Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell ide semmi , van minden , pizsi is
jól teszed apjukot , korán lefektetjük , milyen az egész este
Ricsi, láttam a képeket! Nem vagytok fagyosak
Élménybeszámoló? Láttam volt rajtad GOPRO, ha akad időd, majd tölthetnél fel belőle.
egyet na...már írni sem tudok
most pakoltam össze a cuccomat amivel megyek hozzátok
akkor inkább alszom egyed délután
pedig ma igyál , bírjad az éjszakai dumcsizást
nekem nyekk lenne,ha kólát iszom már akkor sem tudok alunni,mi lenne a rendes kávétól vénásan?
na ja...egy kicsikét
Raaaay,GD, köszi a gumikat , de most épp egy vasam sincs, annyi akad, hogy szombatra tudok tankolni ha jön Robi, gumira idén már nemigen költök
RMX karbantartásra kéne gyűjteni, bízom benne nem csinálok majd ilyeneket , ha kiveszem a dugót és rámérünk a hengerre
Részemről sok sikert kívánok, illetve azt, hogy alakuljon úgy az életetek, ahogy szeretnétek! A többieknek is ezt kívánom, függetlenül attól, hogy megy vagy marad.
Jó reggelt!
Hű, mennyit írtatok
morgen
most loptam tm ből ....
ebből jobbfelé csak valami véletlen folytán mehetünk...biztos hogy rosszabb lesz...

most is azt szajkózza tévé hogy csúcsokat veri a benzinár...már reggel nem is merem nézni a kibaszott étvét mert elveszi a kedvemet már az egész naptól...csak a szar folyik abból is

na de ne politizáljunk ..basszák meg ..

inkább gyógyuljunk meg legyen jó lengővilám ..és hasítsunk bele a terepbe

megyek iszom is még egy kaffét....
ezt a verziot egyedül kinában alkalmazzák a mai napig, mondjuk sikresen működik is a dolog.

nálunk ilyen sosem lesz, max beszéd szintjén...

tény hogy valahol csunyám félresiklott a dolog, és egyre szarabb irányba halad, ezt csak azoknak mondom akik elhiszik hogy lesz jobb is...
háát ja ...

de úgy volna igazi ha már szopás akkor ne nekünk kelljen elmenekülni innen....hanem berajzolni a határokat kirugdosni mindenkit aki nem ide való...becsukni azokat akik...párat persze csúnyán felakasztani , hogy legyen visszatartó erő a következő vezetőknek,előirányozva, hogy nekik se lesz büntetlen a hiba úgy jelentkezzenek vezetőnek...aztán ha kicsit szűkölködünk akkor azért tegyük, hogy tényleg egyre jobb lesz...kicsit visszatenni az önellátóképességünket amit tervszerűen leromboltak ...nehéz lenne ..de ilyen igaz ügyért szívesebben húznék egy lukat a szíjamon mint azért hogy ők lophassanak mint most....ja meg az erdőbe kötelező lenne endurózni ..aki nem endurózik annak jajj
jogos...
na most leléptem vásárolni egy kicsit mert nincs itthon semmi,még egy száraz kifli sem
engem az a kérdés izgat még nagyon hogy mi lesz a gyerekemmel?semmi lehetősége nem lesz mire oda kerül a sor hogy dolgozon
ezekben mind igazad van....

aztán itt jön el a pont hogy az ember felteszi magának a kérdést... ezen akarok keseregni egy életen át ,hogy ez a szar meg az a szar, vagy hajlando vagyok felemelni a kis seggemet és változtatni a sorsomon...
darukat,hatalmas nagyokat amekkorákat még életemben nem láttam
amúgy szeretek itt nagyon,nem azzal van a baj,szerencsére jól is éltünk...ha más lesz egyszer a helyzet ebben az országban tuti visszajövök