakorlás, ma kihasználom az útminőséget és csapatok egy jót valami elképzelt útvonalon, persze tele extrémmel aztán majd lehet az lesz ahol szárazon el tudtam menni, ott majd most fogom a fejem
majd én megyek szakácsnak nem fogtok éhenhalni
jájjj...én nem megyek....kettő okból...
nagyon beteg lettem tegnap délutánra, estére a hét elején beszedett tüsszögéses megfázásom átment nagy köhögésbe ..és kicsit belázasodtam.....ráz a hideg fáj a hátam stb...full takony

de ez miatt persze még mehetnék endurózni mert már többször sikerült..(bár már a szerdai menet is ilyen megfázásra rámotorozós sztori volt )....
csak még nincs kész a saját lengővillám ....a kölcsönvillát meg visszaadtam makinak , hogy ő is verethessen mert elfelejt motorozni....
amúgy itt esegetett a héten talaj patika és most meg süt a nap 8 ágra ...úgyhogy motorozni jobb időt elképzelni se tudok....

sajnálom hogy ennyit kihagyok...idén már vagy 3-4 szer nem voltam ...úgyhogy egy fasz vagyok tudom....aki szamárköhög

nem baj iszok még egy kamillateát...az jó mindenre ha még beleteszel egy flektort is akkor meg abszolút mindenre király....és még az íze is fincsi...

non plus ultra

na menjetek a p...ba...ill. 10 kor a bágerbe rajtolni...persze aki nem gyáva mint én

ilyenkor biztos többen mennek /akiket velem ijesztgettek/ mert nem megyek......pár műanyagkatona ilyenkor merészkedik halacskáscsokikkal.....

de sajna ráébrednek mikor a többi haverom is marha ...

mikor már néha mi is ott tartunk , hogy nem merünk egymással motorozni menni
hali ma mentek valamerre?
na mijazez korai magömlés.ill felkelés? nem szoktál te ilyenkor itt motorozni
örülök hogy segíthettem.
robi majd egy hét múlva fog.
biztos lyaút fogtok hajtani,de ha eljönnlétek romániába akkor megtanítanék nektek ezt azt
ha motorozni nem is tUoK ,De tsilisbabot vagy gulyást azt olyat tudok összerŐttyinteni,
,hogy ...
,hogy...
,hogy...

ÉHENHALUNK
alóóóóha!
kénne menni mátyásdombra ottt kapsz kaját meg ne is stopnak
wd40...petroleum..csavarlazítók......ezek is nagyon jók....sőt ezeket használjuk...
mikkor horgász voltam akkor nekem is volt 1 hattyúm aki bemászott a csónakba és megette az etető anyagot de jó fej volt
Szia!
Köszönöm az infókat!
A küllő hosszal kapcsolatban arra tippeltem, hogy egyformák, de nem tudtam, így inkább kérdeztem, felvállalom, hogy nem tudtam, inkább kérdezek, mint hülye maradjak
Fékolaj ideiglenesen kell, hogy fel tudjam őket lazítgatni, nem akarom úgy vinni az öreghez, hogy ne tudja kiszedni a küllőket illetve nekem is tudni kell, hány küllőt/csavart is kell venni, hogy át tudja fűzni az új felnibe.
hattyúetetés volt ma motorozás helyett