Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigyellek benneteket. Én 2 éve akarok már menni,csak az asszony nem akarja itthagyni a családját. Mondjuk én egy kicsit messzebb készülök,ausztrália vagy áámerika.De elmennék németbe is.Ha kellene szó nélkül már holnap mennék.
már semmi nincs ami itt tartana....eldöntöttük hogy megyünk,gyerkőc is egész jól fogadta
kukkot nem tud németül de nem baj,majd megtanulja
vak is aszondta.....
akkor anyu is megy majd Mallorcára..
majd meglátjuk...
de Anyukám nem ott lakik hanem itt
lofaszt jöttök vissza nyaralni, Mallorca olcsobb
merthogy?
én is arra felé uszkálok hamarosan...
úszunk mi még együtt
majd visszajövünk nyaralni
én az vagyok,tudom...sosem tagadtam
Németországban szándékozunk letelepedni...ez van,elvégre egy család vagyunk és együtt szeretnénk élni 8 évig bírtam én ezt az életet,elég volt megyünk mi is a gyerekkel kifelé amint mindent eladtunk
azért hazajövünk ám majd sokszor,nem a világvégére megyünk
Jájjj de irigynek tetszik lenni!
gondoltam hogy te is elhagyod a süllyedő hajot...

kivel fogok akkor együtt uszni..?
Addig valami kis bemelegítőt kaphatnánk!
déw
most beszéltem a robival. a hozzádmenő robival
rikizúzdáék most voltak kint náluk vendégségbe. az öreg gladiátorképző mesternél.
robi meséli most pengébb az öreg, mint eddig valaha. ami nem jelent túl jót ha valaki egy kicsit is...nem penge, annak reszeltek
mer olyan oltás van egy ilyen bukott helyzetben...nem kivánom senkinek

rikizuzda. mesélj. mindég úgy is én szoktam most halljuk a te billentyűzetedről. milyen volt? mit tanultál?
14en? az kemény lehetett.
hallom voltatok a gurulókövesben is.. azt imádom. de attól félek a 18as mc 5tel már az sem lesz a régi:-))
úgyhallom janinak egyből ment felfelé... az akkor nagyon brutál.
na hun vagytok?
meg a ház,meg a telek,sok-sok motor meg minden
mész a Győzikéhez,mi?
úriember biztosra nem fogad,nem azt szokták mondani?
ez igaz hogy vannak jo helyek itthon is,
csak ottkint a dombok felfelék 2-3-szor anyi ideig tartanak, meg amit én nagyon hiányolok,és sajnos az tényleg nincs itthon a sziklás felfelé szétmosott patakmedrek...
Jóestét! Jóbeszél Maki. Nemkell ide erdélyig utazni vannak jó helyek itthon is.
Nekem van egy garnitúra egészen jó állapotú Mitas EF-07/08 garnitúrám, ha esetleg érdekel...óccsóér' megszámítom...szombaton úgyis megyünk Salgótarjánba, autóba befér...
eladsz mindent? mész kifelé fogadjunk...