Azért ha jobban belegondolok én egyáltalán nem fogok és nem is akarok terepmotor nélkül élni.Nekem mindig lesz legalább valami 125-ös de valami biztos.Már motorozok terepen egy jópár éve hogy ne adjam fel egy szopatós kaland után.De hozzáteszem hiába 8éve van már enduróm attól még nagyon kevés a technikám.Egyszerűen nincs felénk cudar vidék és a haverok is pudingok(jó én is néha):).Szóval Zoozeeékkal már régesrég el szerettem volna menni egy jót csapatni.Mutassák meg mire is kéne használnom az EXC-t.Amatőr vagyok és lelkes úgyhogy nincs akadály!Idén már nem is de jövőre össze kell hozni egy közös motorozást!Persze ha bevárnak majd ha mentőt kell hívni nehogy ott szikkadjak halálra ahol senki se keres
Persze igaz, de sok ismerősöm próbált szerencsét kint, külföldön! Érdekes hogy mondjuk 6-ből 2 maradt kint és mondja hogy jó, sőt jobb mint itthon. A többi úgy húzott vissza mint a fene.
Szóval én is azt mondom menjen aki tud, (persze miután visszafizette amit az egyetemen az államtól kapott) de aki itt marad annak kellene a jövőn is gondolkodni...
De ez nem ide való téma, sör mellett egész estés
Igazad van hogy ez egy szép ország,de aki fizeti a ház hitelt,kocsi hitelt,és esetleg nincs miből ruhát venni a gyereknek,vagy ne adj isten nem tud neki hónap végén enni adni (pedig dolgozik rendesen),azt nem vigasztalja hogy mennyire szépek a dombok!
Én itthon is jól élek (persze nem vagyok csilliárdos mint itt páran),megvan mindenünk,és pont leszarom hogy mi lesz.A hátralévő időt csak kihúzom valahogy,de mi lesz a gyerekeimmel? Mi marad nekik? Milyen lehetőségük lesz?
Szeretem ezt az országot,magyar vagyok,de azt mondom,mindenki menjen aki tud!
Azért érdekes dolog ez...
Mindenki menne mindenhova, csak el innen!
Ami bizonyos szempontból érthető is... De valahogy én ragaszkodom ehhez a kis Kárpát Medencéhez. Nincs tornádó, özönvíz, cunami vagymi, mindent összedöntő földrengés... stb. De vannak hegyek, völgyek, síkságok, erdők mezők,kis tengerszerű képződmény, rengeteg szép hely...
Egy baromi nagy baj hogy nem gondolkodik igazán senki, belénk nevelték azt hogy ne segíts másnak, csak a saját kis világodat éld és védd, és csak az amerikai életforma az igazi! Senki nem tervez akár 10 évre vagy többre... És addig míg mi nem változunk... Jaj elkanyarodtam, mennék már motorolni... Bocsánat.
Szóval én is azt mondom menjen aki tud, (persze miután visszafizette amit az egyetemen az államtól kapott) de aki itt marad annak kellene a jövőn is gondolkodni...
De ez nem ide való téma, sör mellett egész estés
Én itthon is jól élek (persze nem vagyok csilliárdos mint itt páran),megvan mindenünk,és pont leszarom hogy mi lesz.A hátralévő időt csak kihúzom valahogy,de mi lesz a gyerekeimmel? Mi marad nekik? Milyen lehetőségük lesz?
Szeretem ezt az országot,magyar vagyok,de azt mondom,mindenki menjen aki tud!
Mindenki menne mindenhova, csak el innen!
Ami bizonyos szempontból érthető is... De valahogy én ragaszkodom ehhez a kis Kárpát Medencéhez. Nincs tornádó, özönvíz, cunami vagymi, mindent összedöntő földrengés... stb. De vannak hegyek, völgyek, síkságok, erdők mezők,kis tengerszerű képződmény, rengeteg szép hely...
Egy baromi nagy baj hogy nem gondolkodik igazán senki, belénk nevelték azt hogy ne segíts másnak, csak a saját kis világodat éld és védd, és csak az amerikai életforma az igazi! Senki nem tervez akár 10 évre vagy többre... És addig míg mi nem változunk... Jaj elkanyarodtam, mennék már motorolni...
Veszel addig a kutya helyett kengurut!
én lengyelt folyékonyan beszélem,angollal kicsit gondban vagyok,nem használom,sokat felejtettem
az enyém már olyan mint a szürö, minden áthullik rajta..
szopjanak le az aussik...