Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A földes út elején megálltunk kicsit valami gubanc volt a motorommal, állítani kellett, de már nem emlékszem, hogy mit.
Na aztán uccu neki, nem számít a csúszós talaj, megindultam, Robi utánam, hallottam a KTM-et a nyakamban berregni, pedig elég rendesen megcibáltam a fülét a motornak, volt is pár meleg helyzetem, amikor igen csak kisodródtam a fagyott szántásba, na ott elgondolkodtam hirtelen, hogy jövök vissza és ügyelni kellett rá, ne pereceljek. Ekkor még volt kondi, perec kimaradt. Majd elérkeztünk a felvezető dombocskához, aminek azzal a gázzal, amivel jöttem nekilendültem, semmi extra, fel is értünk, be az erdőbe vezető utacskához, Robi végig a nyomomban, nem tudtam volna meglépni előle.
Elindultunk befelé, azzal kezdődik, hogy jó pár csipkebokor behajlik mell magasságig ott kell a keréknyomokban lavírozni, hogy át tudjon menni az ember, egyik szaros bokorba jó beleakadt a bukó, azt hittem leszakad, de csak a helyén maradt azért(kivágom a csába onnan ezeket ), a bozótos után jött egy rövid tiszta rész, már annyira belelendültem, hogy túlmentem azon a ponton, ahol be kell menni a fenyvesbe zorrót látogatni.
Tavasszal mehetünk. Bár idén is kétszer elindultam,de mindig szart a kutya valamit.
Első rész:
Megérkezett Robi, elég hamar, én még akkor reggeliztem, lekaptuk a motort a futóról, behoztuk és feljöttünk beszélgetni, én még megreggeliztem. Utána még be kellett fújnom a légszűrőmet. Kerestem a sprét vagy 10 percig a kupiban, de végül meglett, már azon gondolkodtam el kell mennem venni, de aztán csak meglett Beöltözésen sokat tanakodtam, mit is kéne felvenni, mert deres volt a fű, látszott a lehelet, de sütött a Nap. Végül jött az esőkabát is, hogy a fene vinné el, ezért haltam meg rögtön az elején, melegem volt benne.
Robi is felvett minden ruhát, ő is vette a melegebb mellényt is, de rajta sem volt sokáig
Bemelegítésként kitoltuk a motort az indulási ponthoz, majd berúgtuk és kigurultunk a dombtetőre melegíteni kicsit.
Onnan tovább egy kicsit betonon, majd elérkeztünk a mezőre a földes úthoz. Folyt köv...
David Icke, legalábbis ez jelenik meg a videóban, nem lehet hülye gyerek...de van sok ilyen anyag a neten.
Egyébként nagy ötlet, ha valakinél el akarsz érni valamit, amire tuti nemet mondana, csinálj egy problémát számára, aminek az a megoldása és ő fogja a végén kérni tőled.
Bele se merek gondolni, hogy ez a "sok" probléma, amit okoznak az embereknek, abból vajon mennyinek van alapja, vagy csak geneárlt cucc-e
Pedig szívesen csatlakoznék a román delegációhoz
majd akkor ez a projekt marad tavaszra.
PONT EZ KELL NEKED IS DEW
Igaz nagyon jó a srác!?
Tőlem mehetünk,bár szerintem igen hamar tél lesz a hegyekbe! Na meg ronis se mostanában fog helyre jönni (már a lába,nem a feje ). Magamból ki indulva,az két hónap mire motorozni fog,az meg már erősen december!
Jó estét!
Hazaértünk, megvolt Robival a túra, neki séta, nekem szopás
Annak örülök, hogy azt mondta tetszett neki a terep , párszor bevitt a málnásba, neki az tetszik, menjünk, én meg kínlódtam mögötte.
Ég és föld köztünk az állóképességbeli különbség, részemről az első katlan után meg voltam halva , ő meg a túra végén még feltolta a motort egy 45 fokos dombon Technikailag talán nem ég és föld, de sokkal jobb tőlem, kaptam sok jó tanácsot, hálás köszönet érte
Többet estem ma, mint az elmúlt 3 hónapban, Robi elnevezett gumiembernek bár jobb lett volna ha gumiból vagyok, akkor most nem fájnának a csontjaim, sajna az állóképesség hiánya miatt buktam már annyit a közepétől, a kuplungot nem bírtam behúzni, görcsölt az alkarom RMX-et még nem néztem át alaposan, de látható jele, hogy letörött a farka, lóg az első fékkar, szerintem elment a kormány is
Sose mentem még így végig egyben ezeken a helyeken, mindig csak 1-2 órára megyek ki gyakorolni, meg is látszott, meghaltam
Többek között ez is örömmel tölt el, hogy 2 olyan helyen is elmentem Robi után, ahol még sose jártam és lehetetlennek tűnt eddig, de mivel láttam ő elmegy, na akkor megpróbáltam én is, de mindent nem tudtam megcsinálni utána, ahol pl. feltolta, mert ő se tudott felmenni, oda annak én még a feléig se jutottam, de volt még egy ilyen feljáró, amin ő felment én meg nem, illetve a patakmeder végét kihagytam , amin ő végig harcolta magát.
Hamarosan részletes beszámoló, videót nem ígérek, mert belenéztem és elég szar lett, csak a lihegésem hallatszik
mert még nem küldtem azért
most jól körbenéztem dragan környékén......
hallo ajanlom teli gumit
Nekem nem jött semmi émíl
JUJ de jó videó nagyon tetszik!
már megint köhögök ...
na ez lesz a jó egytérképen ..szerintem .. ti erre pörögtök...nagyjából...
tüsszentettem ilyen áttekintő lófaszt
hát ha meggyógyul ronis...
és akkor fórumtali itt a közeli hegyekben ....lemennénk egy hosszúhétvégére ....

de hát ebből már csak tavasszal lesz valami mert bálint kivégezte magát sajnos....
pedig jó buli lenne szerintem....még idén is....
Mikóóó?
Ja persze,te dörováson vagy! Pedig meghívtalak volna holnap egy világbajnok sültkolbászra. Kint lesz a büfésünk,gigamegafasza sült császárt csinál! De akkor erről te most lemaradtál. Na mindegy,megesszük a részedet!
redbullromániába
dede...megy okr ....csapatbajnoki ..csak én betegállomáson vagyok..
Holnap lesz pannonhalmán verseny,nem jössz szerelni? Vagy nem jön a főnököd?
Hováááááááá?