Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennék én szivesen, de mikor menjek ha lesz vagy 2 honap mire helyre jön a lábam,
addigra ott 2 méter ho lesz, max hoszánnal ,vagy snowboard-al lehet majd közlekedni..
benne van most nézem
viszünk téged is jimihendrix hogy lepuculhassad a láncodat
na ez már nagyon jónak tűnik...
mégis kicsalsz ide ..tudod te milyen fotókat kell iderakni...micsoda kutyagyerek lehecc te is vazze...

szervezzetek egy olyan valamit amire kimegyünk mxtibivel meg akárki pluszt te meg bálint egy ilyen kiscsoportos cirkuszra ...

na akkor megkapod a térképeket
na itt a kép.
Napot!

Nem is értem hogy eddig hogy tudtam motorozni narancs színű lánc nélkül! Bár az enyém mindig sár színű!
torockoi az az érchegység?
az is
téháeniksz.
szigethegység( ebben a zaránd is benne van)
retyezát(ez a caransebes melletti?
vlegyasza
bihar
hát én aznap nem voltam..de hori volt és fotózott..azokat a képeket videókat találtam most meg másik vinyón..
kurva jó vidik vannak ...még a panasonic-kal felvettek ..jó minőség és fasza történetek motorral..meg kéne szerkeszteni párat..feltölteni ide...lenne mit nézni
ez honnan van neked ez a kép?..én csináltam Tibinek vaskarikát
hova a meleg férfi nemiszervbe tűntetek?
na megvannak térképek ...

8 db van erdély...össz179MB

fogarasi
gyergyó
páring
retyezát
vlegyá
sza
hargita
szigethegység
torockói hegység
jahh ezt olvastam én is,

kész vagyok ezektöl akiknek az a fontos milyen szinű a lánc oldala...

Bazzeg nem tök mindegy ....
Sajna ez nem potalkatrész!Ugy elkaptam 1 fát hogy ugy összegőrbűlt hogy nem forgott el a kerék ezért lekellett szerelni.De amugy az esés sem volt kicsi
2.-es tétel, : - az AZABAJ TEAM-tol védjen meg minket a joisten, áldott legyen az ő neve, köszönöm.
Azok a hátán vannak, csak nem látszik ezen a képen
ez dejo, Tibi biztosra megy, elfért volna arra a páncélra meg rágyorskötözözve pár fékkar, betétek , tarcso kormány ilyesmi.
Viktor, hozzád kell egy fordito gép... meg egy értelmező is, bár szerintem legtöbbször te sem érted mit is akarsz irni, képzeld el mi hogy vagyunk vele....
mi még csak nem is vagyunk benne a feljedben.

amugy a hangokat hallod,? mit mondanak, vigyázz nehogy vitatkozz velük..
ja a kurvaannnyát
Hallo Bálintka
a Gergely Jani,itt lakik fehérvár mellett, ismered szerintem,
kicsit antiszoci, de ki nem az manapság...
szeva Tibi.
szoval akkor Sebestyén Balázs a jövő diktátora.?

ahogy a háromszög csucsába beszűkülő fejével repeszt az uton...fején a WWTC szimbolumával...

na kész ma is tanultam valami újjat.