ronis vigyázz bakler az orvosokkal
egy ismerős elment térgyeszalagot csináltatni mert 8 éve elszakadt most meg majd diszóból kap egy zsírszegény inszalagot.
elment nagyrutin vérkép a műtét előtt.
kiderült áttétes a lábában lévő miómavagy mi...mály hasnyálmirigy. még nem tudni mindent de azt mondta a doktor. ha minden bebizonyosodik akkor megmondják neki: idén mikor hal meg. !
szóval vigyázni.
amúgy is meghalna ezekkel csak ha nem megy el akkor pár hónap boldogan és csak az utolsó pár héten szenved...igy meg a tudat...ááá szar dolog ez.
bár ez még nem 100%,de nagyon úgy néz ki...van nem kis baj
házon hitel két gyerek
riki.
erre a részre nem emlékszem de ez is falya hely.
látom az öreg segített.azt lyaú ha tudod: nem szokott, cska ha valakit érdemesnek lát rá!
ez jó jel. azt jelenti nem vagy veszett fejsze nyele.
áááá sajnálom hogy nem voltam ott de terelésbe torkollottam , nem pedig hívásba
ugy lehet úgyan úgy jártam janiékkla mint az itteni haverokkal.
ahova járunk én azon kívül elmentem egy másik hegybe és azt merészeltem mondani jobb mint emezek....kész ki si tagadtak.
most próbáol meg vissza zarándokolni:-))
talán ahéten megint megyünk hajtani.
itt nem úgy van mint a fórumos embereknél. gyerünk motorozni oszt felülök oszt kimék. nekem utazni kell minimum 2,5 órát.
igaz utána nem baszogat a természetfaszkalapja a fák kabátjáva: a fakabáttal:-))
köszönöm kérdésed ,elbicegek persze, térdgéppel a lábamon..
amugy ez a rohadt magasra emelt folyadék forráspont szerintem se tul jo megoldás, inkább a hőleado felűletet kell növelni, plusz egy tulfolyo tartály hogy ne a főldre nyomja a cuccot.
és sokszor a rutin segit a legtöbbet, nem járatni helyben, haladni mindig, nem szétfűrészelni, hanem gördüljön a kerék
mondjuk ez igaz is, persze én sem vagyok kivétel...