Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viktor bergmásolom a graham videók mellett ki surran elfelé.... csak úgy informácijjós jelleggel...

szóval : a beszélgetésünk itt akadt meg de küldök mailt mingggyááá

zoozee
[148737] október 10. 21:40
ingyér ---de majd eccer egy kólát megiszunk ....

válasz erre előzmény
zarándol
október 10. 17:35
milyen térképek?
karánsebes mellett muntele mic poiana mariulu borlova és környezete.
zaránd az van:-)) tegnap zarándol-tunk is ennek örömére:-))

mennyiért kívánod ezt megosztani velem?

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz
zoozee
október 10. 11:20
amúgy vannak fasza részletes túristatérképeim a romcsi hegyekről külön külön bedigitalizálva .....esetleg ha kell ..adnám... megoldhatjuk valahogy ...de gondolom van nektek is ....

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz
En nem voltam .Mikor megkerdeztek,van e vmi egyeszsegugyi problema,csak annyit mondtam:ejszaka bepisilek az agyba.

A sok ongyilkosjelolt kozott ,igazan jol hatott a valtozatossag.
Én a hírszerzésnél "dolgoztam" 1 évet. Rádió iránymérő (vagy mi a tosz) voltam,reggel 1/2 6-tól reggel 8-ig,aztán indultam haza. Az egyetlen amit a harci rádiólokátorfaszomon megtaláltam,az a danubiusz rádió volt!

Engem is kineveztek,de aztán le is fokoztak valami érthetetlen oknál fogva. A mai napig nem értem mi volt a gond!
Sztakurvaéletbe! Dugva tartanám,mint a lopott biciklit!
Nekem ezzel a kérdéssel nincs gondom,mert egy kibaszott matrica sincs a motoromon. Valahogy mindig ledörgölik az akáctuskók!
mekkora katona itt mind.
én nem voltam csak egy évet.
honvédként, zártelepítők gyöngye voltam.
nem értem miért nem zárszerelők voltunk mert annak lettt is volna értelme mert abban a laktanyában mindent ...kipucoltak. de ha lett volna az ajtón zár...igy mi telepítettük mocskossul az elméletaknákat.

maki mentem dolgozni.
felhúztam egy tűzfalat, de nem értem tűz...falat.
ez miaz? a melegkaja=tűzfalat
déw tiszta irígye vagyok e.
remélem lessz eseménynaplós widelyós beszámoló. mint rikinél. az a igazzsák robi mindenhol ott van...ahol kell.
mester.
én kérdeztem akkor hogy menniy az annyi erre te nem válaszoltál... biztos elsiklottál az ilyen graham widelyók milyatt
pedig én akkor is Sírtam hogy kellenek a thérképek... mind.
bihar zaránd béli ill caránsebes mellett ami van(muntele mic,tarcu csúcsokkal) a kárpátok alján ...+sibiu is jöhet.

küldök egy emilcimet.
vbergviki@ citromail.hu

írly ha megkaptad nehogy úgy járjunk hogyb ezt sem veszed észre a déwid lálytfos ádám éva ragyás(pöszéknek:ragás) videlyók miljjat
előre is köszönném..csak ne a widelyókkal kezd a fhórumot.
please=plííz
téháneiksz
Pihenj vezényszót kérek, 9 hó katonaság alatt összesen nem álltam 2 órát vigyázzban.
reggelit
hujjuj akkor elöljáró érkezett a fórumba ..fel vigyázz!

őrmester elvtárs kérek engedélyt
én sima katonaként szereltem le...

aztán a második visszahiváskor kapott mindenki egy örmesteri rangot.

adtak volna inkább 100 ezret..
aZ FASZA,,,,,biztos őrmester voltál...

nálunk rendesen még vigyázni kellett az előléptetésekkel mert ha őrmesterként szereltél akkortájt ...biztosra vehetted a visszahívogatásokat...úgyjhogy megálltam mint műanyagszázados...
engem bevittek 2-szer is ,gondolom szeretetböl, hogybasznák meg a jo édes a sarkon a testét pénzért árulo kedves anyukájukat..
majdnem azt olvastam ... légvédelmi raketta üreg... mondom az meg miaszösz.. fingani én is tudok nade azt nehéz lenne légvédelemnek nevezni..
tarcsis nem voltam ....
ja én is másfelet nyomtam még elvtársaztunk ...1986 febr. 26. - 1987 aug. 14. tata - nagyoroszi -tata légvédelmi raketta...üteg
Ha nincs ott az a kő, amiről megugorja, akkor hogy oldaná meg?
Egyébként így is
Nem semmi, mínuszban van jócskán a motor, egy nagyon kicsit pattan feljebb és tapos neki egy akkora hátsóféket, ami átbillenti?
persze hogy voltam 1,5 év, + 2-szer 1,5 honap tartalékos ...

kihagytam volna az életemböl, bár ahogy elnézem a mai fiatalokat nekik nagyon kellene, akkora hűlyék, tisztelet a kivételnek...
Jó reggelt, eddig álmos voltam, de erre kipattant a szemem
ronis te voltál katona ?
zerge volt az apja
mosom mint az állatmarha
na mijazez ? elmentetek dolgoznyi ?

enyémhez jol megy a sárszinű, és az illatárol hetekig tudnák mesélni...

remélem mindenki mosogatja rendesen a motorját minden motorozás után, mert ha nem akkor beirok egy fekete pontot az ellenőrzőjébe...
Vagy " Milyen színű cicanadrág menne a motor üléscsavarjának színéhez?" Elvégre kezd hűlni a levegő, kell alá- öltözni...