Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félelmetes ez a Raga, helyböl a 3 méteres beton falra..
http://youtu.be/IIIpwPQa16I
gondolom mikor patakba méteres kavicsokon kell egykerekezni az nem jött be
jaa a milyen szinű nadrág menne szerintetek a crossmotorom powerpartsmatricájához mert amerikába ez most jött be topik....
jo reggelt..

aztán ugy járunk mint az EC-vel , elfoglalják mindenféle hétvégi divat krosszosok...

amugymeg én pont leszarom mi a neve tőlem aztán lehetne rozsaszinű derbi sendra topik is...
elérjük a 150 ezret és nyitunk egy enduro hard & extrem topikot .... mert úgy látom itt egész jól összefújta a szemetet a szél...
mindjárt 150.000 hozzászólás....

mondjuk nem buzdítok mert régen volt ilyen hogy írjunk sokat endurocrossba....csak már ti nem emlékeztek...hozzászólásgyártó robot.....reggere írt ötezer hsz.-t meg ilyenek...moderátorok kitiltottak...meg vagy fél évig lekapcsolták a hsz.számlálónkat...nagy só volt....
Tééééllleg! Hogy én erre nem is gondoltam!
szerinted minek ez a sok térdgép meg védő lófasz?
Akkor gondolom a térde is ki van kopva!
mindenkinek....

olyan viktor mint a messiás....jászolba született...birkák közt él...és egy egész ország várja a mennybemenetelét ...
na ott ment szét a cicanadrág ülepe nem az endúróba
Nekem sokkal jobban tetszene a viktorom helyett,hogy "néhai"!
A fiú nálunk is be van oltva! Ha meghallja a robogó hangját,és nem viszem egy kört,rögtön kitör a paraszt gyalázat! Az egyetlen dolog ami leköti 5 másodpercnél tovább,ha krosszmotorokat nézetek vele a számítógépen!
viktorom (jó lenne így szólítani orbánviktátort is ) írtam arra a térképgyűjteményre , hogy ingyé átnyomom ha érdekel.....csak gondolom átsiklottál felette...mert ilyen ügyetlen jarvis videókon elkalandozol....vagy zarándokolsz
Na igen,ezt kifelejtettem! Persze csak azután vonult fel,hogy leforgatták a "magas hőfokú művész filmet"!
nekem is itt pezsegnek.....mennek suliba,,,,,kinőttem legkisebb gyerekkel is idén szeptembertől az óvodát....

most kérdi ...milyen aranyos...
hogy "anya én fogok járni focira ?"

persze rögtön mondtam neki ha nem megy a motorozás rovására csak akkor

enduróst csinálok belőlük
walólyában ilyen nincs.
ezt csak fotóschoppal lehet igy elbaszni
a melegfelvonuláson
Én még bírtam volna,csak a gyerekek fújtak ébresztőt!
Éééés még te mondod hogy perverz vagyok,aki csupasz seggel ugrál?
mi van nem bírtok alvadni
Tudom,már mások is mondták! Nem szeretem az unalmas sablon dolgokat!
itt a kedwencem.
jarvis meg fogom tanulni ezt a béemikszes(nem az a bmx= belügyi minisztérilyumi x faktor )
régebben tudtam ezt az elsőkerekes témát és ott is a lendületes dolog volt.

walaki tanár, taníllya már meg ezt nekem...itt a fhórumon...elméletben... előre is köszönöm.

déw. kész Szüly Él. robira vigyázz nehogy össszetörd a lelkét azwal hogy túlerölteted valamelyik patakban