déw.
robi már úton van.
wigyázz rá ill a motorjára.
patakok, sziklás, részek elkerülve, 5% meredekebb dombok előtt két órás munka és biztonságtechnikai oktatás, naplóval tanukkal aláíratwa
saras csúszós részekre sem merészkedni. füves részek ki nem ruggatása.
lyó hajtást esti beszámoló nélkül nincs alwás!
oké ..intézem ...ha még vagy pont most nézem melyik vinyón van a a cucc írom is mik vannak ...de össze van szedve és mindet adom..met jó kis gyűjtemény ...
nem voltam itt mert észt osztogattam a ktm tyopikba ..mert benarancsosodás veszélyes egyik srác..láncilag.....
kaptam ím-élt valakitől.
valami duna-ipoly, dráwa- száva ,ob- jenyiszej- léna, sárgafolyó- kékfolyó,kifolyó- lefolyó nemzetiparkosat.
zoozee nem tudod ki lehet az a zéééééé?
wárom a képeket.
mondgylyuk ha kinyomtatod otthon..ahol lakol...egy szines tintasugaras nyomtatóval vagy lézerblokkolóval... és elküldöd lev-élben akkor én megtéríteném neked...a káróóóda. persz ha nem tud átjönni az óriáslevél... a wámon.
bálint. már megent a kis pályádat irtottad fásitottad mikor 1/2re léptél?
azóta megent fály?
rossz fhára tetted rálya a láncfűrészt. a rossz falábad helyére vághatnál walami sudár lyegenyefát ami térgyben hajlik és nem nyeklik-nyaklik mint a régi.
wágod?
a fát a helyéremán?
Doktor háúz rendelését olvashattad.
itt a két napos hétvége és miattad nem mentem el weled motorozni a bakonyba.
milyattad
kicsit tely is szkeptikus vagy.
ez nem szép.
ha walaki azt szondgylya, akkor az aúgy is wan,há nem ,há de.
mondom én nem krosszgumi endúró..!
na itt kezdtem gyanakodni.
hát nekem is endúró kerékre fály a fogam tawasz óta! há itt a logika.
de a csúsztatás a történetben- és a szawAKRA FIGYELVE-mindenhol feljött amerre jöttünk!
wágod. amerre jöttek. hát ahol nem jött föl arra nem is tudott volna menni, ugye? mert nem ment fel.....wágod.
szóval ahol feljött ugye -mert felment- arra tudott csak menni merrt másfele ugye nem ment fel-szóval a hol felment mögötte ment a crf 450x (há má csak egy 450)az is felment és arra jöttek!
hoppá!
a tsávó minden szava igaz volt!
hisz nem azt mondta hogy:akár hol, hanem mindenhol amerre jöttek!
iz det trúú?-ahogy azangol mondá,- det iz trúú!
Nem a páfrányos meg a siroki vagy ne adj isten a romaniacsos feljáró!(ami az 45-50 lovas motorokon kivül a büdös életbe nem jut fel senki! mert ott a 125 sx még a 3/4déig sem jut!ami azért csak 40 lóerő,de az is kevés)hanem amerre jöttek!
ezek a srácok maguk az igazmondó lyuh-Ász-románok:-))
és ez minden endúrósara igaz.
megállapítom alaptézisként-tehát
Endúrózás első számú-gasgas fhórumos-alaptétele:
1. tétel:Amerre mentem,mindenhol feljöttem.
(mer ha nem akkor nem is ment arra,ugy?há nem? HÁT DE!)
a többi tétel kidolgozására felkérem kedves tásaimat segíjjeneek.
téháeniksz
hát talán jövő héten lehet nyomulnom...
amúgy meg ismerős a videó...egyrészt mert ilyen itt is a pálya...másrészt meg a videón szereplő 100 féle esést már mind átéltem..
robi már úton van.
wigyázz rá ill a motorjára.
patakok, sziklás, részek elkerülve, 5% meredekebb dombok előtt két órás munka és biztonságtechnikai oktatás, naplóval tanukkal aláíratwa
saras csúszós részekre sem merészkedni. füves részek ki nem ruggatása.
lyó hajtást esti beszámoló nélkül nincs alwás!
reggeli torna, gyros eddivel
http://youtu.be/EFPCCpImcWI
nem voltam itt mert észt osztogattam a ktm tyopikba ..mert benarancsosodás veszélyes egyik srác..láncilag.....
valami duna-ipoly, dráwa- száva ,ob- jenyiszej- léna, sárgafolyó- kékfolyó,kifolyó- lefolyó nemzetiparkosat.
zoozee nem tudod ki lehet az a zéééééé?
wárom a képeket.
mondgylyuk ha kinyomtatod otthon..ahol lakol...egy szines tintasugaras nyomtatóval vagy lézerblokkolóval... és elküldöd lev-élben akkor én megtéríteném neked...a káróóóda. persz ha nem tud átjönni az óriáslevél... a wámon.
azóta megent fály?
rossz fhára tetted rálya a láncfűrészt. a rossz falábad helyére vághatnál walami sudár lyegenyefát ami térgyben hajlik és nem nyeklik-nyaklik mint a régi.
wágod?
a fát a helyéremán?
Doktor háúz rendelését olvashattad.
itt a két napos hétvége és miattad nem mentem el weled motorozni a bakonyba.
milyattad
ez nem szép.
ha walaki azt szondgylya, akkor az aúgy is wan,há nem ,há de.
mondom én nem krosszgumi endúró..!
na itt kezdtem gyanakodni.
hát nekem is endúró kerékre fály a fogam tawasz óta! há itt a logika.
de a csúsztatás a történetben- és a szawAKRA FIGYELVE-mindenhol feljött amerre jöttünk!
wágod. amerre jöttek. hát ahol nem jött föl arra nem is tudott volna menni, ugye? mert nem ment fel.....wágod.
szóval ahol feljött ugye -mert felment- arra tudott csak menni merrt másfele ugye nem ment fel-szóval a hol felment mögötte ment a crf 450x (há má csak egy 450)az is felment és arra jöttek!
hoppá!
a tsávó minden szava igaz volt!
hisz nem azt mondta hogy:akár hol, hanem mindenhol amerre jöttek!
iz det trúú?-ahogy azangol mondá,- det iz trúú!
Nem a páfrányos meg a siroki vagy ne adj isten a romaniacsos feljáró!(ami az 45-50 lovas motorokon kivül a büdös életbe nem jut fel senki! mert ott a 125 sx még a 3/4déig sem jut!ami azért csak 40 lóerő,de az is kevés)hanem amerre jöttek!
ezek a srácok maguk az igazmondó lyuh-Ász-románok:-))
és ez minden endúrósara igaz.
megállapítom alaptézisként-tehát
Endúrózás első számú-gasgas fhórumos-alaptétele:
1. tétel:Amerre mentem,mindenhol feljöttem.
(mer ha nem akkor nem is ment arra,ugy?há nem? HÁT DE!)
a többi tétel kidolgozására felkérem kedves tásaimat segíjjeneek.
téháeniksz
ki van ez találva....
http://www.youtube.com/user/Pi...
Azt szoktam mondani, aki akar az belelát bármibe bármit, de azért elgondolkodtató dolgok vannak ezen a csatornán...